БСП изпревари ГЕРБ
- System_error
- Старо куче медалист
- besniaa
- Старо куче медалист
Re: БСП изпревари ГЕРБ
Не милея за нищо - изказах мнение, а не пристрастие...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
- Потребител
Милеем за ток от 2 ст. при заплати 300 лв.
- System_error
- Старо куче медалист
Брей, Слушам ей ся другара Станишев и не ми го побира акъла как може толкова глупост да се лее от тая уста. Тоя демагог дрънка точно това, което искат да чуят изнервените ни съграждани, без да си дава сметка, че нито едно от обещанята, които дава не са възможни. Каква беше любимата ми дума?.... - дааа - ПОПУЛИЗЪМ!!! Щял да върне старата пенсионна система и да пенсионира отново на 60 години....
Искам да го видя с очите си. БСП щяла да създаде 250к работни места
Как бе джанъм?!? Да не са фирма. Щом могат, да ги създадат сега. Щели да имат програма за подпомагана не дребния и средни бизнес. А сега няма ли?!?! Толкова пари се наливат по нея, стига да има кой да се сети да си поиска. Съвсем дискретно споменаха на протестиращите, че били зад тях. Толкова им стигна смелостта. Що не казаха кой дърпа конците на енергийната мафия в България. Или може и да имат малко срам. Ужас!.... Ужасява ме мисълта, че все още има хора, които се връзват на тая нещастна клика от идиоти-олигофрени и не са си взели бележка....

- System_error
- Старо куче медалист
eleena написа:Милеем за ток от 2 ст. при заплати 300 лв.

Грешна мечта. Няма как да се случи. Тотално неразбиране на обстановката. Няма как стоките и услугите у нас да са много различни като стойност от тези по останалия свят. Трябва да се борим за по-високи заплати и справедливо заплащане на труда. Също както на хората от "нормалните" държави.
Не ни е толкова скъп тока, колкото са ни ниски заплатите!
- creitars
- Потребител
-
- Потребител
и сега какво?
чакаме БСП да дойде ПАК да "оправи" държавата ли?
големи глупости са това...
чакаме БСП да дойде ПАК да "оправи" държавата ли?
големи глупости са това...
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
БСП са на първо място от много време... по простотия и нищо друго. Така и не се намери правителство да ги изрита един път завинаги.
- creitars
- Потребител
А като ГЕРБ ни управляват 4 години ,какво постигнаха мизерия и голяма безработица .
Дати се подобри живота-не.
Трябва ново начало.
А ти какво стар бардак стари к***и.
ТРЯБВА НОВ БАРДАК С НОВИ К***И.
Трябва ново начало.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Каквито и да са ГЕРБ, БСП по откраднато никой никога няма да ги надмине.
- System_error
- Старо куче медалист
Те ГЕРБ са ти виновни. Цял свят пищи от икономически колапс. Сигурбо ГЕРБ и за икономическата криза са виновниcreitars написа:А като ГЕРБ ни управляват 4 години ,какво постигнаха мизерия и голяма безработица .
Трябва ново начало.

Най ме кефи как се пищи, че нямало демокрация, а толкова СВОБОДНО плюене против управляваща партия никога не е имало, както и по-пряка демокрация. Кой за квото се сети си протестира и правителството се мъчи да угоди на всички. Ей тва даже минава граници.

Април месец пускат електронното правителство. Ако беше да чакам нещастника Станишев и бабичките с които се е оградил няма да доживеят и децата ми да го видят...
-
- Потребител
що не кажеш какво постигна БСП или тройната мафия?creitars написа:А като ГЕРБ ни управляват 4 години ,какво постигнаха мизерия и голяма безработица .
Трябва ново начало.
ново начало ми било трябвало... ако не ти е известно времето тече само в една посока и тея клишета за нови начала и тем подобни звучат още по-тъпо
относно бардаците, там равни нямат БСП - от 20 г. само това правят, мерси, ходете си к#####те да си ги правите някъде другаде... изобщо тъпа работа тролска - сега пропаганда, после рев
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
-
- Потребител
Не съм казал, че ще се случи, а че бих искала да се случи( ама няма) Думата "милея" има значение на "тъгувам",така че няма нищо общо между това да тъгуваш по нещо и това "Тотално неразбиране на обстановката"Против комюнягите съм, но и против герберите, всъщност те са едно и също. Реално няма кой да управлява страната така, че да излезем от батака, в който все повече задълбаваме.System_error написа:eleena написа:Милеем за ток от 2 ст. при заплати 300 лв.![]()
![]()
Грешна мечта. Няма как да се случи. Тотално неразбиране на обстановката. Няма как стоките и услугите у нас да са много различни като стойност от тези по останалия свят. Трябва да се борим за по-високи заплати и справедливо заплащане на труда. Също както на хората от "нормалните" държави.
Не ни е толкова скъп тока, колкото са ни ниски заплатите!
- besniaa
- Старо куче медалист
eleena написа: Не съм казал, че ще се случи, а че бих искала да се случи( ама няма) Думата "милея" има значение на "тъгувам",така че няма нищо общо между това да тъгуваш по нещо и това "Тотално неразбиране на обстановката"Против комюнягите съм, но и против герберите, всъщност те са едно и също. Реално няма кой да управлява страната така, че да излезем от батака, в който все повече задълбаваме.
За съжаление си права (прав). Не виждам правилен и хуманен начин за действие...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- System_error
- Старо куче медалист