Защо няма протести в Стара Загора?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
FCBeroe1916
Потребител
Потребител

Re: Защо в Стара Загора няма протести ????

Мнение от FCBeroe1916 »

Да бе, те сигурно, щото не даваха репортажи по телевизията как цигани се връзват директно без електромери и как са вързани към Вик без водомери, където имало загуба на вода и т.н.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Има такива случаи, не съм го отрекъл, но не важи за целия квартал, пък и за всички подобни, така както си го написал ти. Айде без ненужни преувеличения.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

По-интересното е как я правят тази врътка със сметките... просто няма как да се консумира толкова енергия колкото те твърдят... нормалната ни сметка зимните месеци е 150-180лв и изведнъж бум... 315лв. Консумацията е една и съща, температурите не са падали с повече от 4-5 градуса спрямо предходни месеци... единствено работи един климатик 0,7kw и от време на време се пуска още един... няма как дори и да работят нон-стоп на максимум мощност тези два уреда да дигнат сметката със 120-150лв. Освен това аз работя на смени, бях на работа и на 24,25,26 и на 31ви... просто тези глупости за ниски температури и почивни дни не минават.

Мотивиран съм следващата зима да спра всякакво отопление за един месец, както и всички ел. уреди освен осветление (енергоспестяващи крушки) хладилник, бойлер и готварска печка (всички клас А и нагоре) и да видим дали пак ще са същите глупости със сметките...
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

sawo написа:По-интересното е как я правят тази врътка със сметките... просто няма как да се консумира толкова енергия колкото те твърдят... нормалната ни сметка зимните месеци е 150-180лв и изведнъж бум... 315лв. Консумацията е една и съща, температурите не са падали с повече от 4-5 градуса спрямо предходни месеци... единствено работи един климатик 0,7kw и от време на време се пуска още един... няма как дори и да работят нон-стоп на максимум мощност тези два уреда да дигнат сметката със 120-150лв. Освен това аз работя на смени, бях на работа и на 24,25,26 и на 31ви... просто тези глупости за ниски температури и почивни дни не минават.
Точно......трябва утре да ги попитаме как ни връткат.Само се чудя с какви домати да ги попитам с турски,гръцки или......
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

При мен е странно, имам 2 електромера - на единия сметката за ток е почти двойна от предходния месец, но е близка до сметката за декември 2011 год.... На другия сметката е с около 30% по-висока от предходната, но също е горе-долу като миналогодишната...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

Последно къде ще е протеста....пред общината в 11:00 или пред енергото в 11:00 8O 8O
Защо се дава различна информация ?8O :roll: :spank:
ИзображениеОпит за палеж на служебен автомобил на електроразпределителното дружество EVN е бил направен снощи в Пловдив............
http://news.data.bg/2/bulgaria/439794/% ... %D0%B0-evn
Изображение
Shadow
Потребител
Потребител

Мнение от Shadow »

Нещата ще се оправят ако никой не отиде да си плати сметката ,но въпреки това все ще се намерят някои заблудени Овце
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

При мен асансьора и стълбището за декември и януари са дори по-малко от ноември и октомври. Така ,че проблеми няма. Самия електромер в къщи също си е с нормална сметка, предвид какво ползвам.
Не знам как ви ги надписват сметките при положение че електромера може да си го засичате всеки ден и да си следите консумацията.
И все пак не съм доволен от цената на електричеството. Моята теория е малко първично- просташка на ниво елементарни разсъждения , но ако не съм прав кажете.Значи петрола го внасяме на цени световни, някои други продукти ги внасяме пак на световно високи цени, но електричеството си го произвеждаме сами. Та защо по дяволите да не е по -евтино питам аз. След като стандартът на живот е нисък и няма как чужденци да се присламчат да ползват ел. енергията ни, както би станало ако намалим цените на горивата по бензиностанциите. Е тва ме мъчи много. Всеки управлявал ни досега изобщо не е мислел за народа , включително и сегашните.
Искам да ни продадат държавата(съвсем сериозно) заедно с нас на американците и парите да ги дадат на управници и политици да си напълнят гушите , на всеки по един тексим с пари та да мирясат тяхната мама и дано ние си заживеем под робството на Барак Обама като бели хора...да ме извинява отвъдокеанския президент. Та дайте да съберем подписи за референдум, ако сте съгласни с мен.
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Щом при теб сметките са точни, освен нещо ние да сме в грешка - хвърлям темата в коша, отменяме протеста утре и кой откъдето е :lol: Освен асансьора и осветлението да се ползват повече в студените месеци и най-вече декември-януари :) Правят се някакви врътки със това засичане, не виждам какво друго може да е. Няма как за 4-5 дена по-дълъг период на засичане да се праснат двойни сметки на 80% от потребителите в България.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

