България на мангалите!
- nasenceto
- келеш
Re: България на мангалите!
Бях питал някокло поста по -назад конкретно какви прложения имаш, ама тогава не отговори. Сега ще споделиш ли конкретните си идеи. Всички искаме разни неща, ама какъв е точния път?
PS: Всъщност, ти колко точно си по - голям от мен?
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Предложенията ми не са за форумnasenceto написа:Бях питал някокло поста по -назад конкретно какви прложения имаш, ама тогава не отговори. Сега ще споделиш ли конкретните си идеи. Всички искаме разни неща, ама какъв е точния път?

Ела на някоя сБирка и ще ти разясня теорията си!
Пп. Толкова съм голям, че и Лили Иванова ми вика "бате".

http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nasenceto
- келеш
Mи да дойда, що да не дойда. Само да не го обърнете на спомени от балканската война и разкази за абитуриентската на царя
Ако ще правите сбирка, гледайте да е някъде навън, че в почивното си време съм с келешите и ще искат да търчат.

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Няма! Таз ще е с патриотична насоченост. Под наслов "скъсване с розовите блянове", примерно 

-
- Начинаещ
Требе да изтипосат и точка за правописен ценз, иначе е дразнещо, без майтап... А иначе, тия правила са си супер, само дето са в сталински стил -... "тия, дето не одобряват, по един или друг начин съветската власт, подлежат на директен арест! А когато обидят партиен секретар, по някакъв нецензурен начин, да бъдат разстрелвани, без предупреждение!Наказанията не подлежат на обжалване, и се изпълняват незабавно..." Да ви звучи познато? Е, всяка прилика и разлика с действителни лица, да се счита за неслучайна...nasenceto написа:gulqm indjinerin написа: Заяждането си идва от тебе, ама от глупост не го осъзнаваш даже! Да ги влиза нещо в работата дали ще пиша сутрин или вечер? И не ми казвай какво да пиша, повече акъл имам от тебе, поне това е видно...
Видно е, да. Цял пост извън темата, насочен срещу мен с цел заяждане.
Не разбирам, защо тая точка винаги се подминава от създателите и.Код за потвърждение: Избери целия код
12. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязъм към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.

Между другото, днес инджИнерите влязоха в директен контакт, познайте, по чия вина?

Последно промяна от gulqm indjinerin на Съб Окт 27, 2012 10:33 am, променено общо 1 път.
- nasenceto
- келеш
Колежката се объркала в бързината. Чудо голямо
Не съм слънце да огрея навсякъде... Не знам само тва кво касае форума?
Ако форума не ти харесва и се чустваш подтиснат в него, просто не влизай. Така правата ти ще бъдат ненакърнени...

Ако форума не ти харесва и се чустваш подтиснат в него, просто не влизай. Така правата ти ще бъдат ненакърнени...
-
- Начинаещ
Разбира се, че не е голямо чудо, но е показателно. И ако толкоз лесно се бъркаш за тия елементарности, как ще е за истински сложните? И коя е тая "колежка", на чертежа нямаше име, измъкваш се от отговорност ли?nasenceto написа:Колежката се объркала в бързината. Чудо голямоНе съм слънце да огрея навсякъде... Не знам само тва кво касае форума?

- nasenceto
- келеш

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Бе вий що си не напрайте темичка за вас двамцата специално.
Пиян ром проби дупка в стена и обра комшия в Столипиново
Тоя се е объркАл нещо.
Империята отвръща на удара!
Пиян ром проби дупка в стена и обра комшия в Столипиново
Тоя се е объркАл нещо.

