Темпо газстанция -искам да се оплача

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Темпо газстанция -искам да се оплача

Мнение от The enD »

strballer написа:По принцип да, но на Темпо си мисля, че няма да се дърпат, според мнения от приятели не им е много затегнат персонала. :)
500 лева ли колко е глобата+уволнение. Не отивай 100% нагласен, че ще ти налеят. По-другите бензиностанции съм виждал да наливат в лейки и туби, но те карат да излезеш от района на обекта и там да си го прелееш в желаният съд.

За разход на газ от Темпото, отиваш с празна бутилка, сипваш 10 лева/литра газ и засичаш. Ако ти харесва вървеж/разход/обща сума платено с намалението сравнено с другите бензиностанции, караш и това е. :)

Може да наливат половин литър по-малко, ама като заредиш 20 литра това са 2 лева намаление. Това са към 1.7-1.8 литра. Ако разхода е същият и върви еднакво, пука ти.
strballer
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от strballer »

Така е, ще се пробва. :)
http://www.plastmasoviprodukti.com/ - Производство на пластмасови изделия. Проектиране и изработка на шприцформи.
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

Момчета... не се излагайте... най - много да си повредите двигателите !!! OMV or SHELL
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

sheri написа:Момчета... не се излагайте... най - много да си повредите двигателите !!! OMV or SHELL
Ако се обосновеш също ще е добре. :)
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

sheri написа:Момчета... не се излагайте... най - много да си повредите двигателите !!! OMV or SHELL
Shell само в критични случаи ...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

Жалко, че никой не може да каже с точност къде какъв е бензина или газ-та.
Повечето мнения от тук са лични предположения и...просто така се е случило на момента с колата , с километрите , с газ-та.
Някой ако каже че е заредил догоре минал е 100 км и после пак е заредил и пак е минал същите 100 км по СЪЩИЯ МАРШРУТ може би ще е по обективно..
Ако толкова зле са били горивата на споменатите по рано големи бензиностанции,колите ни нямаше да са пред нас а по сервизите постоянно...

Моето мнение е , че няма по хубаво от нафтата на черно :D :D :D :cheers: (шега...)
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

fantamaniaka написа:Жалко, че никой не може да каже с точност къде какъв е бензина или газ-та.
Повечето мнения от тук са лични предположения и...просто така се е случило на момента с колата , с километрите , с газ-та.
Някой ако каже че е заредил догоре минал е 100 км и после пак е заредил и пак е минал същите 100 км по СЪЩИЯ МАРШРУТ може би ще е по обективно..
Ако толкова зле са били горивата на споменатите по рано големи бензиностанции,колите ни нямаше да са пред нас а по сервизите постоянно...

Моето мнение е , че няма по хубаво от нафтата на черно :D :D :D :cheers: (шега...)
Така е, сипваш в HDI-то нафтичка на черно и директно се отправяш към сервиза с няколко хилядарки за дюзи и помпа в джоба, там те посрещат с отворени обятия и приготвена софра... ех живот ли е да го опишеш :)
Няма как да минеш едни и същи километри по един и същ маршрут и да е 100% еднакъв стил на каране - зависи от трафик, настроение и един куп неща. За газ ШЕЛ наистина не са лош вариант, но за бензин/дизел... определено на OMV е много по-добро горивото.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Точно на ШЕЛ газта е най-скапана и лъжат в количеството ...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Познатата стара тема - къде е кофти горивото и къде е боза :D

На Шел не стъпвам. Страшно ми става като си помисля (и се сетя). От мнооого години си зареждам само и единствено на ОМВ и съм си доволен. И дизела и бензина им е добър, доколкото може едно гориво продавано у нас да се нарече "добро".
paneli
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от paneli »

В Темпо ме клъцнаха поне кило газ ,миналата седмица. От 4 години зареждам пълно празно, в най-различни бензиностанции и повече от 32,5 литра не са набутвали.В Темпо -33,5 литра .Мангалска работа :spank:
elekom
Потребител
Потребител

Мнение от elekom »

Аз от някъде година зареждам на Зара и мога да кажа,че от там засега съм доволен.маршрута ми е в 90%един и същи всеки ден,с 20 литра минавам точно 170км. с 20 литра на Шел някой път съм минавал 140км,правя сравнение лятото.А най интересното е че съм минавал различни километри,като съм зареждал и от двете бензиностанции на Зара :mrgreen: става въпрос за газта.
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Както на Голфа така и на един мой авер разходите ни за 100км се покачват при зареждане от темпо.Сега пък с Аудито нямам какво да зареждам от там и съм много доволен.Собственика на тази верига го даваха и по новините за някви далавери...абе яко шменти капели е.
wolfydo
Новак
Новак

Мнение от wolfydo »

Аз мога да дам един глас за Зара(тази до депото).Обиколил съм ги всичките-там лъжат най-малко и газта е добре.Бутилката ми е 27 л.-няма ограничител и ми зареждат 27,6 л.Сравнително добре,като се има в предвид ,че на Лукойл ми зареждат 29 л.Темпо ми зареждат около 28,5 л.,като най-много ми слагат на тази в Кольо Ганчево.Иначе онази на СБА е най-добре.За ОМВ-слагат ми 29 л.,което ме дразни щото заприличаха и те на останалите.
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Не забравяй,че и бутилките не са напълно еднакви и тва,че пише 27л не я прави точно 27л.Но разлика от над 1л вече наистина е подозрително..за мене OMV си остава фаворит.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

http://goo.gl/maps/OVSsX тука зареждам последните пъти аз.

Последните три пъти-абсолютно еднакви числа като заредено гориво и изминат път. Разход, дето се вика, да премериш... :D
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор