Препоръчайте Интернет доставчик

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Re: Препоръчайте Интернет доставчик

Мнение от Tenebrus »

От корозирала връзка по мрежата
Викаш предимствата на дългите кабелни трасета колега :lol:

Нищо лично пич, само казвам.
Аватар
niks
Потребител
Потребител

Мнение от niks »

HDMI са си наред все пак не се ползва единствено за телевизия при връзка с лаптоп няма проблем. Техници 2 пъти са викани :) Възможно ли е самият приемник да прегрява?
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Мнение от naslonamakarona »

niks написа:HDMI са си наред все пак не се ползва единствено за телевизия при връзка с лаптоп няма проблем. Техници 2 пъти са викани :) Възможно ли е самият приемник да прегрява?
Без да се замери на място няма как да се каже от какво е. Като са викани два пъти тези техници какво констатираха?
Наистина вече последно мнение по темата пиша, стана доста оффтопик.
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

naslonamakarona написа:
niks написа:HDMI са си наред все пак не се ползва единствено за телевизия при връзка с лаптоп няма проблем. Техници 2 пъти са викани :) Възможно ли е самият приемник да прегрява?
Без да се замери на място няма как да се каже от какво е. Като са викани два пъти тези техници какво констатираха?
Наистина вече последно мнение по темата пиша, стана доста оффтопик.
Приятелю, много си прав за офа.
Защо не направиш една тема за взаимопомощ на ползващите услугите на Близу в Стара Загора?
Даже мога да те похваля на С.Стоянов.Сериозно говоря....не си правя гъргара.Не е нормално въпреки политиката на фирмата да се обадя в София и от там да предадат за проблема ми в Ст Загора и ...... сещаш се какво става.
Предлагам ти просто да помагаш на абонатите по технически въпроси....не на въпроси свързани с политиката на фирмата.
Успех!
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

А може и вече да не работи в Близу гореспоменатия човек, но ти пак може да го похвалиш :) Иначе цитираш имена без да си запознат много :)
За технически проблеми си има форум http://forum.blizoo.bg/, няма смисъл и тук да се прави такъв.Затова си има телефон и персонал, които да се опитат да го оправят.Аз също не бих ползвал услугите на определени доставчици в града ни, но както писах темата е ЗА, а не ПРОТИВ и не е нужно някой да си показва омразата към нещо когато не го питат.
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

fruitcake написа:А може и вече да не работи в Близу гореспоменатия човек, но ти пак може да го похвалиш :) Иначе цитираш имена без да си запознат много :)
За технически проблеми си има форум http://forum.blizoo.bg/, няма смисъл и тук да се прави такъв.Затова си има телефон и персонал, които да се опитат да го оправят.Аз също не бих ползвал услугите на определени доставчици в града ни, но както писах темата е ЗА, а не ПРОТИВ и не е нужно някой да си показва омразата към нещо когато не го питат.
8O Че как разбра ,че съм ПРОТИВ?За каква омраза говориш изобщо? 8OНе ми вкарвай думи и действия които не съм казвал и правил.
Иначе за проблемите и форума....за мен е най-голямата глупост която направиха Близу.Не ползвам тази "екстра" от както за проблема ми в Стара Загора помогна админ от Лом който се свърза с някой в София...от там се обадили в Ст.Загора и да другия ден се обадиха по телефона да попитат имам ли още проблем ,и ако да, кога могат да отстранят проблема.Сега имам ли проблем директно в офис и след най-много час всичко е ОК.
И понеже съм ползвал нет от почети всички доставчици в града съм се спрял на IG ,но имам ли покритие на Була ще се преместя.
Всеки сам обаче избира на кой доставчик да е.Няма доставчици без кусури....мисля ,че го знаете.Просто попитайте съседите,приятели в блока ,махалата и решете.
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

vkv написа:
fruitcake написа:А може и вече да не работи в Близу гореспоменатия човек, но ти пак може да го похвалиш :) Иначе цитираш имена без да си запознат много :)
8O Че как разбра ,че съм ПРОТИВ?За каква омраза говориш изобщо? 8OНе ми вкарвай думи и действия които не съм казвал и правил.
Иначе за проблемите и форума....за мен е най-голямата глупост която направиха Близу.Не ползвам тази "екстра" от както за проблема ми в Стара Загора помогна админ от Лом който се свърза с някой в София...от там се обадили в Ст.Загора и да другия ден се обадиха по телефона да попитат имам ли още проблем ,и ако да, кога могат да отстранят проблема.Сега имам ли проблем директно в офис и след най-много час всичко е ОК.
И понеже съм ползвал нет от почети всички доставчици в града съм се спрял на IG ,но имам ли покритие на Була ще се преместя.
Всеки сам обаче избира на кой доставчик да е.Няма доставчици без кусури....мисля ,че го знаете.Просто попитайте съседите,приятели в блока ,махалата и решете.
Те и ИГ са едно цвете за мирисане ...
Мисля,че трябва да се направи една важна тема за интернета в СтЗ.Всяка седмица четем нова тема,кой доставчик да избера. :mrgreen:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

Princo написа:
vkv написа:
Те и ИГ са едно цвете за мирисане ...
Мисля,че трябва да се направи една важна тема за интернета в СтЗ.Всяка седмица четем нова тема,кой доставчик да избера. :mrgreen:
Не е редно да се правят генерални заключения за някой доставчик, защото може в друг район да е с доста стабилен нет. Например на работа съм на ИГ 40 мегабита, за 2 години ми е спирал нета има няма 3-4 пъти, за по 5 минути ( уикендите не коментирам). :wink: На етажът ми има оптика, но аз все още си карам с лан, не намирам смисъл да им звъня, да ме прехвърлят. Когато решат тогава, за това намирам за много важно допълнение да се упоменава адреса, за който се иска препоръка. Така се пести време, а и по-малко постове ще има. :)
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

vkv, аз не говорих за теб, а за Tenebrus :)
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

viewtopic.php?f=36&t=39012
Ориентирайте се да пишете тук вече. Ще се заключи скоро тая тема.
Публикувай отговор