System_error написа:До вечерта има време за още някой мераклия...
За сега доставката идва грубо и ориентировъчно по 9 лева на човек.
Ами около 36 лв излиза доставката, което при 4 човека наистина се пада по 9 лв. Обаче ако и @Roshavv се включи ставаме 5 човека и се получава по 7.20 на човек
36лв - по 7.20 на човек за доставка. Как ще събираме парите? Бием си всички една среща някъде, че да стане на веднъж или се намираме един по един. Аз съм точно над Автомивка 5 минути. Ако някой има път насам да казва.
z3us ми даде неговата част, с Roshavv се чухме и се разбрахме за по-късно. Със Sleek се уговорихме. Само да се видим с Roshavv и пускам доставката.
Все още има време някой мераклия да се включи или някой да добави нещо.
С Roshavv се видяхме и ми даде пари за неговите неща. SLeek ми добави един клин. Чакам само потвърждение от него, да не да съм в грешка и пускам поръчката. Моля всички да видят желаните от тях стоки дали са в списъка.
Моите неща са там. Като пуснеш поръчката може тук в темата направо да постнеш линка от DHL, за да може всеки да гледа до къде е стигнала пратката, вместо да те притесняваме като те питаме
z3us написа:Моите неща са там. Като пуснеш поръчката може тук в темата направо да постнеш линка от DHL, за да може всеки да гледа до къде е стигнала пратката, вместо да те притесняваме като те питаме
Ok. Няма проблем. И Sleek ми потвърди. Само да довлека жената до компа и пускаме поръчка.