DVB-T - Стара Загора
- klox
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Re: DVB-T - Стара Загора
На 482Mhz - 4 бр. Тв7 и 4бр. БТВта и на 602Mhz - 4 бр. Тв7 и 4бр. БТВта
Последно промяна от klox на Чет Яну 27, 2011 22:08 pm, променено общо 2 пъти.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Аз си изключих антената, когато прекъсне DVB сигнала за по малко от секунда телевизора ми автоматично се превключва независимо дали съм на някой от аве каналите на антения вход където е двб-то, а това ме дразни тъй като се случва често.
"There is no 'patch' for stupidity."
- klox
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Към началото на 2011 г. лицензираните от Съвета за електронни медии телевизионни програми за ефирно цифрово излъчване са както следва: всички програми на Българската национална телевизия, bTV, bTV Action, Ринг БГ, Нова телевизия, ТВ7, Супер 7, ББТ, M-SAT, България ТВ, Вест ТВ, ТВ Европа, Еврофутбол ТВ, TV Guide, TV1, The Voice TV, Балканика, Фен ТВ, Фолклор ТВ, Шанс ТВ, ТВ Черно море, Дарик ТВ, ТВ Варна, Пинк БГ.
- gtabakov
- Начинаещ

- kernelpanic
- Потребител

- Обратна връзка:
От -2 дена няма цифрово БТВ и ТВ7
-
nike718
- Старо куче медалист

Телевизора ми е panasonic tx-l37u2e с mpeg - 2 и mpeg - 4 тунер и хващам само звук.пробвах с жица забучена в антенният вход,с малка антена за аналоговия дециметров диапазон и пак същото.На първия етаж съм и аналоговите програми ги хващам много зле с малката антена.С каква антена се хваща тази цифрова ,че ми е любопитно.Има ли значение на коя държава се прави първоначалната настройка на телевизора - моя е на Финландия.
-
svetostz
- Начинаещ

Да, има значение държавата. Не помня коя точно, от нея е. Поиграх си и тръгна на моя Panasonic. Антената - там гледай качеството на сигнала.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Я кажете, нали стайната антена която ще използвам няма значение
Аз в къщи бях сложил една антена от система, само и сложих букса обаче онзи ден викам чакай да си взема една от тв сервиз за 3 лв, продавачката взе да ми развива разни теории и аз се отказах.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
svetostz
- Начинаещ

Със всичко става, и с гола жичка ако имаш добра видимост към кулата. Силата и качеството на сигнала с които приемаш са важните.
- vkv
- Старо куче медалист

Вчера си купих такава антенка за 3 кинта.За моя изненада излязоха 5 канала от dvb-t -то.Преди пробвах с "гола жица",но ефекта беше 0 канала.Не ми излизат БНТ1 БНТ1HD и БНТ2admin написа:Я кажете, нали стайната антена която ще използвам няма значениеАз в къщи бях сложил една антена от система, само и сложих букса обаче онзи ден викам чакай да си взема една от тв сервиз за 3 лв, продавачката взе да ми развива разни теории и аз се отказах.
П.П. Нямам видимост към кулата.
- spiralkinda
- Потребител

Колеги, ударете едно рамо откъде да си купя евтина стайна антена, по възможност да стои права, защото мисля да я оставям върху бюрото. 
-
idanar
- Новак

Хора я кажете как е при вас на 64 ти Канал - това са БНТ1, BNT HD, БНТ2 - на две места - голям зор. Много трудно се хващат. На едното дори е външна антената. Другите 2 честоти - 22 и 37 програми БТВ, ТВ7, NEWS 7, NOVA TV, BG ON AIR никакаъв проблем - перфектно се хващат и на двете места! 
- klox
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
В индустриалната зона с малка антена, същия проблем.

- vkv
- Старо куче медалист

Моята купих от Тел.сервиз на втория етаж от Петров.spiralkinda написа:Колеги, ударете едно рамо откъде да си купя евтина стайна антена, по възможност да стои права, защото мисля да я оставям върху бюрото.
Ето какво представлява:
- spiralkinda
- Потребител

Ами аз бях там преди два часа, и ми казаха, че нямаvkv написа:Моята купих от Тел.сервиз на втория етаж от Петров.spiralkinda написа:Колеги, ударете едно рамо откъде да си купя евтина стайна антена, по възможност да стои права, защото мисля да я оставям върху бюрото.
Ето какво представлява:за три лева.