На мен ми се струва,че нито един от управляващи и парламент не разбират какво ги чака.На мен лично не ми се чака нова конституция.И сега има закони и лостове да се изпълнят исканията ни.Те си мислят,че изборите са важни за да се набутат разни сергейковци,овчовци и тем подобни.Ако това стане ще стане страшно в страната и ще мечтаят за днешните протести .besniaa написа:Проблема е комплексен... ЕРП-тата, в случая, също се осраха и мълчат като задници... Едва днес чух някакъв от ЕВН да говори по темата публично. Та мен ако питаш, с поведението и действията си, съвсем реално си заслужиха недоволството на хората.Da Edd написа:Добре, това е все едно да протестираме срещу Български пощи за цената на тока, при положение че са посредници между клиента и кожодерите.
Не казвам, че ЕРП-тата са цвете за мирисане и не надписват сметки, а че социалният гняв е насочен в грешната посока. Има достатъчно публично достъпна информация за енергийната мафия, ако хората се интересуваха повече, щяха да са наясно защо сметките за ток са им изкривени до неузнаваемост.
Нова конституция
- vkv
- Старо куче медалист

Re: Нова конституция
- besniaa
- Старо куче медалист

Напълно си прав!vkv написа:На мен ми се струва,че нито един от управляващи и парламент не разбират какво ги чака.На мен лично не ми се чака нова конституция.И сега има закони и лостове да се изпълнят исканията ни.Те си мислят,че изборите са важни за да се набутат разни сергейковци,овчовци и тем подобни.Ако това стане ще стане страшно в страната и ще мечтаят за днешните протести .besniaa написа:Проблема е комплексен... ЕРП-тата, в случая, също се осраха и мълчат като задници... Едва днес чух някакъв от ЕВН да говори по темата публично. Та мен ако питаш, с поведението и действията си, съвсем реално си заслужиха недоволството на хората.Da Edd написа:Добре, това е все едно да протестираме срещу Български пощи за цената на тока, при положение че са посредници между клиента и кожодерите.
Не казвам, че ЕРП-тата са цвете за мирисане и не надписват сметки, а че социалният гняв е насочен в грешната посока. Има достатъчно публично достъпна информация за енергийната мафия, ако хората се интересуваха повече, щяха да са наясно защо сметките за ток са им изкривени до неузнаваемост.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

А да се протестира, господа, е уместно. Протестът е единственото, което ни отличава от овче стадо!
Бе-е-е--е....
Бе-е-е--е....
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- System_error
- Старо куче медалист

Няма лошо, стига да има ясни искания и единност. Не първо да се излезе да се протестира и после да се решава, "абе какво аджеба се иска".Bul-Dog написа:А да се протестира, господа, е уместно. Протестът е единственото, което ни отличава от овче стадо!
Бе-е-е--е....
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка: