Малко помощ за код на радио

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
onewayoranother
Потребител
Потребител

Малко помощ за код на радио

Мнение от onewayoranother »

Колата е опел корса модела на радиото е CAR300 Blaupunkt свалих акумулатора и естествено сега съм SAFE така че някой ако има идея от къде мога да намеря кода ще съм мн благодарен ако не поне къде разкодирват такива радиа
one way or another i go on to the top :D
Аватар
k0lev
Потребител
Потребител

Re: Малко помощ за код на радио

Мнение от k0lev »

Здравей,
аз писах тук http://forum.legija.net/showthread.php/ ... ingo-radio
малко по-нагоре ми е мнението пак става въпрос за Blaupunkt. Отговориха ми доста бързо.
Дано съм бил полезен.
Аватар
ronaldo7
Потребител
Потребител

Мнение от ronaldo7 »

http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=16960
Виж най долното мнение.С тази програма чрез серийния номер ще разбереш кода.
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

onewayoranother написа:Колата е опел корса модела на радиото е CAR300 Blaupunkt свалих акумулатора и естествено сега съм SAFE така че някой ако има идея от къде мога да намеря кода ще съм мн благодарен ако не поне къде разкодирват такива радиа
TOBA е програмката която ползвам.
Успех!
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
lager
Потребител
Потребител

Мнение от lager »

Привет колеги,

за да не отварям нова тема, да попитам и аз тук. Направих същата глупост (акумулатора разкачен - радиото на safe), само че съм с Голф 3. Картата естествено е погубена от някой от предишните 3720 собственика и сега няма кой да ми свири докато колата ме вози. Порових се из чичко гугъл, но не намерих нищо като генератор на кодове. Радиото е като това на снимката. Ако някой има идея да помогне. :cheers:
vw-beta-2.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

По него няма ли някакви цифри букви ?
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
lager
Потребител
Потребител

Мнение от lager »

Няма - абсолютно същото говедо като на снимката е, даже не знам и как да го измъкна да погледна за някакви стикери на производител по него.
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

lager написа:Няма - абсолютно същото говедо като на снимката е, даже не знам и как да го измъкна да погледна за някакви стикери на производител по него.
Няма ли модел и сериен номер.... няма как да помогнем с генератор..Има начин,но трябва да дадеш някой лев за "разкодиране"
БТВ:Питал ли си във форума на Фолцваген за Бг ......http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... 0&start=15.....?
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
lager
Потребител
Потребител

Мнение от lager »

vkv написа:
lager написа:Няма - абсолютно същото говедо като на снимката е, даже не знам и как да го измъкна да погледна за някакви стикери на производител по него.
Няма ли модел и сериен номер.... няма как да помогнем с генератор..Има начин,но трябва да дадеш някой лев за "разкодиране"
БТВ:Питал ли си във форума на Фолцваген за Бг ......http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... 0&start=15.....?
vkv написа:
lager написа:
Изчетох в този форум всичко каквото има, даже попаднах на някакъв key gen, но както казах, дори не знам как да го измъкна от централната конзола. На Опел са ОК - с 2 електоржена и всичко светна (успях да го отскубна), ама това говедо е по-странно :spank:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

lager написа:Привет колеги,

за да не отварям нова тема, да попитам и аз тук. Направих същата глупост (акумулатора разкачен - радиото на safe), само че съм с Голф 3. Картата естествено е погубена от някой от предишните 3720 собственика и сега няма кой да ми свири докато колата ме вози. Порових се из чичко гугъл, но не намерих нищо като генератор на кодове. Радиото е като това на снимката. Ако някой има идея да помогне. :cheers:
vw-beta-2.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=KNSYBSGzUuQ
Popopopopo
Аватар
lager
Потребител
Потребител

Мнение от lager »

Професоре ГОУЕМ си :cheers:
Та да разясня ако на някой му се наложи. Вади се радиото (как става - линка на професора), записва се сериен номер и модел, и после се въвежда ТУК и готово. В сайта има кодове за VW, OPEL, Merc, Smart ....
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

lager написа:Професоре ГОУЕМ си :cheers:
Та да разясня ако на някой му се наложи. Вади се радиото (как става - линка на професора), записва се сериен номер и модел, и после се въвежда ТУК и готово. В сайта има кодове за VW, OPEL, Merc, Smart ....
Брааавооо...
Открихте топлата водааааа...
Dog drags - no tracks...
Публикувай отговор