Парк "Загорка"- забранителни знаци и СПАЗВАНЕТО ИМ!

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Парк "Загорка"- забранителни знаци и СПАЗВАНЕТО ИМ!

Мнение от Bul-Dog »

Забелязали ли сте новите забранителни знаци за влизането на автомобили в парка?
Ето тук:
http://goo.gl/maps/1ZCNj

и въобще на всяка една на алеите водещи към парка. Съвсем скоро ги забелязах и аз, макар че много често ходим на разходка там.

И типично по нашенски всяка вечер има по десетина автомобила паркирани около малкото езеро и малко по-нагоре към бариерата.
Та въпросът ми е-кой ли ги е поставил тези табели, и смята ли, че с това се изчерпва работа му? Защото ако не се налага контрол, нищо няма да попречи на хората да "не забелязват" промяната.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Парк "Загорка"- забранителни знаци и СПАЗВАНЕТО ИМ!

Мнение от admin »

Аз също онзи ден бяхме с малкия там пеша и се загледах в тези знаци и как хората съвсем спокойно си влизат с колите в парка. Органите на реда биха могли да спрат на двете алеи в началото и да предупреждават, че не се влиза с кола в парка, а може и писмено да те уведомят с .. фиш или акт :twisted: Иначе звъниш на телефон 112 като буден гражданин, който изпълнява задълженията си. Идват органите на властта и ти искат документите, разпитват те, защо си се обадил и си тръгват без да закачат другите с предупреждение, даже може и глоба да отнесеш. С мен нещо подобно се получи само че не за парка де, добре че бях направил видео материал преди това и казах, че съм го пратил на Господари на ефира, макар че не го бях изпратил, че ме хвана жал за ... айде да не използвам други думи .. за полицаите, че като знам колко трудно се влиза в полицията нямаше да им е гот да се озоват на борсата и явно това ги по стресна и се разминах само с наглото им държание и "страшните" намръщени погледи, все едно съм им изпил млякото.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Парк "Загорка"- забранителни знаци и СПАЗВАНЕТО ИМ!

Мнение от Bul-Dog »

Да. И аз се чудя сега, тези знаци просто за декорация ли са сложени? Не знам има ли страна тъй ненормална, в която и "забранителните" знаци да имат пожелателен или чисто, така да го кажем, умолителен характер.

Значи аз като съвестен гражданин си оставям колата извън парка, тръгвам на разходка и гледам как хора, които не им пука, си влизат най-спокойно...И, да, арогантните, "невиделите" и обикновените простаци те няма да свършат, но нали точно затова е Законът, и нали за това са органите които следва да спазват прилагането му?!

Ре Публика на Абсурдите? Където едно тв предаване, визирам "Господари на ефира", върши повече работа от институции и администрации, на които им се плаща специално за това. Примерче.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор