Е..ти селянията
- mitkofasa
- Потребител
Е..ти селянията
Оставих си обувките за 5 минути пред входната врата и някой ми ги открадна.Т'ва сме е..ти крадливото племе 

Viber 0892 926580
- The enD
- Старо куче медалист
Re: Е..ти селянията
T'ва ще рече от твоят блок (входа се заключва)?
Малко е вероятно де, ако видиш съседа с твоите пантофи дали няма да ги изяде после.
Малко е вероятно де, ако видиш съседа с твоите пантофи дали няма да ги изяде после.
- mitkofasa
- Потребител
Няма да му оставя зъби да ги сдъвчеThe enD написа:T'ва ще рече от твоят блок (входа се заключва)?

Viber 0892 926580
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Ебаваш се бе човек? Мислех че сме 2013-та...ама явно не. Думи нямам.
- System_error
- Старо куче медалист
E те тва вече е върха. Не че са му трябвали на някой... ама пуста простотия... Шамар да е...
PS: Пробвай остави тоалетна хартия, втора ръка. Сигурно пак ще я свият.
PS: Пробвай остави тоалетна хартия, втора ръка. Сигурно пак ще я свият.
- PTS
- Модератор
Аз съм се убедил, че българина взима всичко що е аванта... Лайна да почнат да раздават по улиците, пенсионерите ще се наредят на опашка...
- Roshavv
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
тц тц тц....тооо.. манГалитета ни е такъфф...
а ако си познаеш обувките в някой комшия...
пък разпитай в блока си...може да не си единствен... може друг да е изревал и заедно по бързо да го намеЛите

а ако си познаеш обувките в някой комшия...

пък разпитай в блока си...може да не си единствен... може друг да е изревал и заедно по бързо да го намеЛите

AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
На нас няколко пъти ни взимат изтривалката пред вратата и после се озовава някъде другата из входа 

s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
- spiralkinda
- Потребител
Същата работа миналата година, взеха ми изтривалката гадните копелета, а входа се заключва...nefelen написа:На нас няколко пъти ни взимат изтривалката пред вратата и после се озовава някъде другата из входа

- JO_MASTERA89
- Потребител
Имам чувството , че някой постоянно обикаля по тези етажи. На нас ни откраднаха едни скъсани чехли
DDDDD , където се ползват само , за да стъпваме на тях , ако ходим при съседите. Скъсани чехли , където за нищо не стават и ги крадът - просто нямам думи. На комшията пък миналата година му отраднаха печката от коридора на етажа точно за 1 ден. Беше си я изкарал , защото е развалена , за да я предаде за метал на другия ден и някакви апаши вечерта са я взели. Лятото като съм си в Стара Загора мисля да направя опит с една камера в коридора да видя кой ще клъвне и да яде дръвцето.

- Roshavv
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
идеята за камерата е добраJO_MASTERA89 написа:Имам чувството , че някой постоянно обикаля по тези етажи. На нас ни откраднаха едни скъсани чехлиDDDDD , където се ползват само , за да стъпваме на тях , ако ходим при съседите. Скъсани чехли , където за нищо не стават и ги крадът - просто нямам думи. На комшията пък миналата година му отраднаха печката от коридора на етажа точно за 1 ден. Беше си я изкарал , защото е развалена , за да я предаде за метал на другия ден и някакви апаши вечерта са я взели. Лятото като съм си в Стара Загора мисля да направя опит с една камера в коридора да видя кой ще клъвне и да яде дръвцето.

AIRBRUSH PAINTING
- JO_MASTERA89
- Потребител
Вече съм имал подобен случай и за жалост ми се изплъзна по етажите нещастника. Преди 3 години имаше някакъв маниак , който ни режеше кабелите за интернета и крадеше кабела. Схемата му я разбрах в последствие - тръгва от най-горния етаж реже кабелите , те падат на плочата после слиза там реже ги и от switcha на ИнтернетГруп и си прибира кабела. Това се случи 2 пъти за една седмица по едно и също време вечерта. Така че си приготвих палката на бюрото и след 2 дни пак така спря интернета и се засилих буквално към вратата , грешката ми беше , че много се разхлопах понеже сме 2 метални врати и боклука вече дръпна с няколко етажа надолу по стълбите и го изтървах , но от тогава кабел няма отрязан в блокаRoshavv написа: идеята за камерата е добраще си гледкаш с бира в едната и тръба в другата ръка...докато стане време да излезеш
![]()

- mitkofasa
- Потребител
Обувките мога да ги прежаля ама за кабела на нета човек убивам 

Viber 0892 926580
- ivkoni
- Начинаещ
На мене ми бяха откраднали седалката на колелото. Пак в нашия вход 

________
TwitchTV: Wat4that
TwitchTV: Wat4that
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Краде се здраво... преди 2 години във входа някой беше минал и обра на всичките етажи чехлите и обувките, на едни съседи чак детското им колело замина... Събрахме пари за заключваща се входна врата и от тогава не е имало кражби по етажите... А това с кражбите на кабели беше масово явление, само не знам какъв е смисъла... половината кабели са даже алуминиеви, с помеднени нишки... освен това тежат почти нищо...