България на мангалите!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: България на мангалите!

Мнение от besniaa »

Айде на "интеграцията" , не всички мангали са опити, да живее БХК.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Българския HELLзински комитет е организация, която си е намерила нишата и си взема едни парички за вършене на едно...НИЩО!
Но по виновни са предателите в нашето си управление.
Излиза снощи по новините един брадясъл козел и ми обяснява как държавата нямала пари, за да се вдигнат детските надбавки, от забележете, космическите 35 лв., щото мангалите ги изпивали тез пари. Тоз тъпак приравнява протестиращите майки с гнусното племе, разбирате ли? Те паразитите няма да протестират, щото благодарение на такива организацийки знаят вратичките в закона и получават многократно повече.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Tея от Alfa/Атака продължавата да ти промиват мозъка, ама и ти продължаваш да им се връзваш. Явно си безнадежден случай. Относно майчинските - кое искаш, по големи пенсии, по големи данъци или нещо друго. Ако някой тук трябва да реве за вдигане на майчинските, то тва съм точно аз, щото през януари жена ми влиза във втора година на майчинството, пък и келешите са два, ма си трая, щото виждам ква е ситуацията. От къде предлагаш ТИ да се резнат пари, че да има за други. Аз съм съгласен да орежат бюджета на ченгетата и на военните. И без тва са толкова много и с такива високи спрямо средната заплати, а никакъв продукт не произвеждат. И работата им толкова. Никой обаче не го коментира тва... Ако искаш да намалиш социалните, то ще пострадат доста хора, не само цигани, а разлика да правиш между цигани и други, нямаш право.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Тея от Алфа Атака могат на тебе да ти промият мозъка :mrgreen: , аз си имам изградени мои си критерии и независимо кво гледам, мога да преценям кое е истина и кое не. Тебе кое ти е промило до такваз степен мозъка, че да си траеш??? А? Виждал бил положението. Кое положение виждаш бре? Лъжите на мафиотите виждаш. Те се оревават кат циганка на гарата, че все нямат-лъжат мазнярите, преяждат всяка вечер!
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gulqm indjinerin »

nasenceto написа:Tея от Alfa/Атака продължавата да ти промиват мозъка, ама и ти продължаваш да им се връзваш. Явно си безнадежден случай. Относно майчинските - кое искаш, по големи пенсии, по големи данъци или нещо друго. Ако някой тук трябва да реве за вдигане на майчинските, то тва съм точно аз, щото през януари жена ми влиза във втора година на майчинството, пък и келешите са два, ма си трая, щото виждам ква е ситуацията. От къде предлагаш ТИ да се резнат пари, че да има за други. Аз съм съгласен да орежат бюджета на ченгетата и на военните. И без тва са толкова много и с такива високи спрямо средната заплати, а никакъв продукт не произвеждат. И работата им толкова. Никой обаче не го коментира тва... Ако искаш да намалиш социалните, то ще пострадат доста хора, не само цигани, а разлика да правиш между цигани и други, нямаш право.

Ще задам един въпрос! Хайде, като си такъв спец, и веднага определи, че на някой му промиват мозъка, и даже и телевизията визира, кажи на тебе, коя точно телевизия ти втълпява тия розови сънища? Че те са бая на брой, голямо промиване пада при тебе, нямаш нужда от наркотици даже, всичко ти е розово, леко...