На съседа го засякохме - киловатите бяха умножени почти по 2. И от тук - какво да прави човека ?
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

sawo написа:По-интересното е как я правят тази врътка със сметките... просто няма как да се консумира толкова енергия колкото те твърдят... нормалната ни сметка зимните месеци е 150-180лв и изведнъж бум... 315лв. Консумацията е една и съща, температурите не са падали с повече от 4-5 градуса спрямо предходни месеци... единствено работи един климатик 0,7kw и от време на време се пуска още един... няма как дори и да работят нон-стоп на максимум мощност тези два уреда да дигнат сметката със 120-150лв. Освен това аз работя на смени, бях на работа и на 24,25,26 и на 31ви... просто тези глупости за ниски температури и почивни дни не минават.

Мотивиран съм следващата зима да спра всякакво отопление за един месец, както и всички ел. уреди освен осветление (енергоспестяващи крушки) хладилник, бойлер и готварска печка (всички клас А и нагоре) и да видим дали пак ще са същите глупости със сметките...

Някъде четох, че свалят ампеража и така уредите започват да харчат повече. Това разбира се в белите държави се контролира от електромера и в тези моменти не отчита потребление на ток, но това разбира се те не искат да направят защото държавата им гарантира, че ще си покрият загубите.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

admin написа: Някъде четох, че свалят ампеража и така уредите започват да харчат повече. Това разбира се в белите държави се контролира от електромера и в тези моменти не отчита потребление на ток, но това разбира се те не искат да направят защото държавата им гарантира, че ще си покрият загубите.
Аз гледах този експеримент и доказаха ,че не е по този начин.Има обаче някакъв начин и то е картелно споразумение което е достатъчно на има солени глоби.Ние както винаги ще го ду..ме.Аз обаче тръгвам към протеста :angry:
Изображение
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

realprofesora написа:Значи петрола го внасяме на цени световни, някои други продукти ги внасяме пак на световно високи цени, но електричеството си го произвеждаме сами. Та защо по дяволите да не е по -евтино питам аз. След като стандартът на живот е нисък и няма как чужденци да се присламчат да ползват ел. енергията ни, както би станало ако намалим цените на горивата по бензиностанциите. Е тва ме мъчи много. Всеки управлявал ни досега изобщо не е мислел за народа , включително и сегашните.
Искам да ни продадат държавата(съвсем сериозно) заедно с нас на американците и парите да ги дадат на управници и политици да си напълнят гушите , на всеки по един тексим с пари та да мирясат тяхната мама и дано ние си заживеем под робството на Барак Обама като бели хора...да ме извинява отвъдокеанския президент. Та дайте да съберем подписи за референдум, ако сте съгласни с мен.
Професорът, както винаги е прав!

Винаги съм казвал, че ако пратим всички комунистически крадци на Сейшелските острови на доживотна издръжка, ще ни излизат по-евтино. :mrgreen: Щото, стоейки тук, освен, че крадат, вършат и неизбежните за миниатюрните си мозъчета, глупости и простотии...
Разбира се винаги има и още по-добър вариант. Софийски централен затвор примерно!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
stivans
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от stivans »

Стара Загора 13:00 ч. края на протеста.
Изображение
Последно промяна от stivans на Нед Фев 17, 2013 13:53 pm, променено общо 1 път.
Стара Загора
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

13:00 начало на протеста?Това е края на протеста :wink:
Ето и малко от мен....пред общината 11:12.
[video]http://www.vbox7.com/play:3d8f3208f0[/video]
С телефона.....толкова с качеството :wink:
Изображение
Публикувай отговор