Избори 2013
- PTS
- Модератор
Re: Избори 2013
Аз още не съм решил на 100%, но най-вероятно ще гласувам за ГОРД. Причината е, че искам да се даде шанс на нови хора, а човекът, който ГОРД ще издигне за министър-председател е професора ми по маркетинг. Доста умен човек и вярвам, че може да помогне на България!
- System_error
- Старо куче медалист
Не случайно. Причината е, че анкетата може да има само 15 позиции, а тези (НФСБ) не ги бях чувал до сега (или поне не с тази абривиатура). Не знам дали може да се смени някоя от позициите с тази. Ако може, смятам че може да стане. Предложете на кое място да бъде.gandjo написа:НФСБ. Казвам го отделно, понеже не я видях в общия списък, но пък, едва ли е случайно! Малко е глупаво да се игнорира петото място на Солаков, на президентските избори...
Има нещо такова. Прави ми и впечатление, че случайно или не, прокуратурата взе да показва синусоидален ритъм, пък дано го засили...Princo написа:Служебното правителство,май от всички партии до сега,си върши работата най-добре ...Не че могат много да свършат,но ...
Само като чуя Слави Бинев и ми настръхват космите...PTS написа:Аз още не съм решил на 100%, но най-вероятно ще гласувам за ГОРД. Причината е, че искам да се даде шанс на нови хора, а човекът, който ГОРД ще издигне за министър-председател е професора ми по маркетинг. Доста умен човек и вярвам, че може да помогне на България!

- PTS
- Модератор
Добавено е.gandjo написа:НФСБ. Казвам го отделно, понеже не я видях в общия списък, но пък, едва ли е случайно! Малко е глупаво да се игнорира петото място на Солаков, на президентските избори...
Edit: Сега видях, че анкетата се рестартира.

- System_error
- Старо куче медалист
Поне и нас да не ни обвиняват в конспирация, че ми омръзна от конспиративни теории, коя от коя по-смотана. Всеки търси под вола теле... 
Нека всеки желаещ, да сложи отново гласа си. Съжаляваме за недоразумението, но който не опитва, той не бърка

Нека всеки желаещ, да сложи отново гласа си. Съжаляваме за недоразумението, но който не опитва, той не бърка

Последно промяна от System_error на Нед Апр 21, 2013 15:08 pm, променено общо 1 път.
- PTS
- Модератор
Е, навсякъде има по някоя издънка.System_error написа:Само като чуя Слави Бинев и ми настръхват космите...PTS написа:Аз още не съм решил на 100%, но най-вероятно ще гласувам за ГОРД. Причината е, че искам да се даде шанс на нови хора, а човекът, който ГОРД ще издигне за министър-председател е професора ми по маркетинг. Доста умен човек и вярвам, че може да помогне на България!

- vkv
- Старо куче медалист
Блазе Ви.....решили сте да гласувате,а най-вече сте се насочили за кого да гласувате
Аз следя предизборната агитация и се замислям има ли смисъл да се гласува.В общи линии бих гласувал за партия която въпреки резултата от изборите заяви,че ще работи за народа.В момента всеки гледа да омаскари другите.Разбира се кой натъкми сегашната ситуация.....въпреки залеза на тази партия.....хапе като за последно.За какво започнаха протестите и подмяната на недоволството ни е факт.
Разбирам обаче,че Белгийския и Италиански модели за съставяне на кабинет ще са меко казано пагубно за нас.За това ще гласувам против снишев
и костов.Не гласувайте на инат....вижте кой какво е свършил и......те така
П.П.Това е лично мнение!

Аз следя предизборната агитация и се замислям има ли смисъл да се гласува.В общи линии бих гласувал за партия която въпреки резултата от изборите заяви,че ще работи за народа.В момента всеки гледа да омаскари другите.Разбира се кой натъкми сегашната ситуация.....въпреки залеза на тази партия.....хапе като за последно.За какво започнаха протестите и подмяната на недоволството ни е факт.
Разбирам обаче,че Белгийския и Италиански модели за съставяне на кабинет ще са меко казано пагубно за нас.За това ще гласувам против снишев

П.П.Това е лично мнение!
- FCBeroe1916
- Потребител
Сега гледам резултатите от Президентските избори, Витков е спечелил 54 хиляди гласа. Дано сега повече хора се ориентират към него и гласуват. То като цяло много информация за него липсва, гледах няколко от клиповете в youtube и сайта също прегледах, има интересни неща и е предпочитан вариант.
- vkv
- Старо куче медалист
И какво смяташ,че Витков ще постигне и с двойно повече гласове?Ще му "подадат лопатата да рине"?FCBeroe1916 написа:Сега гледам резултатите от Президентските избори, Витков е спечелил 54 хиляди гласа. Дано сега повече хора се ориентират към него и гласуват. То като цяло много информация за него липсва, гледах няколко от клиповете в youtube и сайта също прегледах, има интересни неща и е предпочитан вариант.

