България на мангалите!
- nasenceto
- келеш
Re: България на мангалите!
Ми вземи се спри. Ще ме направиш много доволен.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Ааах! Вие двамата ще ми провалите темата, вечните ви заяжданки-сега ще почнете с ламарини да се мерите.
Темата е- губим ли държавата си, превземат ли ни орките. Да или не. За това пишете.
Темата е- губим ли държавата си, превземат ли ни орките. Да или не. За това пишете.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nasenceto
- келеш
Re: Re: България на мангалите!
Тая тема е за коша. За справка - червеното по-нагоре.Bul-Dog написа:Ааах! Вие двамата ще ми провалите темата, вечните ви заяжданки-сега ще почнете с ламарини да се мерите.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Като е за коша, недей да пишеш в нея. То по-добре никъде недей да пишеш. Полза никаква не допринасяш. Само едно заяждане ти е останало. Как се траеш сам?
- nasenceto
- келеш
По темата-не се заяждам. Изразявам мнение и защитавам позиция. Нали не смяташ, че когато някой има мнение коренно различно от твоето и го споделя в темата ти, това е заяждане. Все пак "форум" означава точно това. Ако не очакваш коментари, то не пускай тема. Относно оня нещастник-само отвръщам на провокациите му.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Тез ли защитаваш? Те идват и за теб мой човек, да не мислиш, че като унищожат възрастните хора по селата, няма да плъпнат и насам?
Пп. Снимката е от тук.
http://www.8mo.org/mod/news.php?readmore=97
- nasenceto
- келеш
Нищо не си разбрал от това, което съм писал. Файда явно няма.
-
- Начинаещ
Ще го видя аз, когато ония уахабити от Пазарджик тръгнат и по нашите улици, с белите чаршафи и скандирания на арабски, първи ще се скрие в миша дупка, като преди това е напълнил гащите...Или, ще тръгне да им показва "правилата" си, не знам!
- nasenceto
- келеш
Видях аз кой се крие като мишок, така че хич не ми се отваряй, хамстер такъвgulqm indjinerin написа:Ще го видя аз, когато ония уахабити от Пазарджик тръгнат и по нашите улици, с белите чаршафи и скандирания на арабски, първи ще се скрие в миша дупка, като преди това е напълнил гащите...Или, ще тръгне да им показва "правилата" си, не знам!

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Добре! Ясно ми е. Гледах филм в който група наши мангали си бяха изпрали кирливите дрехи пред парламента на Финландия. Знайш кво се случи-ми депортираха ги! А от тогава двойка полицаи дежури непрекъснато, за да не се възползват други гнусняри...Тва да ти се струва възможно в България?
- nasenceto
- келеш
Точно за тва говоря. Да, струва ми се възможно.Bul-Dog написа:Добре! Ясно ми е. Гледах филм в който група наши мангали си бяха изпрали кирливите дрехи пред парламента на Финландия. Знайш кво се случи-ми депортираха ги! А от тогава двойка полицаи дежури непрекъснато, за да не се възползват други гнусняри...Тва да ти се струва възможно в България?
-
- Начинаещ
Аз не се отварям, ама те хубавичко ще те отворят, пък върви после им доказвай, че си "поборник" за правата им!nasenceto написа:Видях аз кой се крие като мишок, така че хич не ми се отваряй, хамстер такъвgulqm indjinerin написа:Ще го видя аз, когато ония уахабити от Пазарджик тръгнат и по нашите улици, с белите чаршафи и скандирания на арабски, първи ще се скрие в миша дупка, като преди това е напълнил гащите...Или, ще тръгне да им показва "правилата" си, не знам!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Възможно друг път! Че тя таз "държава" е по-голям мангал и от царя им Кирчо катунаря бе.nasenceto написа: Точно за тва говоря. Да, струва ми се възможно.
Гледай ония клипчета дет беше дал препратка професора вчера-виж един наистина умен човек, как аргументирано и с факти ги разкрива. Разобличава! Ама на някои, като им кажеш да си понапънат мозъчето, да помислят самостоятелно, и веднага им се задейства една блокировка-"конспирация, конспирация..."!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Инджинерин, тъпак такъв, стига си ми срал в темата!
-
- Начинаещ
Малко хора осъзнават, каква голяма опасност ни грози. Тия, дето днеска правят шествия, облечени като призраци, брадясали, и скандират войнствено на арабски, утре може и оръжието да вземат, крачката е само една! Тогава какво правим? Ако оставим, че вече няма армия, а доколкото има, за нищо не става, всичко ще опре до обикновения човек! Дали хора, като нашия "ерудиран" колега, ще са готови да се бият за родината си? Не вярвам, та той даже няма да знае как се държи калашник, най-много сам да се гръмне! А нещата са наистина сериозни, ислямизма не е за подценяване, гледайте кадрите с изстъпленията им в Либия и Сирия, и то към едноверците им, представям си, какво ли ще е към християните! И защо сега се насочват към вербуване на циганите? Защото, това са крайно неинтегрирани индивиди, мразещи държавата, и готови на всичко, за някой лев! Неслучайно, една от директивите на Априлското въстание е, да се изтребват циганите, наравно със заптиетата, и редовния аскер. Представяте ли си, не се закачат мирните турци, а циганите, което е много показателно!
Може би, на някои ще му се види смешно и преувеличено всичко, което казвам, и наистина щеше да е така, ако не играеха огромни пари, които отиват за ислямизиране и промиване на мозъци! А след това ще отиват, а може би и вече отиват, за оръжие! Ние да му мислим...
Може би, на някои ще му се види смешно и преувеличено всичко, което казвам, и наистина щеше да е така, ако не играеха огромни пари, които отиват за ислямизиране и промиване на мозъци! А след това ще отиват, а може би и вече отиват, за оръжие! Ние да му мислим...