Знам поне три места в центъра на града, които са не по-зле "благоустроени" от Луната! Някой да е минавал след дъжд зад Икономическия???
Професора беше снимал една шахта...
И ние сме гласували за тези??? Решиха проблемите на града, що да не купят и нещо на Марс, че един ден да ги изпратим всичките там. Смешници!
Тъпанари.Кой ще ни пусне нас на луната, ако има келепир.Просто ще ни я спрат и за гледане с телескоп даже. Абе къде му стига ъкъла на тоо простак ТихомирТомов. Ама така е , като няма будно гражданско общество и мишоците се правят на умни. Като купиш терен че кво.И на кого е сега луната не мога да разбера , че да плащаме на някой да ни даде една хартия дето и за бърсане на лайнян гъз не става.
didka написа:Само Ти и босфор тв я отразихте тази глупост.
Нямате равни ейй ...
Бе линка е от БНТ. И това което ме ядоса, че цялата работа се представя с някаква сериозност, като че не става въпрос за налудничави идеи на един тъпанар!
Аз пък бая се посмях като го гледах. Не знам що отлкова се впрягаш на щуротиите. Най-големия смях е, че кой ли не продава "парцели" на Луната, ама ако един ден се стигне (дай-боже) до употреба, как ще се разберат кой какво е издал и на какво основание. Че утре и аз мога да почна да продавам парцели на Антарктида с цел поставяне на петролна сонда, ама такъв бой ша ям после, че и на Луната няма да мога да се скрия...
Последно промяна от System_error на Пет Яну 04, 2013 20:25 pm, променено общо 1 път.
само като идея: ако се сетят тикви примерно и след като пораснат станат големи разликата в гравитацията няма ли да ги накара да се скъсат сами? Или парцелите ще са в район с изкуственно създадена гравитация)
Другото е че ако се сее нещо на семки трябва да са няколко човека единия слага семката,другия я държи да не отлети и третия я подпира с лунни камъни от разбит кратер(Кратера е разбит защото нашите са го чукали да видят дали се пак няма желязо и мед и други ценни метали) )))
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD