SAWO , ADMIN членове на секта ли сте ???

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

SAWO , ADMIN членове на секта ли сте ???

Мнение от realprofesora »

http://agumba.blog.bg/regionalni/2013/01/25/.1046197
Ха сега да кажат Александър и Христо на коя секта са членове и чии интереси обслужват.
Popopopopo
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: SAWO , ADMIN членове на секта ли сте ???

Мнение от besniaa »

подлоги на Бойко, РЗС и Доган са

пс. и са фенове на Ботев Враца
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Днеска пак му секна поредния акаунт под прикритие, тъкмо се беше научил да пише почти грамотно и явно се е разсърдил нещо. :) Горкия човечец уж форума бил такъв, ние сме били онакива, а постоянно все тука се натиска :D Жалко само, че е оставил шизофренично-маниакалния си стил на писане и е минал на откровени лъжи. :)
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

ПХАХАХАХАХХАХАХА!!!!

*пада от стола*
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

sawo написа:Днеска пак му секна поредния акаунт под прикритие, тъкмо се беше научил да пише почти грамотно и явно се е разсърдил нещо. :) Горкия човечец уж форума бил такъв, ние сме били онакива, а постоянно все тука се натиска :D Жалко само, че е оставил шизофренично-маниакалния си стил на писане и е минал на откровени лъжи. :)
Аз искам публичен конкретен отговор , Членове на секта ли сте , ДА или НЕ!?
Всеки да отговори сам за себе си.
Popopopopo
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

П.П.:

Адски много искам да се запозная с тоя индивид. Просто ме ужасява факта че има такова "нещо" на планетата, а аз не го познавам.Такива екземпляри трябва да се изучават.

Само за 1 по-просто нещо се сещам, ама то е от Гълъбово и е разбираемо...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

realprofesora написа:
sawo написа:Днеска пак му секна поредния акаунт под прикритие, тъкмо се беше научил да пише почти грамотно и явно се е разсърдил нещо. :) Горкия човечец уж форума бил такъв, ние сме били онакива, а постоянно все тука се натиска :D Жалко само, че е оставил шизофренично-маниакалния си стил на писане и е минал на откровени лъжи. :)
Сектата на радикалните форумисти брои ли се? :mrgreen:
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Той обаче определено иска да го прочетем това нещо. Гледам на ЛС-та го рекламира. :D
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Такива хора живеят заради интернет вниманието си. Всеки друг трезво мислещ човек би се спрял след като ти направят забележка. :)
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

realprofesora написа:
:lol: :cheers:
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Улигофрен ...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

:lol: :lol: :lol: Охохохох АХаАхахАхахАХ аахахахахаХаха

Къде го изровихте тва 8O ? Ей, аз ви разправям, че е луд, ама не - да седял във форума. Интрига да имало.... Предлагам да му спретнем една образователна среща на момчето (без насилие - пацифист съм). Да го помолим УЧТИВО да не ни плюе тържището и битпазара... Наше си е, харесваме си го. Него като не го кефи, просто да го заобикаля. Както много пъти казах - проекта си е частен - на админа, не е правен да обслужва интересите на тролове и освидетелствани.

Другаря забравя явно, че виртуалното пространство е експозиция на реалното и всеки писар в него си е човек от плът и кръв и виртуалния спор може да се превърне във физическо или психическо страдание. Не го плаша. Сигурен съм, че чете. Предупреждавам го. Тук явно сме търпеливи и си траем, пък и бързо ни минава (особено на мен), ама на някое друго място ще му излезе късмета. :lol:
PS: Не че някой ще прочете тоя блог изобщо, ама не ме кефи някой да се изживява като журналист и то от днешните - не само, че му липсва обективност, ами залива с лъжа и помия, за да издразни другия и да си начеше комплекса и егото (по изключително странен начин разбира се, типично за един психически неуравновесен човек).

Алелуя.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Aз така и не получих конкретен отговор от Сашо и Ицо -Членове на секта ли са , каквато и да било? Да или Не. Не че има нещо лошо да си член на секта....сега като се замисля скоро не сме се събирали на бира , та може и да са станали сектанти.
Утре след 14ч някой ако иска да се видим на бири. :cheers:
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

За мен мога да кажа със сигурност, че не съм, но ми стана интересно deltas/ksdh дали не е в някоя секта и заради вечната си параноя не ни вижда като конкуренция :) За admin също съм сигурен, че последното нещо в главата му са секти :lol: Ако ksdh беше се престрашил да дойде на някоя от скромните сбирки на форума щеше да се убеди сам, ама нали е по-лесно да се крие в интернет и да дращи глупости :)

Като стана дума за секти се сетих за един случай, когато от някаква секта идваха на вратата да агитират да ходим при тях. Започнаха да задават въпроси свързани с православието и като забелязаха, че знам всички отговори, зададоха някакъв явно по-труден, изпитателен въпрос. Като им отговорих ми подариха тяхна книга и ме попитаха откъде съм знаел всичко това. Аз се засмях, казах им, че баща ми е православен свещеник, хвърлих книгата в коша пред тях и им затворих вратата :) Все пак по-добре една такава книга на боклука, вместо в ръцете на някой податлив човек :)
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Ех да дойдат на мен да се пробват :)
Публикувай отговор