Здравейте.
Търся някой да ми препарира птица, ще служи за мюре и не се иска изпипване и качество.
Някакви препоръки къде из Стара Загора ?
Търся "препаратор" ?
-
ToHKa
- Начинаещ

- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Търся "препаратор" ?
Имаше до колкото съм запознат горе в тракийския ама питай Vesenceto, знам че те снимаха преди нещо с някой от там.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Vesenceto
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Евгени Райчев - работи в Тракийски университет, аграрен факултет... в Разград доколкото се сещам има един много добър препаратор, но си е малко далече....
-
ToHKa
- Начинаещ

Благодаря ви,ще опитам с господина Райчев
- Nirvana
- Старо куче медалист

Пич, разгледай се по ловно-рибарските магазини. Има направо пластмасови реалистично изглеждащи патици. Ще ти излезе в пъти по-евтино, отколкото да препарираш.ToHKa написа:Благодаря ви,ще опитам с господина Райчев
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
-
ToHKa
- Начинаещ

Не съм съгласен приятелче, отдавна съм се разгледал,и не само из Стз, ами в половината ловни онлайн магазини.
Гумени или синтетични смешно изработени на невероятни цени, Бухал - 60 лева, Патка от 25 до 40 лева, предимството им е че ще са по издражливи от към материали. А и не ми трябват тези които посочих,по-рядко срещани са тези който ми трябват и препарацията дава възможност да си я захвана както пожелая за някакъв предмет (клон, желязо и тнт.)
Благодаря за съвета не не ми е изгодно
Гумени или синтетични смешно изработени на невероятни цени, Бухал - 60 лева, Патка от 25 до 40 лева, предимството им е че ще са по издражливи от към материали. А и не ми трябват тези които посочих,по-рядко срещани са тези който ми трябват и препарацията дава възможност да си я захвана както пожелая за някакъв предмет (клон, желязо и тнт.)
Благодаря за съвета не не ми е изгодно