Събори ли ви грипа?
- System_error
- Старо куче медалист
Събори ли ви грипа?
Мен ме смля. Първо големия келеш се тръшна с 40,0 С и 5 дена не можа да се освести. И му мина така, както го започна. Ся мен ме мъчи вече 4-ти ден. Те такъв грип никога не съм карал. С толкова висока температура за толкова много време 

- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Събори ли ви грипа?
Да чукна на дърво до сега съм пушка, само малко носа ми е запушен, ама не е болка за умиране 
[video]http://www.vbox7.com/play:b8b99d67[/video]

[video]http://www.vbox7.com/play:b8b99d67[/video]
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
- ronaldo7
- Потребител
Миналата седмица и аз го изкарах.Първите три дни бях с температура между 39С и 40С.Не помня кога за последно имах грип, преди доста години сигурно но този направо ми разказа играта.
- System_error
- Старо куче медалист
Мен ме мъчи 5-ти ден. Все едно и също. Таквоз учдо не съм виждал досега... По принцип за ден и полвина ми минава и съм забравил. Ся последните два дена започнах няква дива дълбока кашлица, все едно съм дишал пепеп с пълни гърди.
- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
- System_error
- Старо куче медалист
Май натам отиват нещата. Запазих си час за GP-то.nefelen написа:внимавай да не направиш пневмония
- zahar4e24
- Потребител
И ние къщи сме болни всички нямаме температура за сметка на кашлица аз съм с начален стадий на пневмония на инжекции малкия тъкмо се върна от рентген и той на там отива а малкате и тя е на антибиотици вече 3-ти ден 

- System_error
- Старо куче медалист
Ужас. При вас още по зле.
Точно се връщам от личния лекар. Нямало ми нищо на дробовете, ама няква ангинка ми се заформила и колкото и да се опъвах - пак ми изписаха антибиотици. От сутринта и малкия келеш с температура, и на жената започва да и се скофтя... Пълна веселба...
Точно се връщам от личния лекар. Нямало ми нищо на дробовете, ама няква ангинка ми се заформила и колкото и да се опъвах - пак ми изписаха антибиотици. От сутринта и малкия келеш с температура, и на жената започва да и се скофтя... Пълна веселба...
- Princo
- Старо куче медалист
Един френд от години не бе боледувал сериозно и ся като го цапна една гнойна ангина,инжекции,антибиотици,в чудо се видя ...
Аз да чукна на дърво,освен,че съм лекинко хремав със сополчета нищо ми няма ...
Аз да чукна на дърво,освен,че съм лекинко хремав със сополчета нищо ми няма ...

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- The enD
- Старо куче медалист
Aз буквално не мога да си спомня последният път когато боледувах и да съм пил хапове, или да ми бият инжекции. Спортувайте, яжте здравословно и си тренирайте имунната система.
Наздраве с една студена Кола.
Наздраве с една студена Кола.
- System_error
- Старо куче медалист
То тва ясно, ама когато около теб е пълно с вирусоносители, няма отърване. Големия синковец ги влачи от градината, пък аз от работа.
Баси, беше ми посветнало сутринта и сега пак зазлявам яко... Ден 5. 38.0 С.
- realprofesora
- Старо куче медалист
тц тц тц .Това не е добре с температурите. Аз като разбера че нещо се започва и веднага започвам усилено да пия аспирин. Преди 3 дена бях зле . е чак зле, малко хрема с едната дупка , на другия ден с другата дупка и на 4 тия ден се оправих.Сега малки секрети от носа и гърлото и нищо повече.System_error написа:То тва ясно, ама когато около теб е пълно с вирусоносители, няма отърване. Големия синковец ги влачи от градината, пък аз от работа.
Не спирам да пия алкохол-100мл водка на вечер и по 1-2 бири ..жестоко студени.Съвсем съм честен. Зима и лято гъкам студена бира и имам железни сливици. Преди години боледувах мнооого от сливици. Сега ако спра за 1 ден да не пия бира и ме заболява гърлото. Всяка година получавам безплатна ваксина грипна....но от 3-4 години не си я слагам изобщо. Важното е да се пазите да не настивате като мен, понеже работата ми е такава -все съм на закрито и топло, после в колата и в къщи на климатика. Изнежена работа.

Не унивайте -знайте че и това ще мине .Желая ви крепко здраве и нека всички заедно да се помолим лятото да идва по бързо-ОООММММММММ

Popopopopo
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Не, от както спрях цигарите да чукна на дърво даже не съм и подсмърчал. Повечко червено винце и пилин ви препоръчвам с вълчи мезета.
"There is no 'patch' for stupidity."
- System_error
- Старо куче медалист
Доктора каза, че още след първите заболели, пращали проби в София. Оказало, че е грип "тип Б" какъвто не са виждали от повече от 20 години. Масовите зарази били тип А и населението имало няква частична имунизация срещу него, но от редкия Б тип, почти никой нямал запазени антитела в организма си.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Каляване му е майката - повечко чай с лимон, тук таме чесън и ядки и най-вече много, ама много разходки на открито. Най-голямата грешка е да се обличате дебело - така се изнежвате.
Почти цялата зима ходя по тениски, с тънко яке отгоре и дънки. Вечер в по-студените нощи гледам да изляза за 10-20 минути само с тънка тениска отгоре - доста освежаващо е. Един път като се привикне после се чувствате 10 пъти по-добре на студено. Никакви такива дебели фанели, вълнени шушони и т.н. Изнежи ли се организма всякакви болести и вируси ви се лепват.
Баща ми ползваше тази рецепта и откакто се помня над 20 години не е бил болен от никакви вируси, грипове, настинки и т.н. Вечер спи без отопление, на отворено малко прозорче. Аз самия не съм чак като него, но за последните 4 години благодарение на тази тактика съм бил болен 2 пъти (хранителни натравяния) и не съм ползвал и един ден болнични.
Почти цялата зима ходя по тениски, с тънко яке отгоре и дънки. Вечер в по-студените нощи гледам да изляза за 10-20 минути само с тънка тениска отгоре - доста освежаващо е. Един път като се привикне после се чувствате 10 пъти по-добре на студено. Никакви такива дебели фанели, вълнени шушони и т.н. Изнежи ли се организма всякакви болести и вируси ви се лепват.
Баща ми ползваше тази рецепта и откакто се помня над 20 години не е бил болен от никакви вируси, грипове, настинки и т.н. Вечер спи без отопление, на отворено малко прозорче. Аз самия не съм чак като него, но за последните 4 години благодарение на тази тактика съм бил болен 2 пъти (хранителни натравяния) и не съм ползвал и един ден болнични.