Каква реституци, бе човек. Държавата е решила да покани някой да я управлява. Той с държавни пари си спретнал дворци и ловни хижи, завещал ги на внука си сега оня си ги иска. Опааа!Bul-Dog написа:Тва да го подкрепиш с некви факти? Доказателства? Да не би Станислава Трифонова така да е казала в "шоуто" си?
Mисля, че си проспал доста сериозна част от събитията. Сакскобурготкси СЪДИ държавата с Страсбург,
Пак казвам, вие да имате една барака на село, че да ви видя как тичате по "реституции" и съдилища, но вие искате непременно Негово Величество да е без имот-естествено, за да хулите и това тогава.
Оф!
Славчо не го гледам отдавна, защото първо изпростя, второ превърна шоуто си в изповедалня на собствените си проблеми и житейски разбирания. Сори, ма не ща някой дам и бъде ментор и да ми набива глупави мисли в главата. Иначе евала умен човек е, както и хората в екипа му, ама не разбирам що толкова се промениха и изпростяха. Възрастта ли си каза думата, безпаричието ли, новите им спонсори ли, не знам...
PS: Сега ще ти потърся за Царчето факти....
EDIT: https://www.google.com/search?source=ig ... 2vKF6JI7xk
Даже не си играя да ти пускам линкове, а направо резултатите от търсенето, че свят ще ти се завие... И хич не ми се отнасяй в приказки за конспирация на медиите.
Впрочем, темата беше за протестите и пак изместихме фокуса й.