Защо няма протести в Стара Загора?
- System_error
- Старо куче медалист

Re: Защо няма протести в Стара Загора?
http://www.blitz.bg/news/article/184224 ... urce=blitz
Гледах самото предаване, и всъщност беше доста по интересно, отколкото са го описали...
Гледах самото предаване, и всъщност беше доста по интересно, отколкото са го описали...
- realprofesora
- Старо куче медалист

Eвалла момци, доста хора от форума видях на протеста. Размахваха знамена и пееха в един глас :....Дойде време ставайте, от сън се събуждайте..... 
Popopopopo
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
На първо четене изглежда интересно, но всъщност трябва да се внимава с такива стари лисици... неотдавна и Жельо Желев беше изпълзял от дупката в която се беше скрил и такива глупости беше наговорил, че направо свят да ти се завие...System_error написа:http://www.blitz.bg/news/article/184224 ... urce=blitz
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

- realprofesora
- Старо куче медалист

Целия форум сме се наредили най-отпред...ей тва е протест. Стабилни сме.
Popopopopo
- besniaa
- Старо куче медалист

Наближава крайния срок за плащане на надписаните сметки - посъветвайте ме как да процедирам...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- realprofesora
- Старо куче медалист

Плати си зашото ще те откачат. И да се жалваш, няма да те огрее. От ЕВН искат да докажеш с подпис от организаторите на протеста (или с 3ма свидетели) ,че си активен участник в протестите, иначе си цакаш сметката и никой не ти обръща внимание. Аз като се жалвах им показах снимки във фейсбук профила ми където съм развял два байрака едновременно и номера мина. Сега чакам да ми намалят сметката почти на половина.besniaa написа:Наближава крайния срок за плащане на надписаните сметки - посъветвайте ме как да процедирам...
Popopopopo
- besniaa
- Старо куче медалист

Ако имам 40% присъствие, ще ми намалят ли сметката със 17лв?realprofesora написа:Плати си зашото ще те откачат. И да се жалваш, няма да те огрее. От ЕВН искат да докажеш с подпис от организаторите на протеста (или с 3ма свидетели) ,че си активен участник в протестите, иначе си цакаш сметката и никой не ти обръща внимание. Аз като се жалвах им показах снимки във фейсбук профила ми където съм развял два байрака едновременно и номера мина. Сега чакам да ми намалят сметката почти на половина.besniaa написа:Наближава крайния срок за плащане на надписаните сметки - посъветвайте ме как да процедирам...
- realprofesora
- Старо куче медалист

Ако се запънеш може и 27 да изкопчиш. Тее ги е страх от протестиращи......и от проституиращи и всякви там и няма да имаш проблем.besniaa написа:Ако имам 40% присъствие, ще ми намалят ли сметката със 17лв?realprofesora написа:Плати си зашото ще те откачат. И да се жалваш, няма да те огрее. От ЕВН искат да докажеш с подпис от организаторите на протеста (или с 3ма свидетели) ,че си активен участник в протестите, иначе си цакаш сметката и никой не ти обръща внимание. Аз като се жалвах им показах снимки във фейсбук профила ми където съм развял два байрака едновременно и номера мина. Сега чакам да ми намалят сметката почти на половина.besniaa написа:Наближава крайния срок за плащане на надписаните сметки - посъветвайте ме как да процедирам...
Popopopopo
- System_error
- Старо куче медалист

- besniaa
- Старо куче медалист

Дано авторите на статията да са студенти по филология, защото ако са икономисти - лошо....System_error написа:http://www.dw.de/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1% ... a-16625612
Aйде малко четиво, че се заседяхте...
- System_error
- Старо куче медалист

Не знам кое точно наричаш лошо? Цитирай...
-
Salamura
- Потребител

Статията е надъхана но не отразява 100% истината. Всички губим , вярно е, но досега всички изброени в статията печелеха на гърба на народа. Покривахме и им покриваме и предполагаемите загуби - за справка вижте си фиша за тока. Не случайно ЕРП-тата са на 200-250% печалба - пак справка във фиша, имам фиш за 170 лева, от които 80 лева за ток ползван от моето домакинство, и другото са им "разходи". От тези 80 лева поне 30 са им печалба от надценката от на НЕК, другото им идва направо бонус. Това не е от вчера и днес.... Кой губеше досега? А сега като хората си търсят правата за справедлива цена и НЕНАДПИСАНИ сметки дай сега да ги обвиним за погубената ни икономика! Да бре - за 2 седмици сме сринали държавата, която вече 23 години е "изграждала" че и "надграждала"!!!
Поредното надъхано мнение да разколебае гражданите и това е!
Поредното надъхано мнение да разколебае гражданите и това е!
- System_error
- Старо куче медалист

От какво да ги разколебае? Във всички вървят всякакви проверки - прокурорски, икономически и т.н., а ЧЕЗ са пред отнемане на лиценза. Какво друго трябва да стане?
-
eleena
- Потребител

Върви, и по магазини върви проверки от Нап, КЗП, КЗК, ИТ, Община, ДВСК, Риос и др.
Бизнесът процъФтява