- FCBeroe1916
- Потребител
Еми то винаги зависи от нас, ако всички излезнат и гласуват, защо пък да не спечели и 5 пъти повече гласове, ама няма да е, именно защото масово се гласува за партии, които са се изчерпали, ама не се отказват, защото кокала не се оставя лесно. Нека всеки сам да си направи изводите и да си гласува за когото прецени.
- vkv
- Старо куче медалист
Да прав си "Нека всеки сам да си направи изводите и да си гласува за когото прецени"FCBeroe1916 написа:Еми то винаги зависи от нас, ако всички излезнат и гласуват, защо пък да не спечели и 5 пъти повече гласове, ама няма да е, именно защото масово се гласува за партии, които са се изчерпали, ама не се отказват, защото кокала не се оставя лесно. Нека всеки сам да си направи изводите и да си гласува за когото прецени.
Светльо какво обещава....да рине . Как да спечели 5 пъти повече гласове?С гласуването за "малки" партии няма как да се отървем от 9-то септемврийци

- FCBeroe1916
- Потребител
Ами Витков не обещава нищо, защото така е по-добре, стига вече празни обещания, а за махането на 9-то септемврийците няма такава партия, която да ги разкара, навсякъде са просто, трябва да минат поне 1-2 поколения, за да се изчисти това, но дотогава ще е късно, защото България ще бъде съставена главно от цигани и пенсионери.
Иначе ако погледнеш програмите на партиите, то намирам добри неща в програмата на ГОРД, но едва ли ще ги изпълнят, а другите партии обещават неща, които изобщо няма и да погледнат, дори примера с БСП, които казват, че ще открият Х работни местна за мандата си, това няма как да стане и в икономика като например на САЩ, пък камоли на България.
За мен е по-добре така без обещания, но с конкретни действия и информираност на народа какво прави правителството във всеки един момент, именно това, което се стреми да наложи Витков. Да не говорим, че засяга проблеми като образованието, здравеопазването и други.
Иначе ако погледнеш програмите на партиите, то намирам добри неща в програмата на ГОРД, но едва ли ще ги изпълнят, а другите партии обещават неща, които изобщо няма и да погледнат, дори примера с БСП, които казват, че ще открият Х работни местна за мандата си, това няма как да стане и в икономика като например на САЩ, пък камоли на България.
За мен е по-добре така без обещания, но с конкретни действия и информираност на народа какво прави правителството във всеки един момент, именно това, което се стреми да наложи Витков. Да не говорим, че засяга проблеми като образованието, здравеопазването и други.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Аз съм като рекламата: "И вие ли не виждате за кого да гласувате..." ми не знам за кого да гласувам, нагледали сме се на всичките вече. Никой нищо няма да направи, ще продължат да източват държавата и да ни цедят колкото може. Таз годишния доклад на САЩ не е никак розов за БГ и доста насолиха правителството на ГЕРБ. За сега не знам за кого ще гласувам, не мога да харесам никой.
"There is no 'patch' for stupidity."
- vkv
- Старо куче медалист
Не искам да си "чеша езика",но....как изчисли,че след 1-2 поколения ще има само цигани и пенсионери.Освен пенсионерите да са цигани.Защо споменаваш и ГОРД,след като е ясно,че няма да изпълнят обещанията си?FCBeroe1916 написа:Ами Витков не обещава нищо, защото така е по-добре, стига вече празни обещания, а за махането на 9-то септемврийците няма такава партия, която да ги разкара, навсякъде са просто, трябва да минат поне 1-2 поколения, за да се изчисти това, но дотогава ще е късно, защото България ще бъде съставена главно от цигани и пенсионери.
Като споменавам " 9-то септемврийците" визирам конкретно една партия с лидер без нито един ден трудов стаж.Историята доказа ,че има партии които могат да ги разкарат за известно време.
Колкото до Витков това ,че ще се стреми нещо да налага(като стил на работа ще го разбирам)

Защо не се научим да не коментираме публикации,а факти.....освен ,ако си чел доклада.Иначе прав си:"И вие ли не виждате за кого да гласувате..."Аз съм като рекламата: "И вие ли не виждате за кого да гласувате..." ми не знам за кого да гласувам, нагледали сме се на всичките вече. Никой нищо няма да направи, ще продължат да източват държавата и да ни цедят колкото може. Таз годишния доклад на САЩ не е никак розов за БГ и доста насолиха правителството на ГЕРБ. За сега не знам за кого ще гласувам, не мога да харесам никой.
Успех на всички на изборите!

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Сегашното правителство си върши работата идеално, май няма смисъл изобщо да се трошат пари за избори
За пръв път от не знам и аз колко години се усеща сякаш държавата и правосъдието ни се движат реално напред. Сигурен съм, че ако имаха още няколко месеца, доста хора щяха да влязат в затвора и доста неща щяха да се подобрят в страната ни.

-
- Новак
Първо да кажа, че и аз съм за Глас Народен на Светльо Витков, малко ще ми е трудно да гласувам, че ще ходя на Depeche Mode, но това е друга тема на разговор. Това което ми прави впечатление (повече от другите анкети из нета, че тая още е рехава, към момента с 21 гласа) е, че младите хора не участват в изборите. Какво имам предвид - в интернет партии като Глас Народен, ВМРО, Атака, събират страшно много гласове и често са втори трети в анкетите, а на самите избори, резултатите им са много ниски. Не казвам, че тия са най-нужните на парламента партии, но е жалко когато младите нямат глас в управлението на държавата.