nikita9 написа:Г-н System_error, не съм лесо-инженер.Сега се прибирам от СЕЛО, пълно с дървета /моето село/. Колко е начетен г-н Лесо-инженера на Стара Загора, ще проличи от снимката, която ще направя утре и ще я пратя тук, за да я видите. Всеки, който няма проблем с очите и има собствено мнение, ще види, че отрязаха ЖИВ КЛОН. И ако това е решение на лесо-инженера на Стара Загора, ...................., то тогава всеки, който има малко преценка, може да бъде не-такъв Инженер.
На ул."Славянска", г-н System_error, това не е същия инженер, но същия такъв взе безумните решения, да реже дърветата от корен, тези дървета, които са били засадени 1982 г. мисля и по-рано..............Знаеш ли защо ги изсече, за да има по-добра видимост на билборда на една определена фирма.......В последствие, този билборд беше премахнат, но на каква цена........./по кое управление е било, вече е все тази/, важното е , че Живко Тодоров, Кмет на Стара Загора, не допусна това решение да има последствия за живущите тук.
-до HoCus - единственото дърво, в близост до жилищна сграда, което прекарва корени и има опастност за същата е "Смокинята" .
За вас двамата и всички останали, ако бяхте видели държавата Сингапур, надявам се, че щяхте да се борите като мен дори и за единия клон. Там е бетон, до бетон. Изграждат мини оранжерии на 12-13-14-етаж, а долу на улицата няма дори и едно растение.
В Европа, никой не се промъква, за да режи клони. Има закони. Без предварителна оценка от институциите, НИКОЙ няма право!
Благодаря на г-н Живко Тодоров, Кмет на Стара Загора.
А малко ли са случаите,в които от малко по-силни бури са падали живи клони ? Щото аз съм бил свидетел на такова нещо и беше истинско чудо,че щетите бяха само материални.