България на мангалите!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Re: България на мангалите!
Бе ей, толераст, недей да ми се бъркаш в мненията. Недей и да ме плашиш. Що не си гледаш подредения розов свят?
Къде видя насаждане на расова омраза, смешнико??? Или да пишеш за истината, в твоя свят се нарича омраза???
Къде видя насаждане на расова омраза, смешнико??? Или да пишеш за истината, в твоя свят се нарича омраза???
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nasenceto
- келеш
Ми я си виж заглавието на темата бе, чадо божиеBul-Dog написа:Бе ей, толераст, недей да ми се бъркаш в мненията. Недей и да ме плашиш. Що не си гледаш подредения розов свят?

Смешник можеш да ми викаш, като ме видиш на живо - тогава ми го кажи в очите....
Последно промяна от nasenceto на Нед Окт 21, 2012 15:19 pm, променено общо 2 пъти.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Ква ми е темата ве, момченце?
Препечатки от български медии за безчинствата на едно варварско племе върху сънародниците ми!
Препечатки от български медии за безчинствата на едно варварско племе върху сънародниците ми!
- nasenceto
- келеш
Виж ми горния пост отново. По СТРАННО съвпадение на обстоятелствата, циганите също са ти сънародници!!! Мисли малко с главата си и не се излагай.Bul-Dog написа:Ква ми е темата ве, момченце?
Темата ти е с ясна насока. Точна такава, каквато ти казах. Подбуждане към расова дискриминация и нетолерантност. Любимия ти цар сумалък цигани и евреи е спасил, а ти сега плюеш срещу паметта му

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Да но властват беззаконието и престъпността.
Айде да минеш край Лозенец след 22 часа, а? Тука, във форума, бях чел от някой, как ходи да взема жена си след работа, щото живеят наблизо. И друг, младо момче явно, дето се събират поне двама-трима, като им се наложи да минават оттам.
По времето на Царя е имало ред и законност! Такава сега няма. Толерира се тва сатанинско племе-унищожава се собственият ти народ, ти плачи още за сганта миризлива!
Айде да минеш край Лозенец след 22 часа, а? Тука, във форума, бях чел от някой, как ходи да взема жена си след работа, щото живеят наблизо. И друг, младо момче явно, дето се събират поне двама-трима, като им се наложи да минават оттам.
По времето на Царя е имало ред и законност! Такава сега няма. Толерира се тва сатанинско племе-унищожава се собственият ти народ, ти плачи още за сганта миризлива!
- nasenceto
- келеш
Не е до племето, а това дали има страх от възмездие. Нашите мили бели братя са същите изверги... айде, моля да не е определящ етноса.... Хем ми говориш са господни дела, хем пак съгрешаваш....Bul-Dog написа:Да но властват беззаконието и престъпността.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Брей! Няма да се занимавам вече с тебе, няма да ти отговарям.
Прочете ли статията от сайта на ВМРО? За етнос става дума, щото тоз етнос отказва да се интегрира, отказва да спазва закони...Бе айде. Ще си пишем само розови нещица..купувам-продавам...спорове между инджинери
...айде.
Точка.

Прочете ли статията от сайта на ВМРО? За етнос става дума, щото тоз етнос отказва да се интегрира, отказва да спазва закони...Бе айде. Ще си пишем само розови нещица..купувам-продавам...спорове между инджинери

Точка.
- besniaa
- Старо куче медалист
Шикългрубер Розовия Мечтател би могъл да бъде приятен интегратор на тези симпатични млади хора от снимката с портретите на цар Симеон, Васил Левски и княз Борис...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Даа, политикът с мустачките имаше готово решение как с труд се интегрира към обществото. Не му позволиха да стигне докрай, защото свят без чакали не би бил възможен-тогава би се появил вакуум, който би трябвало да бъде запълнен. Лешоядите от всички видове се подкрепят по един или друг начин.besniaa написа:Шикългрубер Розовия Мечтател би могъл да бъде приятен интегратор на тези симпатични млади хора от снимката с портретите на цар Симеон, Васил Левски и княз Борис...
-
- Начинаещ
Гледам, тука един пак се прави на много "толерантен", готов да линчува сънародниците си, щото "насаждали" етническа омраза... Не знаех, че да показваш и осъждаш преднамерени действия на група самозабравили се цигани е етническа омраза, но явно за нашия "сънародник", това е така! За него, ако българин изгори знамето, трябва да влезе в затвора, но ако го стори циганин, ще му се размине, за да няма етническа омраза! Какво да кажа, нямам думи, такива безродници преди време са ги пращали директно на бесилката...
И за да "насадя" още малко "етническа омраза", пускам един линк, за да се видят хубавичко, какво представляват тия наши "сънародници", любимците на горепосочения индивид! И само едно уточнение - кадрите не са от Саудитска Арабия, Пакистан, или друга страна с краен ислямски фанатизъм, а български областен град, на 120 км оттук...
http://www.youtube.com/watch?v=J9_P3Je54h0
И за да "насадя" още малко "етническа омраза", пускам един линк, за да се видят хубавичко, какво представляват тия наши "сънародници", любимците на горепосочения индивид! И само едно уточнение - кадрите не са от Саудитска Арабия, Пакистан, или друга страна с краен ислямски фанатизъм, а български областен град, на 120 км оттук...
- vkv
- Старо куче медалист
- nasenceto
- келеш
Много си глупав моето момче, и сам го знаеш. Аз не казвам, че тея тримцата не са за затвора и там да станат булки. НИЩО ПОДОБНО!!!! Казвам, че това което са направили може да го направи и някой тъпак като мен - по ариец от ариийците. КАВАМ, ЧЕ ТУК НЕ Е ФАКТОР ЕТНОСА!!! Чети внимателно какво казвам. А ти явно си сляп да видиш как се казва темата и какво се пуска в нея. Що се правите на коне с капаци, само не разбирам.gulqm indjinerin написа:Гледам, тука един пак се прави на много "толерантен", готов да линчува сънародниците си, щото "насаждали" етническа омраза... Не знаех, че да показваш и осъждаш преднамерени действия на група самозабравили се цигани е етническа омраза, но явно за нашия "сънародник", това е така! За него, ако българин изгори знамето, трябва да влезе в затвора, но ако го стори циганин, ще му се размине, за да няма етническа омраза! Какво да кажа, нямам думи, такива безродници преди време са ги пращали директно на бесилката...
И си имам ник или име, ползвай което искаш. НЕ говори за мен като за някъв субект, щото явно започваш отново!!!!! ДА ти цитирам ли собствения ти пост:
ТОЧКА!gulqm indjinerin написа:Аз съм "за", но гледай да не се отметнеш от обещанието си, щото, лично аз, не ти вярвам! Но също така, ако оня продължи, което предполагам, защото открито го толерирате, длъжен няма да остана. Точка!sawo написа:Ще предупредя за последно двамата опоненти - спрете с омазването на всяка тема с лични нападки, ако се наложи ще ви изгоня и двамата!
Правила на форума
10. Изрично се забранява пускането на мнения с расистка насоченост, теми подклаждащи расова дискриминация, омраза и етническа нетолерантност. Съответните потребители биват предупреждавани от Екипа.
-
- Начинаещ
Като ти стана "твое момче", ела ми се обади, но засега, все още, си прекалено малък за мен, физически, умствено, и по каквото друго се сетиш! И къде си видя името, че съм писал за тебе, за много важен ли се имаш? Или, по приказката - гузен негонен бяга? Казвай каквото си искаш, за мен си ми пределно ясен, що за стока си, но не ми се меси, аз какво ще пиша, това трябва да ти е пределно ясно! И не ме плаши с правила и прочие, за истината граници няма, по-добре си отвори очите за нея, утре тия шествия ще тръгнат и по нашите улици...
- nasenceto
- келеш
Мпето момче... правилата не са за плашене, а за спазване. Нищо не ти е ясно в тоя живот на теб. Язък, че не го осъзнаваш.
-
- Начинаещ
nasenceto написа:Мпето момче... правилата не са за плашене, а за спазване. Нищо не ти е ясно в тоя живот на теб. Язък, че не го осъзнаваш.
Да, а на тебе всичко ти е "ясно", в розово... То е ясно, на кого всичко му е "ясно"! А за "правила", колкото съм видяп, и са се променяли пред очите ми, хал-хабер си нямаш, даже и в казарма не си влизал, за да видиш истинските неща в живота, отблизо, да се сблъскаш с тях, да формираш характера си, а пък си взел акъли да ръсиш, оценки да даваш на всички! Какво изобщо може да се говори повече, не виждам...