Защо няма протести в Стара Загора?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Протестите в Стара Загора

Мнение от System_error »

Искам да отвотиш Фейсбук и да видиш колко хора са с това на стените си:

Изображение

После ми разправяй колко сте многобройни и как изразявате мнението на народа :lol:
1916
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 1916 »

97 много добре си я спомням,защото баща ми ме водеше на протестите и точно тогава имаше само едно искане-хляб за народа,защото нямахме какво да ядем.А протестите бяха изцяло политически организирани с партийни знамена,значки и пр. и насочени от върхушката на Костов.Днес аз не виждам партийни знамена,а искания освен за хляб и за истинска промяна.Днес е истинската 97.
А и да напомня,че по онези времена на 90-те лепертоара от лумпени,вандали и т.н.,който се използваше срещу гладния народ,го използваха и ни плашиха с него само и единствено комунягите.Приликите с действителни лица в момента са "случайни" :D
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

1916 написа:Днес е истинската 97.
Уби мъ!

PS: Oстаналото не виждам смисъл да го коментирам.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

И двамата сте в адската грешка. И с това не искам да кажа че това което ще кажа е отговора...но е ЕДИН отговор.

Първо да участва населението в контролните органи не е лоша идея. Колкото и да са простите хора, има хора измежду нас които са нормални, способни и здраво мислещи.Такива хора МОГАТ да бъдат открити.
Но без правителство не може. Никой от нас си няма и грам представа как се върти държава (както и повечето кабинети до сега де) та за това сме на това ниво и това положение.Политическия модел който е в момента НЕ РАБОТИ и наистина трябва да бъде сменен. Парламента няма нужда да е 240 човека, с това съм съгласен.101 ми изглеждат напълно достатъчни.
Гражданите трябва да имат активно участие в образуването на законите. Вместо разни подкупни глупаци да гласуват за тях, ние трябва да ги разгледаме преди да се приемат и тогава да кажем какво ни харесва или не. Нещо като референдум за всеки закон. Говоря за ОСНОВНИТЕ закони.И въпреки всичко това е много сложен пример, защото в държавата съществуват (поне на хартия) страшно много закони...трудно ще можем да осмислим и разгледаме всичките.
И най-важно според мен : ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ в действията на избранниците ни.

Ако това последното стане, може и да стане нещо.

Но това са едни мечти които никога няма да станат. Важните хора са си взели кокала и НИКОГА няма да го пуснат. И цялата страна да се вдигне на простест НИЩО няма да се промени, защото "бизнес" елита отдавна е назначил собствените си хора където трябва.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Ролята на политиците, които избираме е точно тази - да предават нашите идеи и желания в парламента. Това е смисъла на народното събрание и парламента. По-скоро това, което може да се направи е да се промени системата към по-мажоритарна такава. Тогава ще има по изразена персонална отговорност.
Хора кадърни има навсякъде и такива хора се назначават за експерти и консултатни. Не може някоя баба с лозунг в ръка да дава наклон на .... и да казва как да стават нещата.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Насе, да те питам само, ти познаваш ли поне един от депутатите избрани в Стара Загора от Герб?

Хората въстанаха срещу мутрите, монополите, олигархията, мафията, и в крайна сметка срещу безкрайните метаморфози на комунистите и ченгета от ДС.
За това, че годините си минават, приказките все по-сладки стават, а е казано:"по делата им ще ги познаете".
Дела няма-няма вкаран в затвора нито един от високите етажи на мафията(няма и усилие това да стане), няма справяне с престъпността, няма адекватни мерки нито в здравна система, нито в социална...
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

http://www.sofia-airport.bg/

Не се бутайте моля,за всички има място.
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Всичко е лъжа и измама и висш пилотаж. Трябва да имаме забавления като в Китай, в събота след новините игри на стадиона. Публично рязане ръце на крадци, бесене на хора взели подкуп, разстрели тук - таме за хора замесени в убийства. Химическа им потенция за изнасилвачи и т.н. и ще се оправим.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

admin написа:Всичко е лъжа и измама и висш пилотаж. Трябва да имаме забавления като в Китай, в събота след новините игри на стадиона. Публично рязане ръце на крадци, бесене на хора взели подкуп, разстрели тук - таме за хора замесени в убийства. Химическа им потенция за изнасилвачи и т.н. и ще се оправим.
Ей, най-сетне нещо рационално да чуя... :cheers:
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

admin написа:Всичко е лъжа и измама и висш пилотаж. Трябва да имаме забавления като в Китай, в събота след новините игри на стадиона. Публично рязане ръце на крадци, бесене на хора взели подкуп, разстрели тук - таме за хора замесени в убийства. Химическа им потенция за изнасилвачи и т.н. и ще се оправим.
И аз съм ЗА тези мерки, ама как да сме сигурни, че обявения за крадец е наистина крадец, а не някой набеден от друг дето е взел подкуп :)
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Защо няма протести в Стара Загора?

Мнение от System_error »

http://www.burgasnovinite.bg/Sekreten-doklad.html

Сигурен съм, че е менте, плод на някой незнаен български автор и въпреки че има откровени глупости, е пълно и с много истини.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Наблюдавайте поредните свински финтове на мутрата-премиер.Очакват ви изненади-падане за дузпа в центъра. Дрибъл с ръце а ла хандбал, и забив на тиквата, сорт Буда.

За гражданите, които ще излязат и днес да кажат своето НЕ на мутритв във властта-"При кмета" сме и давим мъката във бира. :D Моля, ако сте истински патриоти заповядайте при нас! :mrgreen:
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

А знаете ли какво искате вече, или още не сте решили :mrgreen:

PS: Тва не знам дали го пусках, ама някак на място ми седи :lol: :

Събрали се циганите на митинг пред Парламента и започнали да викат:
- Искаме, искаме ...
След 30 мин. излязъл един народен представител и ги попитал:
-Какво искате?
-К`вото дадете бе бате...

Всички прилики с лица и субекти са случайни.
Salamura
Потребител
Потребител

Мнение от Salamura »

Не познах! Цигани излезнаха да протестират НО В ЗАЩИТА на екс-премиера! Смях! Явно никой не може да наруши тяхното "спокойствие" освен махането на този, който ги хрантути - т.е. всеки, който е на власт!
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Да знаете днес къде и кога ще се събираме?
Публикувай отговор