Нов данък абсурд

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Re: Нов данък абсурд

Мнение от Tenebrus »

Отново една страшно забавна тема, в която половината надали глас си нямат идея срещу какво роптаят.

Явно активните тук имат стотици хиляди в депозити, или смятат да откриват такива, и явно притежавайки такава сума ги бърка дали ще се простят с примерно 1 промил от нея.

Но то така си е по български, като кажат "плащай", ние не се питаме "Защо?", а "Защо пък?". Надявам се имате умствен багаж да схванете разликата. За инджинеринЪ знам че няма.

А за плоския данък те наистина нямат файда да го пипат, тъй като запазва техните доходи по-големи...или се налага да ви припомням таблиците за ДОД преди години.

Не защитавам ГЕРБ, макар да гласувах за тях (няма да се повтори). Но далеч не са най-лошото което се е случвало на тази държава, но пък българите имаме и тази черта, че сме страшно късопаметни.
Иначе е вярно че Дянков няма абсолютно никакви практически познания как се управлява толкова голям бюджет. Държавата не е банка, просто да слагаш няколко нули на цифрите с които си свикнал и да кажеш "готово оправихме се".
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Не мисля, че лаици като нас биха могли да дадат оценка на Дянков. Дали упраявлява качествено или не, може да каже само някой с неговото образование, опит и обхват на погледа. За нас много от нещата не са явни. Tва малко като на инджинерино братвежите, дето ще ми дава оценка на работата, пък хал хабер си няма за кво иде реч...
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Да, естествено, пърдянков не е тук да помага или развива българските финанси и икономика. Пърдянков е тук от името на световните мафиоти-да защитава техните интереси и да осигурява техните цели и печалби. След като е изкарал стаж и се е доказал като предан гъзолизец сега е назначен в България. Откакто е на този си пост не е направил и едно добро за България тоя безродник. Ако бяхме народ свободен, като сърбите, или чехи, примерно, до сега щяхме да сме го прогонили с камъни и дърве. Но не би.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Те за тва се врат с толкоз жар и мерак да минат по нашите стъпки и да влязат в ЕС и НАТО :D
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Файда!
ЕС и НАТО! :lol:

ООН и СССР!

Кое да изберем, кое да изберем???
Изборът е сведен до минимум. :mrgreen:
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gulqm indjinerin »

Bul-Dog написа:Файда!
ЕС и НАТО! :lol:

ООН и СССР!

Кое да изберем, кое да изберем???
Изборът е сведен до минимум. :mrgreen:
По-скоро, НАТО и ЕС са аналози, съответно на бившите Варшавски договор и социалистически лагер! Открийте "разликите", от раз... :mrgreen:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Не са аналози, а паралелно развити структори от същия вид. Просто времето показа, кой модел е по-успешния.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5210211 - ей ги на - остатъците от тях. И хората на кво се радват....
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

То все едно да твърдиш, че когато няма изтеглена шестица от тотото, печелят топките от сферата. И 49-те. :mrgreen:
По-успешния модел, или по-адаптивен, то е много дълбока тема тва!

Пп. Да ми кажеш, какво е това "структори "?
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Bul-Dog написа:То все едно да твърдиш, че когато няма изтеглена шестица от тотото, печелят топките от сферата. И 49-те. :mrgreen:
По-успешния модел, или по-адаптивен, то е много дълбока тема тва!

Пп. Да ми кажеш, какво е това "структори "?
"СтруктОри", това е нещо адаптирано, към новите, глобалистични джанкамлъци, същото, на което, едно време му се казваше структУри. Прогрес и развитие, братчед, нация техническа...
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Аха! Метаморфозата е завършена един вид-интернационалистите станаха глобалисти. Нещо като "пролетарии от всички страни-съешавайте се!"
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

:lol: :lol: :lol: :lol: Ma много сте ми...детски. Толкоз много ви е яд на мен, че само ме дебнете за най-малката грешка, че да ми я натякате няколко пъти. Оная приказка за единия пръст дето сочел към мен, а останали четири към вас, както и приказката за сламката в очите ги знаете. Да не ви ги напомням. :lol: :lol: :lol: Дори и аз правя грешки... за ралика от вас двамата... безгрешниии. Направо сте ми като братя. И двамата ви тресе конспирацията...

По тоя повод - без да се обиждате, просто ми хареса снимката:
Изображение
Последно промяна от nasenceto на Вто Окт 16, 2012 21:51 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Тва си е между вас-инджинерите. Мен недей да ме набъркваш в тоя спор.

Без да се обиждаш и ти, ама ако ти ми дадеш нещо, утре не можеш си намери пътя към къщи. Ако ме разбираш.
Последно промяна от Bul-Dog на Вто Окт 16, 2012 21:53 pm, променено общо 1 път.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Иначе дружно, сме велики в осирането на чужди теми. За съжаление и аз допринасям с пълна сила. Виновен съм, признавам, ама без да искам. Просто се отнасям...
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Bul-Dog написа:Тва си е между вас-инджинерите. Мен недей да ме набъркваш в тоя спор.
Никакъв спор, всичко е трябва да е цветя и рози, даже и розово.. Между другото, случайно да знаеш какво е "натякате"? Мяза ми на диалект, ама не мога да се сетя от коя фолклорна област беше?
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Ся ще влезе накой зелен и ще разчисти темата. То на чат го обърнахме. :mrgreen:
Публикувай отговор