Препоръчайте Интернет доставчик

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
belata
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Препоръчайте Интернет доставчик

Мнение от belata »

Изтича ми договора с Близу-то,предложете някоя добра оферта около 20лв за Интернет и някой канал да има и детски за лапето...
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Re: Препоръчайте Интернет доставчик

Мнение от Tenebrus »

Булсатком естествено. До 20 лева може доста вариации да има за офертата, така че най-добре на касата да отидеш.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Tenebrus написа:Булсатком естествено. До 20 лева може доста вариации да има за офертата, така че най-добре на касата да отидеш.
Булсатком, ама ако мисли след половин година да се прекачва... :mrgreen: Ако е нещо спешно, няма да е...
Аватар
belata
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от belata »

Не мисля да се сменям доставчика след правилен избор,просто да се закача на някой с добра оферта,до сега давах 30лв на Близу,но не съм впечатлен...,определено ще ви послушам,бъдете здрави.
Последно промяна от belata на Пет Фев 01, 2013 20:03 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Винаги може да си настойва за ЛАН връзка дори и да няма ПОН-ове. А ако няма оптика прекарана до тях, няма да се и наложи да чака. Всичко си е до питане.
Аватар
belata
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от belata »

Tenebrus написа:Винаги може да си настойва за ЛАН връзка дори и да няма ПОН-ове. А ако няма оптика прекарана до тях, няма да се и наложи да чака. Всичко си е до питане.
А,ще ми трябва Гугъл преводач,губи ме се тази терминология,аз съм железар човек :lol:
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Първо исках да кажа "настоява", и второ ще разбереш като отидеш на касата. Ако у вас връзката е оптична, ще ти кажат че сега няма ПОН-ови устройства. Защото то си няма...

Просто си настоявай да те пуснат на нормален кабел докато има ПОН-ове.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Може и да има вече - мой приятел си пусна заявка преди месец и за по-малко от 2 седмици го включиха с оптика...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

За 20лв брата, няма какво повече да очакваш. Аз съм на Близу на 25лв(лоялен клиент) договор за 18месеца, 80 канала+HD канали+ интернет 25мБ/с....като ми дават и за целия период 4 месеца безплатни.А и получих безплатен WiFi рутер.
Та направи си сметка за 20лв какво ще получиш. :cheers:
Popopopopo
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Динко, това че ти си проявил не-здрав разум и си се вързал при близалките, моля те не загробвай други хора там.
nike718
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от nike718 »

Tenebrus написа:Динко, това че ти си проявил не-здрав разум и си се вързал при близалките, моля те не загробвай други хора там.
И защо тъй? Аз гробари с лопати не съм видял при близалките.Че бяха зле,бяха,ама сега не е баш тъй!От личен опит ли съдиш,нещо факти,това онова.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Tenebrus написа:Динко, това че ти си проявил не-здрав разум и си се вързал при близалките, моля те не загробвай други хора там.
Не си ме разбрал правилно.Не приканвам никого да се връзва на Близу, просто казвам каква е тарифата и да си направят сметката. После да добавя и ,че в къщи съм с 5 телевизора ДА ПРАВИЛНО ПРОЧЕТОХТЕ 5 ТЕЛЕВИЗОРА И НЕТА ГО ДЕЛЯ НА 3 КОМПА.
Popopopopo
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

Звъни в този ред и разпитваш дали има оптика до вас, и от двата доставчика 1. Булсатком 2. Тракия Кабел После си преценяш ти, но за мен това е подредбата в момента при избор на интернет в Стара Загора. Ако избереш някои от тези фирми разпитай във вашия блок техен клиент как е интернета за всеки случай. Аз лично съм на Булсатком телевизия + интернет и нета ми излиза на смешните 11 лева за 94 мегабита, много съм доволен откъм цена и качество. :)
Аватар
belata
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от belata »

spiralkinda написа:Звъни в този ред и разпитваш дали има оптика до вас, и от двата доставчика 1. Булсатком 2. Тракия Кабел После си преценяш ти, но за мен това е подредбата в момента при избор на интернет в Стара Загора. Ако избереш някои от тези фирми разпитай във вашия блок техен клиент как е интернета за всеки случай. Аз лично съм на Булсатком телевизия + интернет и нета ми излиза на смешните 11 лева за 94 мегабита, много съм доволен откъм цена и качество. :)
А стига ве! :cheers:
Динко,ще пием бира и ще гледаме Булсаткома,ясна е работата :lol:
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Това, че ти имаш такива впечатления от близу не значи, че всички ги имат.Тъпо е да пишеш такива епитети.Всяка фирма си има проблемни места, явно при теб проблемни са близу.Аз съм на тях повече от 2 години и досега нямам никакви ядове.Плюс това, човека пита към коя фирма да си прекара интернет и ТВ, а не към коя да НЕ си прекара.И досега е бил на близу и си има впечатления от тях.
Публикувай отговор