А колкото до това, някъде беше написал, че да си националист е обидно, и прочие... Ако за тебе е обидно, твой си проблем, аз лично споделям националистическите идеи, смятам ги за най-доброто в днешно време! Даже и Н.Хайтов приживе беше казал - "Националист, това е нормалното ми агрегатно състояние..."
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Аз имам само един въпрос към насенцето: насе ти къща строил ли си(под къща разбирай апартамент и др.-дом)
По просто казано:насе ти пари за дом давал ли си , имаш ли свой дом ,който ти сам си направил със лично твои средства и там си приютил "келешите си"...както ти сам се изразяваш.
Popopopopo
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

realprofesora написа:Аз имам само един въпрос към насенцето: насе ти къща строил ли си(под къща разбирай апартамент и др.-дом)
По просто казано:насе ти пари за дом давал ли си , имаш ли свой дом ,който ти сам си направил със лично твои средства и там си приютил "келешите си"...както ти сам се изразяваш.
Недей...Динко...недей...
Ще вземеш да го разчувстваш тоз празноглавец.
:lol: :lol: :lol:
Dog drags - no tracks...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

:lol: :lol: Aман от пълноглавци.... Цяла пътека... Пак темата взе наклон към личността. didka, не се обаждай много, щото твоите постове са най-празни от всички. Сеирджиите само да мълчат. Мнение по въпроси нямаш, ама тъпотии подхвърляш. Очевидно е кой е празноглавеца.
Професоре - не съм, защото дохода ми е нисък и не ми е толкова розово ежедневието, колкото си мислите. Напротив. Трудно тикам от заплата до заплата, да не кажа с много зор. Toчно се бях наканил и проект имам за строежа, ама кризата удари. Сега и жената е на едни смешни социални детски, които хора като булдога искат да намалят, за да натрият носа на циганите. Догодина, ще и станат на полвина. Аз обаче съм реалист и знам кво даваме(те) на тая тържава, че да знам кво да очаквам от нея. Ся обясни ми защо ме питаш тия интересни въпроси?

PS: Ей го инджинерина, пак чете в темата и в 7,49 пак ще изсере някоя глупост, нямаща нищо общо с темата, а адресирана лично към мен. Инджинерина-стругар, дето най-много е дал на държавата :lol: :lol:
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

nasenceto написа::lol: :lol: Aман от пълноглавци.... Цяла пътека... Пак темата взе наклон към личността. didka, не се обаждай много, щото твоите постове са най-празни от всички. Сеирджиите само да мълчат. Мнение по въпроси нямаш, ама тъпотии подхвърляш. Очевидно е кой е празноглавеца.
Професоре - не съм, защото дохода ми е нисък и не ми е толкова розово ежедневието, колкото си мислите. Напротив. Трудно тикам от заплата до заплата, да не кажа с много зор. Toчно се бях наканил и проект имам за строежа, ама кризата удари. Сега и жената е на едни смешни социални детски, които хора като булдога искат да намалят, за да натрият носа на циганите. Догодина, ще и станат на полвина. Аз обаче съм реалист и знам кво даваме(те) на тая тържава, че да знам кво да очаквам от нея. Ся обясни ми защо ме питаш тия интересни въпроси?

PS: Ей го инджинерина, пак чете в темата и в 7,49 пак ще изсере някоя глупост, нямаща нищо общо с темата, а адресирана лично към мен. Инджинерина-стругар, дето най-много е дал на държавата :lol: :lol:
Глупост няма да изсера, ти си по тая част, ненадминат си!

Искането за намаляване на детските добавки, трябва да стане с въвеждането на нови критерии, а не както е досега - на калпак! Защото при циганите схемата е ясна - сватба само по цигански, без официален брак, мангасарката се води"самотна" майка, с цял куп циганета, и за всички взема помощи! Това трябва да се пресече по законов път, начини има много, но го няма желанието! И не те знам какво даваш на тая държава, но ако очакваш, че тя ще те възнагради за "вярна служба", много се лъжеш! Така че, не се натягай, да се правиш на правителствен говорител, щото ставаш смешен, с тия си розови блянове...

