аз съм против циганията, но но циганията е понятие, касаещо и нас, драги ми смехурковци

За последното - бъркаш. Нека не търся, че е е пълно с такива. Относно насърчаването на циганите - айде виж предишния ми пост и тогава пиши напразно.besniaa написа:Браво. Може да направиш приемна на Хелзинския Комитет в града. На собствена издръжка. Там може да насърчаваш мангустите да раждат по 100 деца или докато им се разцепят половите органи. Явно ти се струва нормално да растеш тъп и необразован, да ти дават пари , за да се приобщиш към някакви норми, но ти пак да не го правиш. За мен това не е нормално. Който не знае да целува кръст, ще целува гъз. Тояга и тва е. Помага.nasenceto написа:Да, ама аз, със моите мангизи, не искам да се процедира така.
пс. Не съм срещал нещо българи да се снимат с Вазов или Иван Рилски до куровете си.. или пък нещо бъркам, а ? Или това е нещо нормално ? Е, аз не съм нормален значи!
Ей те тва повтарям постоянно, ама напротив. Даже ми се обяснява, как като съм видел катаджия пак съм щял да му бутам.... 'наиш кога??!? Квото сме си забъркали, тва сърбаме. Как може да си нетолерантен към ромите, а да си толерантен към тъпака, който чупи кошчето в парка; хвърля си боклука през терасата; мята фаса през джама на колата; кара като арабин в Кайро колата си; държи се арогантно на опашката; учи децата си на чалгария; тарикатее всеки ден с държавата (т.е. с нас и със самия себе си); плюе тая същата държава и се държи с нея като нещо чуждо... Ми няма как. И после само рев срещу целия свят. Кой ни е крив, че сами не сме се направили хора.Da Edd написа:я ми кажете колко ваши познати мамят държавата? било то "фалвиши телк-ове", било то укриване на всякакъв вид данъци, схемите са много, всеки знае поне няколко. в другата ръка взимаме огромните загуби от контрабанда и корупция. ако съберем загубите на държавата от тънките сметки на българина, ще излезе, че сумата, която държавата отделя за социални на циганите е многократно по-малко от това, което губим заради байганьовщината си, пък търсим сметка на циганите за тва кви били....
аз съм против циганията, но но циганията е понятие, касаещо и нас, драги ми смехурковци
Извини ме, как можах да си помисля нещо друго.nasenceto написа: За последното - бъркаш. Нека не търся, че е е пълно с такива. Относно насърчаването на циганите - айде виж предишния ми пост и тогава пиши напразно.
Да де, ама ако аз и манго не платим данък - аз съм виновен, той не е. Ако аз не си платя тока - режат го, на манго - не. Ако манго вдигне къща, където иска - не му я бутат, моята обаче пада.Da Edd написа:я ми кажете колко ваши познати мамят държавата? било то "фалвиши телк-ове", било то укриване на всякакъв вид данъци, схемите са много, всеки знае поне няколко. в другата ръка взимаме огромните загуби от контрабанда и корупция. ако съберем загубите на държавата от тънките сметки на българина, ще излезе, че сумата, която държавата отделя за социални на циганите е многократно по-малко от това, което губим заради байганьовщината си.
Не думай, смяташ, че си "равнопоставен" с циганина ли? Че нали точно това обсъждаме досега, че те имат права и привилегии, а ние - задължения! И точно от тия привилегии и права вече започват да се превръщат в слободия и безнаказаност! А за политическата система, съм се изказвал неведнъж, няма защо пак да я зачеквам, само, не смятам, че е и МОЯ вината, за всичко това . Ако някой иска, нека се чувства виновен, аз цигани не съм толерирал, и няма да го правя и занапред!Da Edd написа:Инджинерин, използвай цитати, за да се знае към кого се обръщаш! Да не стане объркване от наша страна, нали така?
Аз не твърдя, че циганите са ангелчета, напротив, боклуци колкото си искаш има. Исках да кажа, че е наша вината, че сме ги оставили да правят каквото си искат. И че преди да имаш претенции към цигойнерите, трябва първо да имаш претенции към политиците си. Защото те управляват и те взимат решение за съдбата им, че и за нашата.
А за равнопоставеността, щеш или не щеш, законът го поставя това равенсвто.
Това конкретно по Алфа тв. Вчера открих, че съм я имал на Булсатком-а.admin написа:Това по коя ТВ го гледаш