Харесва ли ви глобалния свят?
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Харесва ли ви глобалния свят?
Харесвате ли глобализацията? Но не тая, естествената, която е в свободното обменяне на идеи, технологии, свободно пътуване и общуване...
Харесва ли ви Българските електроразпределителни дружества да са в ръцете на НЕ национални компании?
Харесва ли ви банките ви да са в ръцете на мултунационални финансови тръстове? А и икономиката като цяло...
Харесва ли ви политиците ви(уви, не бихме могли да ги наречем държавници), да бъдат глобалисти, интернационалисти, открити и прикрити хомосексуалисти, зависими, подкупни и продажни "професионалисти"?
Харесва ли ви министърът ви на културата да е алкохолизиран турчин, който псува под герба на държавата ви?
Въобще, с две думи, харесва ли ви натам, накъдето са ви повели като безмълвно стадо?
Харесва ли ви Българските електроразпределителни дружества да са в ръцете на НЕ национални компании?
Харесва ли ви банките ви да са в ръцете на мултунационални финансови тръстове? А и икономиката като цяло...
Харесва ли ви политиците ви(уви, не бихме могли да ги наречем държавници), да бъдат глобалисти, интернационалисти, открити и прикрити хомосексуалисти, зависими, подкупни и продажни "професионалисти"?
Харесва ли ви министърът ви на културата да е алкохолизиран турчин, който псува под герба на държавата ви?
Въобще, с две думи, харесва ли ви натам, накъдето са ви повели като безмълвно стадо?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Харесва ли ви глобалния свят?
Това за електроразпределителните дружества май май не е точно така. Прочети това пък после да си говорим за национализация на дружествата.
Това да има чужди инвестиции в България, само може да печелим. В крайна сметка всички те си плащат плосък данък 10%, ДДС, заплати на български работници и прочие.
Иначе не съм доволен от политиците и статуквото, като цяло. Но не съм привърженик на връщане на социализма
Това да има чужди инвестиции в България, само може да печелим. В крайна сметка всички те си плащат плосък данък 10%, ДДС, заплати на български работници и прочие.
Иначе не съм доволен от политиците и статуквото, като цяло. Но не съм привърженик на връщане на социализма

s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Типичен пример за правилно интегрирано семейство в глобализиращият се свят!

Информирано, енерго-независимо, и разделно сметосъбиращо...
Банк(д)ите ви желаят точно такива. Моля ви се.

- System_error
- Старо куче медалист
Що му се връзваш... не виждаш ли, че тролства. Тръгна през глобализация, мина през политика, пък намеси и сексуална ориентация. За него всичко е или черно или бяло.nefelen написа:Това за електроразпределителните дружества май май не е точно така. Прочети това пък после да си говорим за национализация на дружествата.
Относно темата...айде и аз да отговоря: харесваш не харесваш, тва е положението. Как точно си го представяш ти? Как мислиш, че би трябвало да бъде и кое ТОЧНО трябва да се промени?
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Грешка, теб те възприемам като първа жертва на глобалистите. 
Ама как не се сети един път поне да не се заяждаш бе, човек. Ти, ламаринен рицарю на печалния образ, защитнико на хомосексуалисти, мангали, комунисти и всичкото извращенец на тоя свят?!
Ти си трол, тролченце малко.
Защо не виждаш по-далеч от носа си?!...

Ама как не се сети един път поне да не се заяждаш бе, човек. Ти, ламаринен рицарю на печалния образ, защитнико на хомосексуалисти, мангали, комунисти и всичкото извращенец на тоя свят?!

- System_error
- Старо куче медалист
Aхахахха точни ти ли ми го казвашBul-Dog написа:Грешка, теб те възприемам като първа жертва на глобалистите.

Забележи кой се заяжда и кой тролства! Та ти пускаш тема с ясното съзнание какво ще се случи и не знам какво толкова се правиш на ощипан. Отговарям ти ТОЧНО по начина, по който си очаквал да отговоря. Да ти е по лесно.

