Преподавател обижда студенти във ВТУ

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Преподавател обижда студенти във ВТУ

Мнение от PTS »

http://gospodari.com/reports/prepodavat ... beginVideo

Аз съм потресен! 8O
Интересно ми е какъв ще е отговорът на този "преподавател".
Аватар
FCBeroe1916
Потребител
Потребител

Re: Преподавател обижда студенти във ВТУ

Мнение от FCBeroe1916 »

Отговорът го има вече, но не ти трябва да го прочиташ, защото ще се убедиш, че не е много наред...
Колкото до нея, преподава ми миналата година.. Скъса ми нервите за един постер, а разрева всички момичета от курса...
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

По повечето ВУЗ е такова положението. :?
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

Може би трябва да задължат преподавателите да преминават през педагогически курс и психо :D
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

Според мен в първата минута я ядоса едно там притеснено (вероятно неучило) момиче.
Леко изумяващо е да не се знае как се оформя оценката, при условие че това е денят на изпита (освен, ако преподавателката наистина не им е казала).
Все пак основната работа на 1 студент е да учи и да ходи на занятия, а не да оспорва формата на изпитване. :)
Иначе, след като им е преподавала цял семестър, отлично трябва да са знаели, че е по-сприхава и да внимават малко повече (ако са влизали при нея, разбира се).
И, дет се вика, покрай сухото изгаря и суровото, но много истини каза в състоянието си на афект. :lol:
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

abc написа:Според мен в първата минута я ядоса едно там притеснено (вероятно неучило) момиче.
Леко изумяващо е да не се знае как се оформя оценката, при условие че това е денят на изпита (освен, ако преподавателката наистина не им е казала).
Все пак основната работа на 1 студент е да учи и да ходи на занятия, а не да оспорва формата на изпитване. :)
Иначе, след като им е преподавала цял семестър, отлично трябва да са знаели, че е по-сприхава и да внимават малко повече (ако са влизали при нея, разбира се).
И, дет се вика, покрай сухото изгаря и суровото, но много истини каза в състоянието си на афект. :lol:
не видя ли че нарочно я провокираха... нали ще я снимат... но то ще е имало и други подобни случаи...
аве не може такава истерия и обиди... като не издържа да си сменя работата...лелеее... :spank:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Taзи нещастна женица накъдето е "тръгнала" връщане няма. Не може да има такива думи в речника на един педагог-от детската ясла до ВУЗа. Но нервите наистина показват същината на човека.
Popopopopo
Аватар
FCBeroe1916
Потребител
Потребител

Мнение от FCBeroe1916 »

Едва ли е провокирана от някой, тя си е така във всеки един час, тя започва да псува по ректори, професори, студенти, изобщо никой не жали, така че това не е само защото са я попитали този въпрос, а и това не е на изпита, както си мислите. На изпита е професора, с който не се понасят.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Тази ми преподаваше по статистика преди 7-8 години и ме беше замерила с курсовата ми работа. Падала е преди няколко години от висока скала на главата си. Има белези и то видими и на човек му става ясно къде е проблема освен сексуалната незадоволеност.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

http://www.facebook.com/photo.php?v=3803207739268

Сълзотворен газ ? Уговорка със студенти за псуване в ефир ? Ебати болното общество братче ... :?
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Публикувай отговор