Въпрос за ГСМ Нокия
- EX-Con
- Потребител
Въпрос за ГСМ Нокия
Трябва ми едно съветче от някой който разбира леко става въпрос за Х3 02 Нокия , и ми прави проблеми самия тъч понякога не ми отчита допира понякога натиска на друго място абе с две думи бъгна се и дори спря преди няколко дни тотално да отчита , сега ако го натисна леко и с др пръст оперирам по екраната става понякога Та въпроса ми е такъв дали трябва да се смени това стъкло което е пред него или целия тъчскриин , има го в ебаи за 5 6 $ някъде а тук искат по 35 лв. и дали ще стане ме интересува Мерси предварително

- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: Въпрос за ГСМ Нокия
1во пробвай с преинстал на ОС. При мен съм имал подобни проблеми и се оправи на едно Сони мини с андроид.
Popopopopo
- EX-Con
- Потребител
да но това не е андроид а и ... дз май вече е късно за това като че ли просто май дисплея защотот просто спря да отчита сега мн мн рядко

-
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
Сложи ъпдейт, чрез Nokia Suite, и ако не се оправи правиш хард ресет като въведеш *#7780# . Не съм сигурен само дали тази комбинация е валидна за Symbian S40. И да не забравиш преди двете операции да си копираш контактите, смс-ите и важните файлове. Успех!
- besniaa
- Старо куче медалист
X3-02 е с много слаб тъч. Това е най-масовия проблем, оправя се със смяна, като новия също няма да изкара кой знае колко....
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- EX-Con
- Потребител
да и аз често виждам хора с този проблем, ще го оправя и ще го продам най вероятно иначе този ми служи година и половина