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Грешка, моля да ми отговориш, как точно ще си избираш пък религията???
Че Бог е един бе, мойто момче!
Как ще си избираш сексуалната ориентация?
Човек се ражда мъж или жена. Да следваш похотите на плътта си-гнусота е пред Бог!
Как ще избираш да си толераст, либераст, глобалист, комунист...
Нали си се родил Тук и преди всичко си Българин?!
Не ги слушай всички тия платени драскачи, учители, които опищяват всичко с развратните си гласчета. Осъзнай се навреме!
"3. Защото ще дойде време, когато човеците не ще търпят здравото учение, но, водени от своите похоти, ще си насъберат учители да им гъделичкат слуха;"
Второ послание на св.ап.Павел до Тимотея -4:3
И още нещо казва апостол Павел в това послание:
"..7. женуря, които всякога се учат и никога не могат да стигнат до познание на истината."
Спирам теб специално да те ограмотявам! Ти си безнадежден случай. Приемай, че пиша за хората, които все още имат сетива да откриват Истината. Не се обиждай, но повече няма да ти отговарям.
Че Бог е един бе, мойто момче!
Как ще си избираш сексуалната ориентация?
Човек се ражда мъж или жена. Да следваш похотите на плътта си-гнусота е пред Бог!
Как ще избираш да си толераст, либераст, глобалист, комунист...
Нали си се родил Тук и преди всичко си Българин?!
Не ги слушай всички тия платени драскачи, учители, които опищяват всичко с развратните си гласчета. Осъзнай се навреме!
"3. Защото ще дойде време, когато човеците не ще търпят здравото учение, но, водени от своите похоти, ще си насъберат учители да им гъделичкат слуха;"
Второ послание на св.ап.Павел до Тимотея -4:3
И още нещо казва апостол Павел в това послание:
"..7. женуря, които всякога се учат и никога не могат да стигнат до познание на истината."
Спирам теб специално да те ограмотявам! Ти си безнадежден случай. Приемай, че пиша за хората, които все още имат сетива да откриват Истината. Не се обиждай, но повече няма да ти отговарям.
- System_error
- Старо куче медалист
Ей точно ей тоя ти ги казва тея неща, ама четеш библията като дявола Евангелието
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Усещам че Bul-Dog много му налитат хомосексуални и за това така ги мрази.
Забавлявате ме искрено.

Забавлявате ме искрено.
- System_error
- Старо куче медалист
Парен каша духа 
PS: Ся ако ще тролстваме, да не спираме. Зададох няколко въпроса, като най важния за мен беше какво предлагаш да се направи и промени, ама не ми отговори
Когато човек се чуства компетентен да критикарства, трябва да има решения за проблемите, срещу които недоволства.
Не се предавай... May the best troll win

PS: Ся ако ще тролстваме, да не спираме. Зададох няколко въпроса, като най важния за мен беше какво предлагаш да се направи и промени, ама не ми отговори

Не се предавай... May the best troll win
Последно промяна от System_error на Вто Фев 12, 2013 9:13 am, променено общо 1 път.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Харесва ми иронията като погледнем сайта който е споделил. Явно този човек или е роден в близките няколко години, или смята това което царя направи за нормално. В този ред на мисли, харесвам глобалния свят. Ако енергото беше в ръцете на държавата, щяхме да духаме супата и да плащаме още по-големи сметки, защото държавата няма пари да подържа такива "предприятия".
Млъкни, и остави останалите да си живеят животите както си искат.Ти си просто микроб на фона на цялостната картинка, и правото ти на съдник е равно на 0. Важи за всички ни.
Млъкни, и остави останалите да си живеят животите както си искат.Ти си просто микроб на фона на цялостната картинка, и правото ти на съдник е равно на 0. Важи за всички ни.
- System_error
- Старо куче медалист
И аз съм много изумен и не мога да преценя годините му. Носталгията по царя говори, че няма да е малък, напротив - най вероятно гони 60-те. От друга страна, лекомислието на твърденията му ме кара да мисля, че е на не повече от 12. Не го казвам с цел да го дразня, просто наистина така го чуствам.
- System_error
- Старо куче медалист
В последно време се нароиха хора, които споделят неща от сорта:

Добре бе, да го вземат дяволите, какво общо имат политиците с ценообразуването на стоките на световния пазар. Чудя се и се мая и не разбирам толкова ли е затъпял тоя народ, че всичките си проблеми приписва на политици и държава?!?

Добре бе, да го вземат дяволите, какво общо имат политиците с ценообразуването на стоките на световния пазар. Чудя се и се мая и не разбирам толкова ли е затъпял тоя народ, че всичките си проблеми приписва на политици и държава?!?
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Tenebrus, аз съм 40 години, това обаче няма никакво отношение към спора ни.
Разбира се, че одобрявам Негово Величество, но и това няма общо с темата.
Не ми харесва как последните години се изместват ценностите, възприятията ни, подменя се Истината.
Опитвам се да споделя с приятели тревогите си, възприемам всички пишещи тук като приятели-не виждам нищо лошо.
Има няколко души обаче, като насенцето примерно-веднага приемат всичко на лична основа. Не разбирам защо.
Пп. И не, не съм хомофоб.
Не одобрявам единствено превръщането на едно отклонение, в мода, в гордост, едва ли не...Не одобрявам това повсеместно парадиране и афиширане, защото много добре знаем, че това не е естествено и такива хора са болни и зависими от извратеността си.
Разбира се, че одобрявам Негово Величество, но и това няма общо с темата.
Не ми харесва как последните години се изместват ценностите, възприятията ни, подменя се Истината.
Опитвам се да споделя с приятели тревогите си, възприемам всички пишещи тук като приятели-не виждам нищо лошо.
Има няколко души обаче, като насенцето примерно-веднага приемат всичко на лична основа. Не разбирам защо.
Пп. И не, не съм хомофоб.

