Напастта ХЕНДИ

Всичко свързано с град Стара Загора.
schnapps
Потребител
Потребител

Re: Напастта ХЕНДИ

Мнение от schnapps »

Пич, направи си опит да минеш през официален офис на Мтел (пр. офиса им срещу Булбанк).
Toзи там е франч,централните офиси на Мтел са този на ъгъла на хаджията и царя,на БКПто и на баня Пиперка,всичко друго е франч.
На Глобул единствения централен е срещу ресторант Мантос,останалите също са франч,Германос принципно са собственост на Космо Мобайл,но са от 2-3 години така и манталитета им е подобен като на Хенди.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

schnapps написа:

Пич, направи си опит да минеш през официален офис на Мтел (пр. офиса им срещу Булбанк).
Toзи там е франч,централните офиси на Мтел са този на ъгъла на хаджията и царя,на БКПто и на баня Пиперка,всичко друго е франч.
На Глобул единствения централен е срещу ресторант Мантос,останалите също са франч,Германос принципно са собственост на Космо Мобайл,но са от 2-3 години така и манталитета им е подобен като на Хенди.
И какво като офиса на Мтел е франч? В такъв офис получаваш много повече като информация и обслужване, просто защото на никой там не му пука дали ще си спрете картата (не им се брои за спиране, както в другите магазини и съответно не са озлобени като им го кажете. Направете си опит да питате в "официален" офис на Мтел, че ще си спирате карта и гледайте как ще ви се нахвърлят + възможно е да бъдете наругани).
Аз пък специално от този магазин съм супер доволен и никога не са ме върнали или да са ми спестили информация за нещо. Не че ги хваля, но за мен това е магазина, където трябва да обърнете ако имате нужда. Последно правих опит на офиса до Общината да си спра карта, при което само дето не ме изгониха (при условие, че съм клиент, с изтичащ договор, който не исках да подновя, но си промених мнението след като минах през франча). Накрая, пуснах жалба срещу консултантката в магазина до Общината, която си свали баджа само и само да не й видя името (което в последствие разбрах) и се скри отзад в стаичката.
Миналата година пък имах вземане даване с офиса на Глобул срещу пожарната. Персоналът ме накефи, обръщат ти внимание и не спестиха нищо като инфо и какво ще ми струва.
За "сВиваком" не коментирам, защото са трагедия и много лъжат по офисите където и да е. Ако не е в техен интерес си гризнал дръвцето.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Mоята жена имаше епични битки с Глобул и офиса им срещу пингвините. Най-много се беше издразнила на няква патка/кифла, която била страничен наблюдател, говорила на ти, повишавала и тон и се държала грубо без повод. Беше говорила с едно от момчета по някъв въпрос (оня се беше направил на ударен за спиране на карта, уж че не бил чул). Беш и обещал че ще и се обади като същя ден. По късно отива отново жената и оня и рекла - "че ква си ти ма, че да ти се обаждаме" и още разни тъпотии, докато станал разкошен скандал. Писа мейли до централата и само някви писма връщаха, ама файда...
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Хора, пак с две думи - ПАЗЕТЕ СЕ !!! Споделете със семействата си поне да не ходят в Хенди, иначе всеки е с акъла си и отговаря за действията и последствията.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Изобщо не трябва да се разрешава на 80 годишни хора да подписват каквито и да е договори или да приемат каквито и да е оферти. Утре със същия успех ще ги измамят по телефона и ефекта ще е същия.
Преди години в централния офис на Мтел ме излъгаха - прекратих си договора, издадоха ми лист със разпечатка със отказа ми от услугите им въпреки известното нежелание от тяхна страна да го направят, след месец ми идва и фактура със някаква сметка, при все че картата цял месец дори не беше в телефон. Отивам в офиса им отново, твърдят, че нищо не съм бил отказвал и са ми подновили договора вече... Като им показах обаче писменото копие явно им се объркаха сметките, измънкаха някакво оправдание от рода на не се била отразила заявката в системата (странно, при условие, че листа който ми дадоха беше разпечатка от същата тази заявка). Прекратиха ми договора и от тогава никога повече не съм припарвал до Мтел.Във всички офиси и представители на операторите се лъже масово и повсеместно, няма оправия. Имам подобни смешни истории и за Виваком (на които съм клиент откакто се махнах от Мтел) и оправия просто няма. Възрастни хора нямат никаква работа да плащат сметки по такива места. Пенсиите най-добре да се превеждат по банкови карти, всяка банка има опция автоматично да плаща всички сметки без разкарване - бързо, лесно, удобно.
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

sawo, голяма част от пенсионерите не се оправят особено добре с банкоматите, а и не само.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Затова имат роднини, които да им изтеглят дадена сума с която да разполагат, или пък могат на клон на банката да си изтеглят една част от пенсията.
Публикувай отговор