Здравейте! Нов съм във форума и затова предварително се извинявам, ако съм пуснал тази тема на неподходящо място.
Та думата ми е, какви са възможностите за работа за района на Стара Загора и областта? Аз съм агроном по професия (завършил съм агрономство в Тракийския университет) и усилено търся работа. По специалността? За предпочитане е, но не на всяка цена. Подал съм молби, CV-та на няколко места в града, но без резултат за съжаление. Разлепил съм обявления на няколко места в града, обяви във вестниците съм пуснал и както се досещате - резултатът досега е 0. Затова, ще бъда безкрайно благодарен на всеки, който даде едно рамо, да помогне за намиране на работа, защото положението по отношение на намиране на работа е твърде сериозно.
Благодаря предварително и весело изкарване на празниците на всички Старозагорци!
Работа в Стара Загора
-
tkpopov
- Новак

- Vesenceto
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Re: Работа в Стара Загора
Добре дошъл във форума!
Успех в търсенето на работа! Възможности за реализация в Стара Загора... ами май няма такива. В последно време обявите от региона са масово за работни места, завършващи на -ач : чистач, готвач, гладач, продавач.... специалисти не се търсят.... и все пак - успех!
Весели празници!
Успех в търсенето на работа! Възможности за реализация в Стара Загора... ами май няма такива. В последно време обявите от региона са масово за работни места, завършващи на -ач : чистач, готвач, гладач, продавач.... специалисти не се търсят.... и все пак - успех!
Весели празници!
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Правилно си се насочил в методите на търсене. Най-добрия вариант поне по мои наблюдения е чрез други хора - директно някой работодател да те назначи или негови познати които са те забелязали да те предложат на него. Досега нещата с агенции и тем подобни никога не са се получавали. Например от една местна агенция "Мираж" ми се обадиха 2-3 години след като вече си бях намерил работа и специално им се бях обадил да ми закрият досието при тях и да спрат да ми "търсят" работа.
- gtabakov
- Начинаещ

Една идейка за която може и да си се сетил.....
В СтЗ се издава Агровестник - тематиката е ясна мисля че точно в твойта насока.
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

Оставил ли си CV във всяка фирма , дори да не са си търсили работник. Но истината е че сега зимата и още повече покрай празниците никой работодател не си търси работници .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
-
tkpopov
- Новак

Приятелю, ако си се сдобил с последните няколко броя на "Агровестник" погледни в долния десен ъгъл на пред-предпоследната страница (където е рубриката новини, хроники). Там в едно каренце има една побликувана обява за един "Агроном с опит", който си търси работа. Е знай, че този агроном е моя милост. Мои обяви има и в "Старозагорски новини" и отвреме навреме се появяват в "Национална Бизнес Поща". Все пак благодаря за съветите.gtabakov написа:Една идейка за която може и да си се сетил.....
Последно промяна от tkpopov на Съб Дек 29, 2012 20:42 pm, променено общо 1 път.
-
tkpopov
- Новак

На всички обекти, за които ми е дошло на акъла да проверя за работа съм подал CV-та. МОЛ-ове, бензиностанции и т.н. Имам чувството, че ще стане, когато най-малко очаквам или както често се случва напоследък - обаждат ми се за работа, когато не съм в Стара Загора.niggaz_nature написа:Оставил ли си CV във всяка фирма , дори да не са си търсили работник. Но истината е че сега зимата и още повече покрай празниците никой работодател не си търси работници .