Днеска излязоха с искания. Гледах новините по нова, единият от организаторите в сливен каза: тука истината, другия "съвет" е на хора милионери, а ние тука сме си дали последните стотинки за да дойдем и прав си е човека. Андрей Слабаков ли ще ми се оплаква, че е социално слаб и не може да плати тока

Може би се опитва да влезне в политиката и ще яхва вълната ...
Относно протестиращите, аз гледах репортажите .. ми него ден където пукнаха главата на човека, че всички които ги даваха по тв-то държаха или надигаха разни бири. Питам се дали не са взели нещо преди това за отскок. Та този същия с пукната глава каза, че е видял един офицер да си говори с 7-8 пичлемета от протеста и да им казва: "минаваме на план Б". На един човек може да се каже на 50 години видима възраст му зададоха въпрос за какво е там, той стой прекляка и надува една свирка като пълен олигофрен. Явно е, че даже не знае защо е там. Имам чувството, че някои се опитва да ни манипулира и се питам дали не са кумунягите от БСП които се говори, че са взели доста пари за "консултации" покрай новия АЕЦ и сега Сергей Станишев пак си прави устата да го възобновява проекта.