Харесах си една карта от Технополис, но я няма налична за Стара Загора. Подсетете ме къде в града да потърся, че нищо не ми идва на акъл в момента, освен Техномаркет, но там са пълна скръб...
Ей тва е картата:
https://www.technopolis.bg/b2c/details/ ... B-CLASS-10
Покупка на microSD - от къде?
- System_error
- Старо куче медалист

-
GLS
- Потребител

Re: Покупка на microSD - от къде?
"Мост компютърс" , "Юмена", сещам се за още един-два магазина за компютри.
По "Христо Ботев" мисля,че освен "Юмена" има още два.Над родилното - "Конрад" и още един магазин.
В уличката зад енергото(не помня как се казваше), която е успоредна на "Отец Паисий" има сервиз и магазин за компютри.
По "Христо Ботев" мисля,че освен "Юмена" има още два.Над родилното - "Конрад" и още един магазин.
В уличката зад енергото(не помня как се казваше), която е успоредна на "Отец Паисий" има сервиз и магазин за компютри.
- Веско
- Старо куче медалист

System_error написа:Харесах си една карта от Технополис, но я няма налична за Стара Загора. Подсетете ме къде в града да потърся, че нищо не ми идва на акъл в момента, освен Техномаркет, но там са пълна скръб...
Ей тва е картата:
https://www.technopolis.bg/b2c/details/ ... B-CLASS-10
Щом си я харесал, ще ти я доставят! Плащаш капаро или цялата сума,те си имат трансфери м/у магазините и за седмица ще е тук.
-
eleena
- Потребител

Викинг- също над родилното по Руски нагоре в ляво; от Столетов нагоре от Залата за борба( ул. Георги Кюмюрев) на 50 м.в дясно -Офисленд
- System_error
- Старо куче медалист

Mерси за съвететите.
Във Викинга няма нищо, което да ми харесе. В Моста има една 8-ца, клас 10 за 16 кинта, което не е лош вариант. Май ще послушам @VIT и ще поръчам да ми я доставят в магазина. Ще взема обаче първо да пусна една обява в Купува/Продава.
Във Викинга няма нищо, което да ми харесе. В Моста има една 8-ца, клас 10 за 16 кинта, което не е лош вариант. Май ще послушам @VIT и ще поръчам да ми я доставят в магазина. Ще взема обаче първо да пусна една обява в Купува/Продава.
- PTS
- Модератор

Потърси нещо, което го има в София и мога да ти го взема сега като си ходя и да ти го дам на 30.03.
- System_error
- Старо куче медалист

Виж, добро предложение. Ако си заплюя нещо, непременно ще драснаPTS написа:Потърси нещо, което го има в София и мога да ти го взема сега като си ходя и да ти го дам на 30.03.