Доволни или не от услугите на Vivacom
- yoto1976
- Новак

Доволни или не от услугите на Vivacom
Споделете мнения за услугите които предлага Vivacom. Моля да споделите вашето мнение от какво сте доволни и от какво не. 
- Batko
- Начинаещ

Re: Доволни или не от услугите на Vivacom
Е те тука мога много да пиша най вече за мобилните услуги. С две думи - пълна отврат въпреки доброто покритие и възможност за видеоразговори.
Малко по подробно. дават ми 70 лв. месечен лимит и ако го надхвърля ме изключват веднага. За да тръгне картата трябва да платя. Да платя ама къде да сторя това след 19:00 часа /на един приятел се роди син и тия ми спряха картата и не можах да му честитя/. На другия ден като платя ме уведомават, че ще ми пуснат картата след 24 часа. Като не искам да ме спират да съм им превел повече пари. На 123 информация се вади по садо - мазо начина. Като си прехвърляш картата към друг оператор попадаш във филм на ужасите. По подробно ако някой се интересува мога да постна жалбите си до Виваком и др. Вярно, че беше в края на 2010, но наскоро присъствах на разговор който ме убеди, че няма нищо променено.
Малко по подробно. дават ми 70 лв. месечен лимит и ако го надхвърля ме изключват веднага. За да тръгне картата трябва да платя. Да платя ама къде да сторя това след 19:00 часа /на един приятел се роди син и тия ми спряха картата и не можах да му честитя/. На другия ден като платя ме уведомават, че ще ми пуснат картата след 24 часа. Като не искам да ме спират да съм им превел повече пари. На 123 информация се вади по садо - мазо начина. Като си прехвърляш картата към друг оператор попадаш във филм на ужасите. По подробно ако някой се интересува мога да постна жалбите си до Виваком и др. Вярно, че беше в края на 2010, но наскоро присъствах на разговор който ме убеди, че няма нищо променено.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Аз съм сравнително доволен от тях. Плащам си навреме и никога не съм имал проблеми. Нищо лично към никой, ама като не плащаш за нещо, нямаш право да имаш претенции - просто е. На bob(mtel) например като не платиш и ти спират и входящите повиквания точно на датата без изобщо да ти се чудят... Спомням си случай с клиент на един интернет доставчик, който пита: "защо ме спряхте!?!" отговор: "не сте си платили" клиент: "ама аз щях да си платя след 2 дни!!!" ...
Приятелката ми преди няколко месеца се прехвърли от тях на bob и нямаше никакви проблеми с документите. Факт е, че гледат да те прекарат когато могат най-вече с разни сделки по телефона, но аз поне не знам оператор който да не прави подобни трикове. Аз съм на безсрочен договор към тях и като започнат да настояват по телефона защо не искам да се възползвам (набутам) от промоциите, които предлагат по телефона, отговора ми е, че не искам да подписвам никакъв договор - така се разкарват на момента.
Приятелката ми преди няколко месеца се прехвърли от тях на bob и нямаше никакви проблеми с документите. Факт е, че гледат да те прекарат когато могат най-вече с разни сделки по телефона, но аз поне не знам оператор който да не прави подобни трикове. Аз съм на безсрочен договор към тях и като започнат да настояват по телефона защо не искам да се възползвам (набутам) от промоциите, които предлагат по телефона, отговора ми е, че не искам да подписвам никакъв договор - така се разкарват на момента.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

За мобилните услуги няма да имаш толкова големи дертове, само не си прекарвай интернет от тях...ще те боли гъза.
- didka
- Старо куче медалист

За мен са най-добрите-виваком.
Единствено ме издразниха преди няколко дни
исках да взема телефон на изплащане и трябваше
да платя около 80% в брой и останалото разсрочено...
А вече две години сметките ми се плащат автоматично
през банка,което означава 2-3 дни след поява на фактура,
нооо...ниска тарифа 10 лева...и така.
Единствено ме издразниха преди няколко дни
исках да взема телефон на изплащане и трябваше
да платя около 80% в брой и останалото разсрочено...
А вече две години сметките ми се плащат автоматично
през банка,което означава 2-3 дни след поява на фактура,
нооо...ниска тарифа 10 лева...и така.
Dog drags - no tracks...
- Веско
- Старо куче медалист

Аз ползвам само Мобилни услуги.От както станаха оператор до сега не съм имал никакви проблеми , но си плащам редовно! Позлвам отстъпки за лоялен клиент, телефони на лизинг. Всичко винаги е било ОК.
- zvezda
- Потребител

За ADSL-а сме имали основно проблеми с модема май.
Имаше момент, в който редовно не можех да отварям страници, освен ако не махна firewall-а от настройките му... до които по принцип те не предоставят достъп (сиреч - има си парола и в добрия случай можеш да я изровиш в интернет), а и по принцип не би трябвало да има проблем при включена такава настройка. Другите проблеми бяха с wi-fi-а на модема, но да кажем, че това може да се срещне навсякъде.
Скоростите си бяха общо-взето каквито са посочени и някога нямаха алтернатива, но това вече не е така.
Вече се "разведохме" с тях.
Имаше момент, в който редовно не можех да отварям страници, освен ако не махна firewall-а от настройките му... до които по принцип те не предоставят достъп (сиреч - има си парола и в добрия случай можеш да я изровиш в интернет), а и по принцип не би трябвало да има проблем при включена такава настройка. Другите проблеми бяха с wi-fi-а на модема, но да кажем, че това може да се срещне навсякъде.
Скоростите си бяха общо-взето каквито са посочени и някога нямаха алтернатива, но това вече не е така.
Вече се "разведохме" с тях.
- Batko
- Начинаещ

Виж за интернета забравих да ги "похваля". Спира ми нета. минава време и още няма. Почвам да звъня по телефона и съответно чувам съобщение как няма нет из определени райони в страната. С много настояване и висене поне 30 минути слушайки музика от слушалката се свързах с оператор. Пича ми обясни да не се ядасвам и да потрая малко, защото цитирам по памет "Цяла Варна в момента опитва да се свърже". Паднах. Що не ми каза имаме технически проблем, техниците работят и до ......минути/час ще го оправят /ЕВН/.
Втори случай. Нета пак изчезва и повтарям програмата със звъненето. Попадам на операторка, която се оказа честно момиче каза че ще ме препрати на специалист. "Специалиста" ме накара да проверя настройките, да рестартирам и накрая обяви, че проблема е в моя комп. Следващия оператор беше честен, обясни какъв е проблема при тях и веднага оправи нещата.
То всъщност това което писах е по скоро споделяне колко бяха злес с операторите /2010/ сега не знам как са. Тогава нета си беше супер, ама тогава май бяха единствените, които доставяха по оптичен кабел. Може и да бъркам.
Втори случай. Нета пак изчезва и повтарям програмата със звъненето. Попадам на операторка, която се оказа честно момиче каза че ще ме препрати на специалист. "Специалиста" ме накара да проверя настройките, да рестартирам и накрая обяви, че проблема е в моя комп. Следващия оператор беше честен, обясни какъв е проблема при тях и веднага оправи нещата.
То всъщност това което писах е по скоро споделяне колко бяха злес с операторите /2010/ сега не знам как са. Тогава нета си беше супер, ама тогава май бяха единствените, които доставяха по оптичен кабел. Може и да бъркам.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

Мда, Виваком имат пословично непробиваем Call Center.