Избори 2013
- FCBeroe1916
- Потребител
Re: Избори 2013
http://vbox7.com/play:9ff228f56f
Ето защо няма голямо значение как ще се гласува, големите партии отделят много пари, за да купуват гласове, които пари по-късно си ги връщат в по-голямо количество. Ама сметките може да им се объркат, ако всички излезнат и си дадат гласа за партия различна от тези, които купуват, а всички знаем кой купува гласове.. Да не говорим, че дори и едно електронно гласуване ще увеличи изборната активност и ще "заглуши" ромската гласност, която е купена винаги. Интересното е, че си е цял бизнес в циганските квартали тази изборна агитация, те се молят сигурно всяка година да има избори. Нечовешки пари наливат, за да им купят гласовете, ама то прост народ лесно се управлява, именно това и целят.
Ето защо няма голямо значение как ще се гласува, големите партии отделят много пари, за да купуват гласове, които пари по-късно си ги връщат в по-голямо количество. Ама сметките може да им се объркат, ако всички излезнат и си дадат гласа за партия различна от тези, които купуват, а всички знаем кой купува гласове.. Да не говорим, че дори и едно електронно гласуване ще увеличи изборната активност и ще "заглуши" ромската гласност, която е купена винаги. Интересното е, че си е цял бизнес в циганските квартали тази изборна агитация, те се молят сигурно всяка година да има избори. Нечовешки пари наливат, за да им купят гласовете, ама то прост народ лесно се управлява, именно това и целят.
- vkv
- Старо куче медалист
Да прав си,но как си представяме електронно гласуването?....Предполагам трябва да имаме ел.подписи.Колко от нас(Вас) имат ел.подписи?Така ще е и с ел.правителство.FCBeroe1916 написа:http://vbox7.com/play:9ff228f56f
Темата е много актуална и ще ми е интересно да се коментират ФАКТИТЕ,а не публикациите на журналята.
Ето ....колко от Вас са получавали пари за да гласуват за определена партия?
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
"В този мошенически и кървав век,
сред този народ от света и от Бога отлъчен,
ако срещнеш честен човек –
убий го да не се мъчи."
Стефан Цанев
сред този народ от света и от Бога отлъчен,
ако срещнеш честен човек –
убий го да не се мъчи."
Стефан Цанев
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
vkv написа:Защо не се научим да не коментираме публикации,а факти.....освен ,ако си чел доклада.Иначе прав си:"И вие ли не виждате за кого да гласувате..."Аз съм като рекламата: "И вие ли не виждате за кого да гласувате..." ми не знам за кого да гласувам, нагледали сме се на всичките вече. Никой нищо няма да направи, ще продължат да източват държавата и да ни цедят колкото може. Таз годишния доклад на САЩ не е никак розов за БГ и доста насолиха правителството на ГЕРБ. За сега не знам за кого ще гласувам, не мога да харесам никой.
Успех на всички на изборите!
Доклада е публичен, така че всеки има достъп до него, всеки може да си го изтегли и прочете -> http://www.google.com Да, чел съм го целия.
Не е сложно да отвориш отново http://www.google.com и да потърсиш как би работило едно ел. правителство, каква е целта и какви са предимствата. Фактите може сам да си ги извадиш. Ето ти един пример: Естония ... отваряш уикипедия, запознаваш се с начина на управление на страната, на тяхното ел. правителство, ходиш по линковете и ето ... на края ще знаеш всички факти които те интересуват. Пресмяташ, че никой няма магическа пръчица и за да се случат нещата трябва малко време ... а колко точно ли

Всеки трябва сам да си зададе въпроса, кое правителство какво е направило за народа и за мен и съответно да ги припознае като политическа сила, аз специално не бих гласувал за ГЕРБ ако ще и 100 000 лв да ми дават за всяка секунда която прекарам в изборната стаичка

"There is no 'patch' for stupidity."
- besniaa
- Старо куче медалист
Същия електорат е и за БСП, ДПС, ДСБ, Кункова, РЗС.. И то , за съжаление, не остават мн варианти...gandjo написа:Само садо-мазохисти и ексхибиционисти биха гласували отново за ГЕРБ, като изключим силно дебилизираните, късопаметни същества. Вече не знам, какво още трябва де стане в негативен план, че да се осъзнае тоя народ????
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- System_error
- Старо куче медалист
Явно съм много злеgandjo написа:Само садо-мазохисти и ексхибиционисти биха гласували отново за ГЕРБ, като изключим силно дебилизираните, късопаметни същества. Вече не знам, какво още трябва де стане в негативен план, че да се осъзнае тоя народ????

