Стара Загора прави референдум за полигон „Змейово“ на 26.05
-
GLS
- Потребител

Стара Загора прави референдум за полигон „Змейово“ на 26.05
http://stzagora.net/2013/03/28/%D1%81%D ... %83%D0%BC/
Чудя св, ако на реферерендума се окаже, че гражданите на Ст.Загора са "За" затваряне на полигона(което е най-вероятно) какво ще предприеме общината? Все пак полигона е държавен, а не общински и няма как да го затвори.
Чудя св, ако на реферерендума се окаже, че гражданите на Ст.Загора са "За" затваряне на полигона(което е най-вероятно) какво ще предприеме общината? Все пак полигона е държавен, а не общински и няма как да го затвори.
- FCBeroe1916
- Потребител

Re: Стара Загора прави референдум за полигон „Змейово“ на 2
И все пак е някакъв напредък, но дали пак трябва да има определен брой гласували, за да се приеме, не знам как стоят нещата с местните референдуми.
- Nirvana
- Старо куче медалист

Винаги съм си казвал, че ни се е паднал кмет за пример! Много кадърно и отговорно момче! Дано да успее да ми задържи мнението такова и занапред.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- JO_MASTERA89
- Потребител

Nirvana написа:Винаги съм си казвал, че ни се е паднал кмет за пример! Много кадърно и отговорно момче! Дано да успее да ми задържи мнението такова и занапред.
-
1916
- Начинаещ

Ей това са истински избори,които могат да променят нещо!Строявайте родата и всички към урните под строй!
-
Oxadoxa
- Потребител

Не ми се вярва замърсяването да е от полигона.При ясно време виждам комините на тецовете как бълват ...
- Mendeleev
- Старо куче медалист

Аз предлагам да закрием с референдум и полигона и ТЕЦ-овете! Така ще сме сигурни, че няма кое да ни трови децата.
- System_error
- Старо куче медалист

Напълно споделям... Все пак и камерите си бачкат постоянно. Понякога има изпитания, но не мисля, че продължават с горенето на стари боеприпаси...Oxadoxa написа:Не ми се вярва замърсяването да е от полигона.При ясно време виждам комините на тецовете как бълват ...
- FCBeroe1916
- Потребител

Е, ти от къде знаеш, че точно на тази площадка, където са камерите се извършват тези неща... Много пъти е казано, че всички знаят от къде става замърсяването, но не казват на народа..
- System_error
- Старо куче медалист

А ти откъде знаеш, че има друга площадка и че някой знае нещо пък не го казва?FCBeroe1916 написа:Е, ти от къде знаеш, че точно на тази площадка, където са камерите се извършват тези неща... Много пъти е казано, че всички знаят от къде става замърсяването, но не казват на народа..
-
eleena
- Потребител

На който не му се вярва, да гласува с "не", аз ще гласувам с "да".
- FCBeroe1916
- Потребител

Ами дори и да не е от полигона, то нали имаше договор подписан от царя за гърмене на ракети или каквото беше там, не съм запознат, малко или много те са минали вече през нашите дробове, затова за в бъдеще по-добре да го няма.System_error написа:А ти откъде знаеш, че има друга площадка и че някой знае нещо пък не го казва?FCBeroe1916 написа:Е, ти от къде знаеш, че точно на тази площадка, където са камерите се извършват тези неща... Много пъти е казано, че всички знаят от къде става замърсяването, но не казват на народа..
- System_error
- Старо куче медалист

Аз на референдума също ще гласувам за затварянето му. Има достатъчно пущинак където да пукат. Тук е прекалено близо до гъсто-населени райно и два големи града.
Онея ракети май отдавна ги изгърмяха. Хубаво е човек да има фантазия и да свързва всичко с конспиративни теории, ама в повечето случай се самонавива.
Онея ракети май отдавна ги изгърмяха. Хубаво е човек да има фантазия и да свързва всичко с конспиративни теории, ама в повечето случай се самонавива.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Дори и да не е точно от там замърсяването, поне ще се стесни кръга от заподозрени, щом не искат сами да си признаят кой е виновен
Факт е обаче, че последните години около полигона имаше странни явления, като например жълт прах по дърветата, който беше обяснен с някакъв цъфтеж, който интересно обаче се случва за първи път откакто местните хора помнят и от тогава насам не е завтарял....
- stivans
- Старо куче медалист

Не змам защо някои си мислят че полигона представлява 2 площадки за изпробване на боеприпаси,които показват камерите..Това е един обект който е с дължина над 15 км.Има много съоръжения по него освен тези които се виждат на камерите.При стрелба боеприпасите падат и се взривяват в района на с.Казанка, а то се намира както знаете над Старозагорските бани.Най-голямата смешка, беше като извикакаха журналистите преди години да видят как като стелят с няколо картешници и едно зенитно оръдие нямало замърсяване.
Последно промяна от stivans на Нед Мар 31, 2013 0:38 am, променено общо 1 път.
Стара Загора
Стара Загора