SAWO , ADMIN членове на секта ли сте ???
- realprofesora
- Старо куче медалист
SAWO , ADMIN членове на секта ли сте ???
http://agumba.blog.bg/regionalni/2013/01/25/.1046197
Ха сега да кажат Александър и Христо на коя секта са членове и чии интереси обслужват.
Ха сега да кажат Александър и Христо на коя секта са членове и чии интереси обслужват.
Popopopopo
- besniaa
- Старо куче медалист
Re: SAWO , ADMIN членове на секта ли сте ???
подлоги на Бойко, РЗС и Доган са
пс. и са фенове на Ботев Враца
пс. и са фенове на Ботев Враца
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Днеска пак му секна поредния акаунт под прикритие, тъкмо се беше научил да пише почти грамотно и явно се е разсърдил нещо.
Горкия човечец уж форума бил такъв, ние сме били онакива, а постоянно все тука се натиска
Жалко само, че е оставил шизофренично-маниакалния си стил на писане и е минал на откровени лъжи. 

- Tenebrus
- Явно е шмиргел
ПХАХАХАХАХХАХАХА!!!!
*пада от стола*
*пада от стола*
- realprofesora
- Старо куче медалист
Аз искам публичен конкретен отговор , Членове на секта ли сте , ДА или НЕ!?sawo написа:Днеска пак му секна поредния акаунт под прикритие, тъкмо се беше научил да пише почти грамотно и явно се е разсърдил нещо.Горкия човечец уж форума бил такъв, ние сме били онакива, а постоянно все тука се натиска
Жалко само, че е оставил шизофренично-маниакалния си стил на писане и е минал на откровени лъжи.
Всеки да отговори сам за себе си.
Popopopopo
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
П.П.:
Адски много искам да се запозная с тоя индивид. Просто ме ужасява факта че има такова "нещо" на планетата, а аз не го познавам.Такива екземпляри трябва да се изучават.
Само за 1 по-просто нещо се сещам, ама то е от Гълъбово и е разбираемо...
Адски много искам да се запозная с тоя индивид. Просто ме ужасява факта че има такова "нещо" на планетата, а аз не го познавам.Такива екземпляри трябва да се изучават.
Само за 1 по-просто нещо се сещам, ама то е от Гълъбово и е разбираемо...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Сектата на радикалните форумисти брои ли се?realprofesora написа:Аз искам публичен конкретен отговор , Членове на секта ли сте , ДА или НЕ!?sawo написа:Днеска пак му секна поредния акаунт под прикритие, тъкмо се беше научил да пише почти грамотно и явно се е разсърдил нещо.Горкия човечец уж форума бил такъв, ние сме били онакива, а постоянно все тука се натиска

- PTS
- Модератор
Той обаче определено иска да го прочетем това нещо. Гледам на ЛС-та го рекламира. 

- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Такива хора живеят заради интернет вниманието си. Всеки друг трезво мислещ човек би се спрял след като ти направят забележка. 

- zvezda
- Потребител
realprofesora написа:Аз искам публичен конкретен отговор , Членове на секта ли сте , ДА или НЕ!?sawo написа:Днеска пак му секна поредния акаунт под прикритие, тъкмо се беше научил да пише почти грамотно и явно се е разсърдил нещо.Горкия човечец уж форума бил такъв, ние сме били онакива, а постоянно все тука се натиска

- Princo
- Старо куче медалист
Улигофрен ...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- System_error
- Старо куче медалист

Къде го изровихте тва

Другаря забравя явно, че виртуалното пространство е експозиция на реалното и всеки писар в него си е човек от плът и кръв и виртуалния спор може да се превърне във физическо или психическо страдание. Не го плаша. Сигурен съм, че чете. Предупреждавам го. Тук явно сме търпеливи и си траем, пък и бързо ни минава (особено на мен), ама на някое друго място ще му излезе късмета.

PS: Не че някой ще прочете тоя блог изобщо, ама не ме кефи някой да се изживява като журналист и то от днешните - не само, че му липсва обективност, ами залива с лъжа и помия, за да издразни другия и да си начеше комплекса и егото (по изключително странен начин разбира се, типично за един психически неуравновесен човек).
Алелуя.
- realprofesora
- Старо куче медалист
Aз така и не получих конкретен отговор от Сашо и Ицо -Членове на секта ли са , каквато и да било? Да или Не. Не че има нещо лошо да си член на секта....сега като се замисля скоро не сме се събирали на бира , та може и да са станали сектанти.
Утре след 14ч някой ако иска да се видим на бири.
Утре след 14ч някой ако иска да се видим на бири.

Popopopopo
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
За мен мога да кажа със сигурност, че не съм, но ми стана интересно deltas/ksdh дали не е в някоя секта и заради вечната си параноя не ни вижда като конкуренция
За admin също съм сигурен, че последното нещо в главата му са секти
Ако ksdh беше се престрашил да дойде на някоя от скромните сбирки на форума щеше да се убеди сам, ама нали е по-лесно да се крие в интернет и да дращи глупости 
Като стана дума за секти се сетих за един случай, когато от някаква секта идваха на вратата да агитират да ходим при тях. Започнаха да задават въпроси свързани с православието и като забелязаха, че знам всички отговори, зададоха някакъв явно по-труден, изпитателен въпрос. Като им отговорих ми подариха тяхна книга и ме попитаха откъде съм знаел всичко това. Аз се засмях, казах им, че баща ми е православен свещеник, хвърлих книгата в коша пред тях и им затворих вратата
Все пак по-добре една такава книга на боклука, вместо в ръцете на някой податлив човек 

Като стана дума за секти се сетих за един случай, когато от някаква секта идваха на вратата да агитират да ходим при тях. Започнаха да задават въпроси свързани с православието и като забелязаха, че знам всички отговори, зададоха някакъв явно по-труден, изпитателен въпрос. Като им отговорих ми подариха тяхна книга и ме попитаха откъде съм знаел всичко това. Аз се засмях, казах им, че баща ми е православен свещеник, хвърлих книгата в коша пред тях и им затворих вратата

- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Ех да дойдат на мен да се пробват