- besniaa
- Старо куче медалист
Напалм, 2-3 ракети отгоре и настава хармония...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
- Начинаещ
Това, че си некадърен, едва ли има вина шефа ти, все пак не ти е баща, нали? А пък, че не гледате "сериозно" на каквото и да е, си е факт. Все ми е тая, какво, как и по колко пъти ще бъркаш, за мен си ми ясен, но няма да допусна, да върша и нечия друга работа, нали разбираш? И като си нямам понятие, как става така, че аз ти откривам грешките, странна работа? Мразя да коригирам неща, дето се учат в началния курс на средното, а ти после да се праскаш, че видиш ли, то не е важно! Важно е, и още как, маловажни работи няма, набий си го в главата! Сега разбра ли, защо няма никога да се пласираш в чужбина, и само ще дрънкаш завистливо, че тоя и оня го "гонели"! Щото, там, "смешни" и "несмешни" работи няма! Ами иди, че и тебе да "изгонят", ама те е шубе!nasenceto написа:![]()
Toчно, че е нещо елементарно и за тва никой не го гледа сериозно. За такива смешни детайли, ако трябваше да обръщаме внимание и чертежи да прайм, трябваше да спрем да работим.
![]()
Ма кво ти обясняваме на теб неща, от които си нямаш понятие и не ти влизат в работата. И тея шайби, дето ми ги прати, толкоз ли не можахте да ги напрайте без полвин сант заусенъци? Аман от неглежиране на работата...Отново питам - защо занимаваш хората четящи темата с неща, които избощо не ги касаят. Компрометираш шефа, щото се опитваш да го изкарваш, че има некадърни служители. Искаш ли пак разговор с него?
И стига с тва "полвин", че вече дразниш! Като си толкоз умен, напрай си и цял сант без заусенъци, да те видя! И вместо да се засрамиш, продължаваш да се правиш на умник, бравус...
- nasenceto
- келеш

- Dred77
- Новак
Ето циганската действителност!!http://www.youtube.com/watch?v=Rkl27LFXZ0o Все се жалват и все държавата трябва да плаща-защото имали нам си колко деца,и другите трябва за тях да се грижим.Аз специално миналата година имам 1240лв плосък данък,390лв данък мпс,312лв данък за 2апартамента,и видиш ли допреди 2 години ни обираха 3 пъти в село мангалите.Даже нямам права да го пречукам ако го хвана в къщата си.Родителите ми се принудиха да се преместят в Загоре.Ако няма никой съм сигурен ,че ще почнат отново тарашите.Полицаите ме съветваха "пуснете си сод"- с аларми и дайлери как да опазиш двор 2декара,къща плевни и тн.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Почнах да се замислям по - често над тази тема и установих, че правителството ни хвърля разни димки в момента и ни занимава с някакъв театър, а всъщност инфлацията е доста голяма. Слушах едно предаване, че инфлацията само за газираните напитки миналия месец е била над 10%. Никой не говори за това ама в рамките на година - две живота поскъпна поне двойно, а заплатите не се увеличиха. Разни клоуни от правителството ни забавляват с техните магистрали ... и т.н. а народа гладува. Циганина е първия буфер, няма работа, няма доходи ... огладнял е и краде на поразия. Полицаите и да ги хванат какво да ги правят
В затвора да ги вкарат пак ние плащаме за тяхната издръжка пък и те май го знаят, че няма как да се издържа друго яче циганина и си затварят очите.

"There is no 'patch' for stupidity."
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Затова не затвори, ами трудови лагери са необходими, мисля аз! Хем ще бъдат приучавани към труд, хем и ограмотяване в незаетото от труд време. Да не му се оставя време на мангала да мисли глупости-това е необходимо.
Едно време идеално за тая цел служеха Трудови войски-мангала се приучаваше що-годе(доколкото е възможно това за тях) към ред, дисциплина-даваше им се няк'ъв занаят. И сега можете да направите разлика дори- по-старите, които са преминали през таз школовка, знаят и езика дори по-добре. Тва което е след '90-ти набор, еми тва е варварско племе вече!
Едно време идеално за тая цел служеха Трудови войски-мангала се приучаваше що-годе(доколкото е възможно това за тях) към ред, дисциплина-даваше им се няк'ъв занаят. И сега можете да направите разлика дори- по-старите, които са преминали през таз школовка, знаят и езика дори по-добре. Тва което е след '90-ти набор, еми тва е варварско племе вече!