Някъде в Зарата има чешма или подобно да си измия колата?
- The enD
- Старо куче медалист
Някъде в Зарата има чешма или подобно да си измия колата?
Има ли някъде из града чешма или някакво друго място където е подходящо за миене на кола. Търся например да вържа маркуч. С кофа и вкъщи мога, но като тече постоянно вода си е къде къде по-добре.
Боята ми не е първа песен затова искам сам да и ударя една четка набързо да падне мръсотията(бяла боя все пак). Препарат не ползвам. Не си заслужава 5-те лева по автомивките.
Боята ми не е първа песен затова искам сам да и ударя една четка набързо да падне мръсотията(бяла боя все пак). Препарат не ползвам. Не си заслужава 5-те лева по автомивките.
- bsbs
- Старо куче медалист
Re: Някъде в Зарата има чешма или подобно да си измия колата
След километър от отбивката за Ново село в дясно......даже е минералнаThe enD написа:Има ли някъде из града чешма или някакво друго място където е подходящо за миене на кола. Търся например да вържа маркуч. С кофа и вкъщи мога, но като тече постоянно вода си е къде къде по-добре.

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
- didka
- Старо куче медалист
То му се свидят 5 лева за мивка ти го караш до Ново Зело бензин да гори...

Над малкия Железник от северната страна имаше една чешма,ама не знам дали не я застроиха.

Над малкия Железник от северната страна имаше една чешма,ама не знам дали не я застроиха.
Последно промяна от didka на Чет Авг 16, 2012 18:45 pm, променено общо 1 път.
Dog drags - no tracks...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Отиди на 5 минути автомивката - миеш си колата сам - пускаш 1 лев и ти пуска четка с пяна, още един лев и ти пуска пистолет с водоструйка за изплакване. Ако няма да я сапунисваш може и с 1 лев да минеш, ама според мен нищо няма да стане без пяна - пробвал съм.
- zv3rA
- Потребител
- Обратна връзка:
Аз лично се кефя, като си мия и чистя колата. ПО-ГОЛЯМ КЕФ ми е да си я измия аз, а не някой друг. Иначе аз ходя Кольо Ганчево срещу бензиностанция ЗАРА има една газ станция за такситата и там има маркуч, кофа, четки и т.н. - плащаш 1лв. и ти дават и препарат за измиване
)

- The enD
- Старо куче медалист
Малко далече ми идва.bsbs написа:След километър от отбивката за Ново село в дясно......даже е минералнаThe enD написа:Има ли някъде из града чешма или някакво друго място където е подходящо за миене на кола. Търся например да вържа маркуч. С кофа и вкъщи мога, но като тече постоянно вода си е къде къде по-добре.
Като обичам да си мия колата през седмица две естествено че ще ми се свидят. Просто искам набързо да сваля мръсотията от пътя и да си замина.didka написа:То му се свидят 5 лева за мивка ти го караш до Ново Зело бензин да гори...
![]()
![]()
Аз 5 минути се гъзя само на едната джанта.sawo написа:Отиди на 5 минути автомивката - миеш си колата сам - пускаш 1 лев и ти пуска четка с пяна, още един лев и ти пуска пистолет с водоструйка за изплакване. Ако няма да я сапунисваш може и с 1 лев да минеш, ама според мен нищо няма да стане без пяна - пробвал съм.

Е т'ва е отговор.zv3rA написа:Аз лично се кефя, като си мия и чистя колата. ПО-ГОЛЯМ КЕФ ми е да си я измия аз, а не някой друг. Иначе аз ходя Кольо Ганчево срещу бензиностанция ЗАРА има една газ станция за такситата и там има маркуч, кофа, четки и т.н. - плащаш 1лв. и ти дават и препарат за измиване)

Още един колега, който обича да се грижи за любимата си.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Въпреки, че се казва 5 минути, повечето неща не са на време
Като сапунисаш с четката може да си търкаш колкото си искаш, после си пускаш 1 лев и си изплакваш колата. Ако си извадиш карта, си я зареждаш и може да ползваш и по 50 стотинки 

- The enD
- Старо куче медалист
Ходих днеска и е перфектно за моята цел.zv3rA написа:Аз лично се кефя, като си мия и чистя колата. ПО-ГОЛЯМ КЕФ ми е да си я измия аз, а не някой друг. Иначе аз ходя Кольо Ганчево срещу бензиностанция ЗАРА има една газ станция за такситата и там има маркуч, кофа, четки и т.н. - плащаш 1лв. и ти дават и препарат за измиване)

- realprofesora
- Старо куче медалист
Аз имам една пръскалка -2литра , дето се помпи отгоре с помпичка. С нея си измивам колата само с 4 литра вода
.
Преди се хабях с кофи и я миех с 2-3 кофи -около 50-60 литра вода.
Досега от 1987г досега съм ходил само 1 път на мивка, защото беше -15градуса, а трябваше да минавам преглед.
А да не забравя да уточня...имам 2 коли

Досега от 1987г досега съм ходил само 1 път на мивка, защото беше -15градуса, а трябваше да минавам преглед.

Popopopopo
- mupk0
- Потребител
Ква е таз кофа 20-25л бе Динко.Ти си бил бая здрав в ръцетеrealprofesora написа:Аз имам една пръскалка -2литра , дето се помпи отгоре с помпичка. С нея си измивам колата само с 4 литра вода.

- realprofesora
- Старо куче медалист
@ mupk0, може и по-малко да е сори.....измерих-12л. ми е кофатаmupk0 написа:Ква е таз кофа 20-25л бе Динко.Ти си бил бая здрав в ръцетеrealprofesora написа:Аз имам една пръскалка -2литра , дето се помпи отгоре с помпичка. С нея си измивам колата само с 4 литра вода.
Popopopopo