Апропо, сутринта наистина ти прочетох "творението", бая грешки беше натворил, ама сега си се потрудил да ги пооправиш, браво :D . Макар че, и сега не разбрах, какво означава "полвина"? Не ще да е някаква случайна грешка, срещам го вече няколко пъти?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Смешник, не се заяждай. Аз поне не си правя спел чек и не правя от две изречения - едно. Ненадминат си. Глупостите не ги сереш, а ги бълваш. Освен тва сам си нарушаваш обещанията да не обиждаш и да не се заяждаш, ма тва в типично за теб - човек който не си държи на думата. Голямо праскане беше на чест и достойнство :lol::lol::lol: Пиши по темата, без да се отплесваш. Нарочно го написах тоя послепис да ти видя сеира и се оказах прав.

Социалните трябва да се намесят по сериозно при циганите. Точно те най-малко си вършат работата там. Няма условия - държавата да го гледа и да го дава за осиновяване или приемни родители. И без тва тея пари ги дават така, или иначе.
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

nasenceto написа:Смешник, не се заяждай. Аз поне не си правя спел чек и не правя от две изречения - едно. Ненадминат си. Глупостите не ги сереш, а ги бълваш. Освен тва сам си нарушаваш обещанията да не обиждаш и да не се заяждаш, ма тва в типично за теб - човек който не си държи на думата. Голямо праскане беше на чест и достойнство :lol::lol::lol: Пиши по темата, без да се отплесваш. Нарочно го написах тоя послепис да ти видя сеира и се оказах прав.

Социалните трябва да се намесят по сериозно при циганите. Точно те най-малко си вършат работата там. Няма условия - държавата да го гледа и да го дава за осиновяване или приемни родители. И без тва тея пари ги дават така, или иначе.

Заяждането си идва от тебе, ама от глупост не го осъзнаваш даже! Да ги влиза нещо в работата дали ще пиша сутрин или вечер? И не ми казвай какво да пиша, повече акъл имам от тебе, поне това е видно...

Е, щом нещеш да "дешифрираш" думите си, от типа на "полвина", не ми остава друго, освен да почна да ти отговарям по същия неграмотен начин! Лично за мен, е обида, когато някой отсреща ми пише с грешки, то си е неуважение, към всички. Затова, вече и аз почвам да пиша по тоя начин, нека аудиторията ме последва... :mrgreen:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

gulqm indjinerin написа: Заяждането си идва от тебе, ама от глупост не го осъзнаваш даже! Да ги влиза нещо в работата дали ще пиша сутрин или вечер? И не ми казвай какво да пиша, повече акъл имам от тебе, поне това е видно...

Видно е, да :lol: . Цял пост извън темата, насочен срещу мен с цел заяждане.

Код за потвърждение: Избери целия код

12. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязъм към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение. 
Не разбирам, защо тая точка винаги се подминава от създателите и.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Сега не мога да разбера, ти За разрешаване на проблема ли си, или за неглижирането му?

Щото се влиза в едно непрекъснато философстване и ефект никакъв няма. Нещо като проблема с уличните кучета. Също между впрочем любим на агентите на Hellзинския комитет. Забележете, че по-принцип, конфликтните и трудно разрешими проблеми са просто любими на тез "комитети". :mrgreen:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Aко се обръщаш към мен, сам знаеш, че въпроса е риторичен. Аз твърдя че проблема е в гето-културата, а не в етноса и е крайно време за решаване на проблема.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Тогава, насе, подай си документи, ще те приемат в някой КОМИТЕТ-дето постоянно ги "интегрира", "социализира", "включва" и пр. безумства.
Може би най-накрая ще разбереш, че тоя проблем ще се реши, единствено и само тогава, когато имаме СОБСТВЕНО, БЪЛГАРСКО правителство. Със сегашния слугинаж и послушковци на разните му там гейкомитети, това няма как да стане.

Ти може да си малък, ама аз помня, по времето на тъпия комунизъм мангалите бяха кротки кат овчици-сещ' се защо??? Абе, Насе, дотам ли я докарахме, че да изпитвам носталгия по комунизма-щото тогавашната мафия беше по-силна от мангалската?
Публикувай отговор