PS: Кво толкова има да си ексхибиционист... поне нямам скрито покрито. ...Баси обидата в спор за политика

Много ми е чудно, тези, които са отговорили "друг", кой са визирали.
- System_error
- Старо куче медалист
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5718011
"Всяка нация сама избира дали да се срине или не, посочва Борисов в интервю за агенцията. Не мога да им дам нищо оптимистично, за да удовлетворя желанието им да чуят това, което искат да чуят, добавя той."
Всеки, който обещава вдигане на заплати, пенсии и майчински или пък ви обяснява как ще "открие" 250 000 работни места живее в друга реалност и ви налива боза в ушите. Кризата разказа играта на цяла Европа, не ГЕРБ. Не слагайте каруцата пред коня. Ако някой вземе пък да разправя Кейнсиански теории, да обърне внимание, че в момента ЕС налива сериозни пари в инфраструктура и да открие разликите.
"Всяка нация сама избира дали да се срине или не, посочва Борисов в интервю за агенцията. Не мога да им дам нищо оптимистично, за да удовлетворя желанието им да чуят това, което искат да чуят, добавя той."
Всеки, който обещава вдигане на заплати, пенсии и майчински или пък ви обяснява как ще "открие" 250 000 работни места живее в друга реалност и ви налива боза в ушите. Кризата разказа играта на цяла Европа, не ГЕРБ. Не слагайте каруцата пред коня. Ако някой вземе пък да разправя Кейнсиански теории, да обърне внимание, че в момента ЕС налива сериозни пари в инфраструктура и да открие разликите.
- besniaa
- Старо куче медалист
Може да е някое от 289340-те БЗНС-та... Или Йоло Денев.. Или Веско Марешки... Един куп боклук на ниско ниво има...System_error написа: Много ми е чудно, тези, които са отговорили "друг", кой са визирали.

Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- FCBeroe1916
- Потребител
Защото така му изнася и така говори, апък тези уж обещания за увеличаване на заплати и откриване на работни места аз пък мога да му кажа, че са напълно възможни.System_error написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5718011
Колкото до това кой луд би гласувал за ГЕРБ, ами да така си е, ама някак си коалиция БСП + ДПС ми звучи по-плашещо. Няма как да е ще има коалиции, въпроса е ГЕРБ с Волен или с Кунева ще се надъхат.
Аз все още съм на мнение, че най-добрият избор е Витков и ако мине бариерата и влезне в Парламента, аз гарантирам, че ще е интересно.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Тая кунева в интернет има статии доста за нея, работила за илия павлов до смъртта му, точно тя, закри аец-а. Имаше една статия в форума тука, я и болен сидеров ... не благодаря, на този власт не трябва да му се дава, както и на много други клоуни от парламента.... ГЕРБ .. не благодаря, това зло е за затвора. Нито едно от предизборните си обещания не изпълниха. Няма спор БСП ... и те са за затвора, общо взето всички правителства от 1986г до сега трябва да ги разстрелят като национални предатели. иван костов е.ба майката на здравеопазването за да може разни фирмички около мъжа на онази надежда да спечелят някои лев от търговете. След това ДПС-то, БСП-то с техните обръчи от фирми, НДСВ и на тях нещо им потънаха гимиите, ГЕРБ какво направиха, изгониха старите фирми, сложиха техни хора на местата им със същите условия ... за никой от горе споменатите лумпели както и разни допълнителни клоуни не бих гласувал.
"There is no 'patch' for stupidity."
- System_error
- Старо куче медалист
Работни места не се "разкриват" от държавата. За да се открият работни места, трябва да се завърти колелото на иконимиката и външни и вътрешни инвеститори да решат да правят произвоство и търговия у нас. Именно за това са и рестрикциите в бюджета, за да се покаже, че можем да бъдем финансово стабилна страна. Не като гърци и кипърци, които вече национализират банки. Кой луд би почнал бизнес в държва, в която се надига гласа на национализацията!? ГЕРБ нямаха кой знае какви обещания. Инфраструктура - строи се. Електронно правителство - първи стъпки са вече направени. Социална политика - няма как да е по-добра, при положение, че държавата е бедна като църковна мишка, но за съжаление, това не зависи толкова от администрацията и, а от жестоката рецесция в цял свят. Грешките на ГЕРБ бяха, че прекалено лесно променяха мнението под натиска на уличните протести на всякакви псевдо еко-меко и други лобисти. От там се създаде и усещането за непоследователснот в решенията на правителството. "Ма нали народа е суверена и трябва да му се угажда", ще каже някой. Да... ама не може ти да излезеш на улицата и да започенш да искаш тва и онова, решил че ти си правия. Нали за това е парламента - една сюрия хора излъчени там точно от нас, за да се види кой е мнозинство и да му се зачете мнението. Когато всеки реши да се вживява в гласа на народи и реши, че само той е прав, става анархия - още една причина за създаване на обстановка на несигурност. ГЕРБ имаха и друга грешка - не бяха серд с монополите. Имам чуство, че ги беже страх от монополиститте. Видяхте кво стана, когато започнаха да подритват къщичката на червената мафия - заваляха компромати, лъжи и всякакви лайна.... Истината за мен е, че колото по-голям процент вземе бъдещата най-голяма сила в парламента, толкова по стабилно правителство ще състави и така ще избегне политическата нестабилност. Ако силите са изравнени, ни чака италиянския или белгийския модел - многогодишна политическа криза и безтегловност. Те така също няма да станем привлекателни за евентуалните ни работодатели.
- System_error
- Старо куче медалист
Ами, дълга на Италия е почти 2 трилиона ($1.828 трлн.), което се пада по 30 620$ ако ги пръснем на глава от населението, барабар с пеленачета и столетници. Индексите има падат все по-надолу и с всяко падане, лихвите по вече взетите дългове скачат, което означава, че и дълга им се увеличава от самосебеси. Ако и тоя фактор го имаше при нас, до сега да ни бяха отписали от картата.gandjo написа:Еееехх, да им имаме дертовете на италиЯнците и белгийците, ама де тоя късмет!
- System_error
- Старо куче медалист
Ако мислиш, че бившите правителства не са подлушвали, си в мнооого дълбока грешка. Просто сега се говори по-свободно и го няма тоя страх от агентите на ДС. Логичен въпрос е що досега Найденов си трая и точно сега - 2 седмици преди изборите направи скандала?
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Моля? http://m.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es ... a_e_tejko/System_error написа:Просто сега се говори по-свободно
- System_error
- Старо куче медалист
Няма предвид продажността на медиите, а свободата на словото - две съвсем различни неща.Da Edd написа:Моля? http://m.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es ... a_e_tejko/System_error написа:Просто сега се говори по-свободно
Замисли се само, ако нямаше такава свобода, дали щеше да има толкова лайна по адрес на правителството (бившето) или всичко щеше да е спестено в зародиш. В момента се води изключително долнопробна предизборна агитация. Никой не казва какво и КАК смята да направи. В общи линии, агитацията се състои в очерняне на конкурента и показване на това "колко лош" е той. Не се чуват много смислени идеи, пък дори да има някоя и друга, то те са пожелателни, най-често пълни демагогии. Комунистите са прекрасен пример с техните 250 000 работни места. Вярно че ползват държавата като частна фирма, ама дори и по тоя начин не могат да го направят., ако не пожелаят инвеститорите, макар че в тая криза... не виждам как някой би се осмелил да се развихря в създаване на мощностни.