Не одобрявам единствено превръщането на едно отклонение, в мода, в гордост, едва ли не...Не одобрявам това повсеместно парадиране и афиширане, защото много добре знаем, че това не е естествено и такива хора са болни и зависими от извратеността си.
- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
Точно за това споделих сайта. За да се види, че национализацията не е решение. В момента 90+% от сметката си отива в държавата. Колко други държавни предприятия са го закършили: БДЖ, Пощи, ВМЗ, че то има ли някое, което да не работи на загуба.
Първото което е, за да имаш право да критикуваш, трябва да гласуваш с ясна съвест и мисъл. Не може да седиш у вас да мрънкаш само, че си недоволен от това и онова, а когато дойде денят на изборите да кажеш: "Няма за кой да гласувам, всички са маскари" и прочие. Това което бих искал да променя е относно политиците: най-напред да се намали броя на депутатите, може би на 100 или максимум 150. Друго което трябва да се промени задължително, да се гласува за личности (т.н. мажоритарен избор). Трябва да се гласува за доказана личности в своите области и професионалисти.
Нещо което правя, за да променя нещата, което може всеки един от нас да прави, е да се купуват стоки произведени в България. Така паричките които даваме си остават тук, а иначе от един лев даден за стока ще останат 20-30 максимум до 50 стотинки. Бях попаднал преди време на една статия, която обясняваше точно това, че ако с един процент се повиши потреблението на стоки произведени в България, то с 1 милион ще се увеличи бюджета (последното го казвам по памет не си спомням точно милион ли беше или милиард
разликата е точно 1000 пъти
). Но като цяло не съм икономист и това не е моята материя
Строителен инженер съм и не съм доволен от това, че през последната година има спад с 15% на гражданското строителство. Но няма какво да се прави в тази насока, защото първо е "криза", хората не искат да дават пари, за нещо което не е наложително, и второ пазара е пренаситен. Не съм доволен от изразите на Б.Б. "Да направим инфраструктурните проекти и парите ще тръгнат" по тръбите и асфалта ли ще тръгнат тези пари ? Също не съм съгласен с това, че чужди фирми печелят търговете и прибират европейските пари. Вместо тези милиарди да се влеят директно в икономиката ни, ако ги печелеха български фирми.
Първото което е, за да имаш право да критикуваш, трябва да гласуваш с ясна съвест и мисъл. Не може да седиш у вас да мрънкаш само, че си недоволен от това и онова, а когато дойде денят на изборите да кажеш: "Няма за кой да гласувам, всички са маскари" и прочие. Това което бих искал да променя е относно политиците: най-напред да се намали броя на депутатите, може би на 100 или максимум 150. Друго което трябва да се промени задължително, да се гласува за личности (т.н. мажоритарен избор). Трябва да се гласува за доказана личности в своите области и професионалисти.
Нещо което правя, за да променя нещата, което може всеки един от нас да прави, е да се купуват стоки произведени в България. Така паричките които даваме си остават тук, а иначе от един лев даден за стока ще останат 20-30 максимум до 50 стотинки. Бях попаднал преди време на една статия, която обясняваше точно това, че ако с един процент се повиши потреблението на стоки произведени в България, то с 1 милион ще се увеличи бюджета (последното го казвам по памет не си спомням точно милион ли беше или милиард

Строителен инженер съм и не съм доволен от това, че през последната година има спад с 15% на гражданското строителство. Но няма какво да се прави в тази насока, защото първо е "криза", хората не искат да дават пари, за нещо което не е наложително, и второ пазара е пренаситен. Не съм доволен от изразите на Б.Б. "Да направим инфраструктурните проекти и парите ще тръгнат" по тръбите и асфалта ли ще тръгнат тези пари ? Също не съм съгласен с това, че чужди фирми печелят търговете и прибират европейските пари. Вместо тези милиарди да се влеят директно в икономиката ни, ако ги печелеха български фирми.
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0