Що е солидарност,и има ли тя почва у нас...
- nasenceto
- келеш
Re: Що е солидарност,и има ли тя почва у нас...
Не. Глупаво момче си. Не разбра ли, че аз от твоята работа не разбирам и не искам да разбирам, и акъли не ти давам (тва тряа да го пиша вече за 5ти път, ма нейсе). Ти може да разбираш от моята и да ми се месиш в толерансите, ама тва само доказва "величието" и всеобхватността на знанията ти (ей пиша и се смея на глас). Ти ми спомена едни 5% които аз ги изкарах 100 и от там нещо се запиняви. Кажи кога да идвам, ама се подготви с нещо за почерпка. Кафе не пия. И спри да месиш фирмените неща в теми из форумите. Излагаш ни в интернет пространството (колкото и малко да е) и ще има бесни шефове!
-
- Потребител
Първо, да уточня нещо - с тебе не сме в една фирма, и няма как да изнеса общи фирмени неща. Съвсем отделно сме, поне засега, и ако за в бъдеще решат да ни слеят( в което силно се съмнявам), то тогава, всеки има избор, дали иска да бъде назначен в новата фирма.nasenceto написа:Не. Глупаво момче си. Не разбра ли, че аз от твоята работа не разбирам и не искам да разбирам, и акъли не ти давам (тва тряа да го пиша вече за 5ти път, ма нейсе). Ти може да разбираш от моята и да ми се месиш в толерансите, ама тва само доказва "величието" и всеобхватността на знанията ти (ей пиша и се смея на глас). Ти ми спомена едни 5% които аз ги изкарах 100 и от там нещо се запиняви. Кажи кога да идвам, ама се подготви с нещо за почерпка. Кафе не пия. И спри да месиш фирмените неща в теми из форумите. Излагаш ни в интернет пространството (колкото и малко да е) и ще има бесни шефове!
Второ, никакви фирмени неща не се изнасят, дори напротив, така може да се привлекат кадърни кадри, особено във вашата МО. Защото, вярвай ми, много мразя да правя едни и същи работи, само защото, някой си е решил да си остави ръцете, или просто е небрежен.
Трето, не аз, а ти почна да обсъждаш моята работа, колко вреда съм нанесъл с тия две изпортени втулки, и прочие. И след като сам каза, че не разбираш от тая работа, ще приема, че е било единствено заяждане, и себеизтъкване, заради което и те поканих да дойдеш, и да пробваш! Както виждаш, аз не съм ти казвал колко сантиметра да си даваш отклоненията, просто тия "допуски" ми се струват ужасяващи! Не знам, може би се касае за професионално изкривяване!
Колкото до черпенето, имаш 3 варианта - кафе, съвсем безплатно е, бира, сам си я плащаш, и чиста минерална вода от диспенсъра.

- nasenceto
- келеш
Прочети отначало простотиите ни и тогава пак ми приказвай кой е почнал с темата за фирмите!!! Не казвам, че изнасяш някво фирмено инфо, а че излагаш фирмите. Няма значение наша или ваша. Собственкът е един и същ. Отделно от тва, като гледам все повече ще се преплитаме. За тея твоите втулки толкоз ли не разбра, че не ми пука. Дразни ме отношението ти.
-
- Потребител
Ти ли даде окончателните размери на нипелите три-четвърти?
-
- Потребител
Алооо, кривата ламарина, питах те нещо, или отговаряш само на това, което ти отърва?