БСП изпревари ГЕРБ

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: БСП изпревари ГЕРБ

Мнение от System_error »

bahamonde написа:София кипи, протестът е окървавен, единственото нормално решение в ситуацията е - оставка на Буда, оттегляне на ГРОБ от властта, назначаване на безпартиен програмен кабинет, който да довърши настоящия мандат, и да проведе изборите през юли!
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5540971

"Жандармерията атакува протестиращи на Орлов мост, след като няколко минути младежи замеряха полицаите с камъни, бомбички, кутии с боя, бутилки, клони и други предмети"

Kво са очаквали... кафенце да им донесат ли :lol: Малко са ги били, даже....

"Очевидци на сблъсъците коментираха, че боеприпасите на младежите, предизвикали атаката на жандармерията, говорят за това, че става дума за умишлена провокация с цел дискредитиране на протеста."

Който сее вятър, жъне буря"
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Сега го слушах по ТВ... Много слабо изказване - "В неделя играх футбол"...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
nenoneno
Потребител
Потребител

Мнение от nenoneno »

баси... гледам "протестиращите" в София някакви хулиганчета пияни, с маски и хвърлят камъни и рушат... протеста бил окървавен - мъчат се привидно кротките и тихи Станишев и Доган да правят ефтини улични номера , народното недоволство е едно ,обаче такива недоносчета хулигани дето за по шише алкохол да рушат и вандалстват не са фактор, че да водят или да са лице какъвто и да е протест
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

besniaa написа:Сега го слушах по ТВ... Много слабо изказване - "В неделя играх футбол"...
Слушах великия Буда по радиото днес. Безумна работа, човече, а уж се беше подготвил...
Не можа да излезе от ролята на мутра и това си е.
За час изказване-към сто пъти "Аз". "Аз" това "аз" онова-бахси себелюбеца безумен. Бърка думи, типично кат бай Тошо правешки-"комкутивен" , туй би трябвало да е "комуникативен". Тва във връзка с оставката на евнуха Шимон.

А какво да кажем за двете женици, които бяха там...Боже, спаси ни от тия безумци!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Нали така се поема отговорност. Като се казва "АЗ".
Ще те спаси той, ама дупе да ни е яко от тея, дето ще дойдат (ще се върнат) след това.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Работите са стигнали вече до там, че тая държава може да се оправи само ако всички тия мафиоти бъдат съдени от военен трибунал.

И на децата е ясно, че са обвързани помежду си и няма ни съд, ни прокуратура, ни управляващ или опозиция-всички лайняри управлявали през последните 23 години са за затвор.
bahamonde
Новак
Новак

Мнение от bahamonde »

Mikk написа:
bahamonde написа:София кипи, протестът е окървавен, единственото нормално решение в ситуацията е - оставка на Буда, оттегляне на ГРОБ от властта, назначаване на безпартиен програмен кабинет, който да довърши настоящия мандат, и да проведе изборите през юли!
За да може да замете, окраде и скрие далаверите на р.овч, батко, братко, аньо костов, милко ковачев, крадливия цар, и на серго женка му. Мисля че май е единственото спасение за тия - искам да кажа хора - ама те не са хора.
Добре, приемам поправката - незабавна оставка на Буда, пълно оттегляне на ГРОБ от властта, назначаване на безпартийно служебно правителство, което да проведе в най-кратък срок изборите. И така съм съгласен :cheers:
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

System_error написа:Нали така се поема отговорност. Като се казва "АЗ".
Ами да де, ама то си използва "Аз" само като стане въпрос за любимите му магистрали, спортни зали и пр. Оставаш с чувство, че е няква латерна, баси.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Може да имате заблудата,че по време на предишни правителства,сте живеели по-добре,но всъщност не е така.Просто тогава нямаше криза,макар и лично мое мнение да е,че тази криза беше изкуствено създадена в България,главно от големия и среден частен бизнес,дори и от голяма част от малкия частен бизнес.
Предполагам помните протестите на учителите ? http://www.vbox7.com/play:9f7a9c04
Имаше и други протести - пак на земеделци и т.н
Не че съм някакъв голям фен на Бойко,не съм живял и по комунистическо време,но за мен в момента друг няма кой просто.И ще е така за напред.След 30-40 години,като се сменят поколенията,тогава вече може и да стане нещо,но предполагам до тогава повечето ще сме се изнесли навън. :smoukin:
Между другото,тея протести се превърнаха в една голяма пародия.Няма лошо да се стачкува срещу цените на тока и ЕРП,ама разни червени цървули,да се хвалят,че това е заслуга на тях,да виждаме червени знамена по време на протестите,тва е меко казано висша форма на олигофрения. :mrgreen:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
kernelpanic
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от kernelpanic »

Днес гледам в големите медии поканели по един с превързана глава за да си вдигат рейтинга- СМЕШНИЦИ !!!! Според мен всичко е натрупано през последните 23 години! По стечение на обстоятелствата протестите се случват по време на управлението на ГЕРБ, не им симпатизирам, но няма кой друг да ги замести!!! Според мен трябва една последователна политика в правилната посока, до сега как беше 4 години една партия след тях 4 години друга! И всички разграбваха натрупаното през годините, като негативи не може да бъде поправено за един мандат! Това, че ежемесечно се изнасят тонове злато и благородни метали от България никой и никъде не го споменава! Електроразпределителните дружества са само каймака на проблема, големите предприятия приватизирани през годините и продадени за скрап! Високо технологични металообработващи машини продадени за по 1 лв килограма! Само, че това не може да се върне! Всички полезни изкопаеми се държат от американци, австрийци, германци. Бензина ни го правят руснаци след като предумишлено фалираха рафинерията в плевен....... е те това е проблема!
ДКЕВР, НЕК, ЕВН, ЧЕЗ, ЕОН, КРС, КЗП, КРК, ГАЗОВИ ДРУЖЕСТВА, БАНКИ, ВИК, ТОПЛОФИКАЦИЯ, ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ, ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА, ВУЗОВЕ, КТ ПОДКРЕПА, КНСБ, СЪДЕБНА СИСТЕМА, НЗОК, НОИ, НАП, МТЕЛ, ГЛОБУЛ, БТК, БТВ, НОВА ТВ, ТВ7, ТРУД, 24 ЧАСА - Ей тези ни доят от 23 години!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://www.dnes.bg/politika/2013/02/20/ ... vka.180628

Честито на протестиращите. Да ви е жив и здрав Станишев и новата трйона, четворна или квато е там коалиция...
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Сега виждате ли силата на гражданското общество?
Хората излизат по улиците и няма сила, която да им противостои!

Използвайте винаги правото си да протестирате! Срещу мафията, срещу мутрите, срещу крадливите шушумиги политици.

А сега внимавайте за кого ще гласувате, защото мазните комунисти отново са се наточили и потриват крадливи ръчици. Те си мислят, че могат до безкрай да манипулират и мамят хората. Именно за това трябва да се протестира срещу всяка една несправедливост, срещу всеки крадец...
:spank:
Аватар
kernelpanic
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от kernelpanic »

И ся к'во!
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Ми ся, пригответе аналния лубрикант. :spank:
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Крайно тъп народ заслужава тъпите си управленци!

Или казано образно-в страната на безмозъчните и пожарникарите са лидери! :lol:

Сега протестираме срещу високите сметки за ток, но си траехме, когато се продаваха ЕРП-та, по-далече от носа си не виждаме или как?
Публикувай отговор