Работа зад граница

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
asa_bg
Новак
Новак

Работа зад граница

Мнение от asa_bg »

Здравейте на всички който четат форума интересувам се имали читава фирма от Стара Загора която предлага работа в чужбина
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Работа зад граница

Мнение от realprofesora »

asa_bg написа:Здравейте на всички коИто четат форума, интересувам се има(пише се разделено)ли читава фирма от Стара Загора, която предлага работа в чужбина?
Не няма. В София е истината.
1во трябва да научиш езика(най-малко английски) и то доста добре , и тогава да си търсиш работа.
Правописа ти е ужасен-мърляч си и затова ще ти дам съвет-Такива дето ги мързи и не се стараят, гледат да минат "метър", по "българския'' начин, нямат работа в чужбина. Така, че стягай се, събирай пари,направи си CV по европейски стандарт и търси Софийска фирма да те уреди.
Popopopopo
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Направо му е*а мамата, ама си прав :)
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

HoCuS написа:Направо му е*а мамата, ама си прав :)
Брато, аз казвам истината в очите -какво мисля, защото тези пътеки съм ги минал.Ако човека е хитър ще си извлече поука, ще ме послуша и ще постигне успехи в живота. Не може да не си коректен в правописа си, това означава,че не си се трудил достатъчно като ученик, а тук в интернет пространството това е твоето лице, твоето представяне пред останалите. И после да очаквам от тебе някаква коректност и трудолюбие-забрави. Е има и изключения ,но трябва да се докажеш за да ми промениш мнението. Казвам го защото имам приятели на които правописа не им е силна страна, но пък за сметка на това са много точни и никога не са ме подвели или измамили.
Popopopopo
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

realprofesora написа: Брато, аз казвам истината в очите -какво мисля, защото тези пътеки съм ги минал.Ако човека е хитър , ще си извлече поука, ще ме послуша и ще постигне успехи в живота. Не може да не си коректен в правописа си, това означава,че не си се трудил достатъчно като ученик, а тук в интернет пространството това е твоето лице, твоето представяне пред останалите. И после да очаквам от тебе някаква коректност и трудолюбие-забрави. Е, има и изключения ,но трябва да се докажеш, за да ми промениш мнението. Казвам го, защото имам приятели, на които правописа не им е силна страна, но пък за сметка на това са много точни и никога не са ме подвели или измамили.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

В тоя ред на мисли, винаги ми е била чудна логиката 'ИСКАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ПОВЕЧЕ ПАРИ, НО ДА РАБОТЯ ПО-МАЛКО".

Широко разпространена цел и мнение, за трудови отношения и мироглед. Не знам кое кара хората да мислят, че това е правилният път.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
asa_bg
Новак
Новак

Мнение от asa_bg »

Аз попитах за едно ви отговаряте съвсем друго.
chamalin
Потребител
Потребител

Мнение от chamalin »

asa_bg написа:Аз попитах за едно ви отговаряте съвсем друго.

Точно това щях да кажа и аз! Човекът ви пита за посредническа фирма, вие му надухте главата с натяквания, какъв, що, и кой щял да бъде! Като не го познавате, как бихте могли изобщо да давате мнение, дали е некадърен, мързелив и прочие? Прилича ми, на избиване на собствени комплекси!

В тази връзка, свържи се с мен на лични, имам някои запазени връзки, ще опитам да ти помогна!
viktor89
Потребител
Потребител

Мнение от viktor89 »

Явно човека му е писнало от ниските доходи и аз искам в рудниците или теца, ама нямам връзки...
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

малко спам:
в американски форум питаш и ти отговарят директно
в руски форум питаш и ти дават насоки за правилно решение на въпроса
в български форум питаш и ти обясняват колко си прос.

Не казвам че тук сме така просто като виц... :))
пс: преди 8 години изгорявах с една фирма менте...
един съвет: в посолството на държавата в софия мисля че има списъци с лицензирани фирми..
една от най известните фирми мисля че е work and travel :)
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Публикувай отговор