Maгазин за лагери?
- System_error
- Старо куче медалист

Maгазин за лагери?
Подсетете ме къде има магазини за лагери из града. Днес ми се наложи разглобяване на пералнята. Последно време от нея започнаха да се чуват звуци като от Байконур и си знаех, че лагерите са за смяна, ама днес чак изплю ремъка и ремонта стана неотложен. Лагерите са стандартни 6205 2ZR C3 и 6206 2ZR C3, ама в момента не ми идва магазин на ум. По ме притеснява семеринга. Предполагам, че и той е стандартен, ама дали ще се намери лесно....
- didka
- Старо куче медалист

Re: Maгазин за лагери?
Отиваш до военното окръжие и си купуваш
комплект лагери със семеринга.
Не го ли смениш и него,не се занимавай по-довре.
Dog drags - no tracks...
- System_error
- Старо куче медалист

Ясно ми е тва. Мерси за насоката с магазина...didka написа:Отиваш до военното окръжие и си купуваш
- Matrix_man
- Потребител

- Обратна връзка:
Като тръгнеш от центъра нагоре към "Жабките" по ул.Хаджи Димитър Асенов, някъде тук имаше магазин за лагери. 60-тина метра на юг от него има магазин за семеринги. 
- emzo
- Старо куче медалист

На ремиза/петте кьошета/срещу Тех=Ко има магазин за лагери.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
- realprofesora
- Старо куче медалист

- System_error
- Старо куче медалист

Там такъв скандал им бях првил преди няколко години, че хич не ми се стъпва, ама в краен случай... За семеринги ми казаха, че имало магазин до техникумите. Някъде до гумаджийниците. Благодаря и за останалите съвети. Утре трябва да намеря време да обиколя.realprofesora написа:До Военното окръжие ходи в краен случай.Там режат глави.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Магазин за лагери има на Славянски - от кръговото тръгваш посока гарата - още първия блок отдясно на първия етаж има голяма табела лагери над самия вход - http://www.bgmaps.com/link/4C363E77212F ... FE52FA552D Или 2 или 4 - не помня кой от двата блока беше.
- System_error
- Старо куче медалист

Благодаря на всички за помощта. Натоварих бащата със задачата и ми обясних къде какво сте ми казали, че има. Купил е семеринга от магазина до военното, а лагерите (FAG) от магазина на Хаджи Димитър над Столетов. Пералнята не се чува.
-
GLS
- Потребител

Подкрепям напълно.Миналата седмица отидох да търся един двигател за пералня.Записаха данните за модела и казаха, че ще ми званат да ми кажат цена.След три дни им званнах аз за да разбера кво става.Казаха, че много бързам, като проверят ще ми се обадят, за да си го поръчам.realprofesora написа:До Военното окръжие ходи в краен случай.Там режат глави.
Лагерите които продават са два пъти по-скъпи от където и да е.И винаги предупреждават да не се опитвам да си ги сменя сам.
- System_error
- Старо куче медалист

Явно са същите нещатници като преди. Толкова кухи лейки рядко се намират и не са пораснали на йота през годините...
- realprofesora
- Старо куче медалист

Наскоро от Военното окръжие купих един термопредпазител за фурна на френд-18 лв.Изгоря след 5 месеца и отидохме в Телевизионния сервиз-5лв го купихме. Майко мила. Ебати обирджиите.
Popopopopo
- mupk0
- Потребител

Лагери има зад блока на Чайка.Фирмен магазин на FAG.Рядко прдават ментаци...колкото такива има сложени по коли на хората не е истина и си работят добре за парите си.
-
GLS
- Потребител

Вчера минах по друг повод от там. Вече не ми трябва двигатела, но нарочно попитах какво става.Пак същия отговор - спокойно, като проверим каква му е цената ще ви се обадим и може да си го поръчате.GLS написа:Подкрепям напълно.Миналата седмица отидох да търся един двигател за пералня.Записаха данните за модела и казаха, че ще ми званат да ми кажат цена.След три дни им званнах аз за да разбера кво става.Казаха, че много бързам, като проверят ще ми се обадят, за да си го поръчам.realprofesora написа:До Военното окръжие ходи в краен случай.Там режат глави.Човека вече си купи нова пералня.
![]()
Лагерите които продават са два пъти по-скъпи от където и да е.И винаги предупреждават да не се опитвам да си ги сменя сам., че после ...лошо...