Офис на Автобусни превози - Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
ivo911017
Новак
Новак

Офис на Автобусни превози - Стара Загора

Мнение от ivo911017 »

Къде се намира офисът на Автобусни превози - Стара Загора ?Искам да си закупя предварително билет до София.Знам,че мога и от автогарата да си купя,но искам автобуса да ми спре в Железник и затова трябва да си взема билет от офиса им доколкото разбрах. :)
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Офис на Автобусни превози - Стара Загора

Мнение от HyBRiD-X »

Офис?... Те май само каси имат. Билетният им център е на Руски 1: http://www.bgmaps.com/link/0603BA3FD372 ... D8A060D1CB,
но имат каса и в Железник, провери, където ти е удобно.
Oxadoxa
Потребител
Потребител

Мнение от Oxadoxa »

По-добре си иди на автогарата.По закон междуградските автобуси спират само на автогарите .Вярно че шофьорите влизат в положение и спират (обикновено на спирка БКП ) но за добрината си понякога отнасят санкции.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Автобусите на "Автобусни превози Стара Загора" от тук за София спират само на автогарата, БКП и спирката на Трите чучура. Посока София-Стара Загора спират в Железник, Три Чучура, БКП, Верея и автогарата. Независимо от къде си купиш билета. ;)
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

PTS написа:Автобусите на "Автобусни превози Стара Загора" от тук за София спират само на автогарата, БКП и спирката на Трите чучура. Посока София-Стара Загора спират в Железник, Три Чучура, БКП, Верея и автогарата. Независимо от къде си купиш билета. ;)
Хм, като че ли съм виждала да спират и на Железник в посока София, но може и да е било по-отдавна и да има промени.

По принцип, когато ми се е налагало, съм си вземала билет от някоя туристическа агенция - "Лион Турс" (срещу Кукления театър), "Темпис" (на "Методи Кусев" срещу "Верея") или "Джой Травъл" (на "Княз Борис" след пожарната в посока "Патриарх Евтимий").
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

zvezda написа:
PTS написа:Автобусите на "Автобусни превози Стара Загора" от тук за София спират само на автогарата, БКП и спирката на Трите чучура. Посока София-Стара Загора спират в Железник, Три Чучура, БКП, Верея и автогарата. Независимо от къде си купиш билета. ;)
Хм, като че ли съм виждала да спират и на Железник в посока София, но може и да е било по-отдавна и да има промени.

По принцип, когато ми се е налагало, съм си вземала билет от някоя туристическа агенция - "Лион Турс" (срещу Кукления театър), "Темпис" (на "Методи Кусев" срещу "Верея") или "Джой Травъл" (на "Княз Борис" след пожарната в посока "Патриарх Евтимий").
Ами лично аз пътувам от 2 години и не е спирал на отиване за София в Железник. Може би е нямало хора и за това, не знам...
Публикувай отговор