Колко ли трябва да си нагъл, за да се "паркираш" по подобен начин?! Бялото "Ауди"...
А човечето, дето искало да знае дали не си "ченге", че да му държиш сметка как спира? Горкото, дали е чувало за "активно гражданско чувство"? Нещо, което е толкова типично за едни развити общества, и толкова недоразвито в двуклетъчните ни балкански мозъчета у нас...
20130412_115217.jpg
20130412_115255.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Oт тоя с бялото ауди очаквам още материал за фото-сесия... Започвам да си мисля, че е жена... Щом не може да спре нормално дори и когато има място...
А на оня човечец дето ме пита дали се прая на ченге, точно тва му обясних - че съм гражданин със съвест, за разлика от него и за тва му правя забележка, ама само извърна гръб и забърза крачка. Явно се се стресна де, щото след малко се обърна и като мръднах 5 метра настрани реши да се изнесе...
Сигурно сте пробвали, ама вдигайте му чистачките на тоя, барем се усети. Ако ли не, слагай от ония лепенки... Някои хора са доста "изобретателни" в начините на паркиране.
А на онзи другия добре си му накривил шапката. Не е искал да си призная грешката явно, но може да си е взел бележка, което е по-важното.
Лепете, лепете стикери !!! Масирана кампания трябва да има!
Последните няколко дни просто докато си вървя по улицата и наблюдавам движението се нагледах на толкова много човешка простотия, такова малоумие, че не ми се говори. Уберен съм, че 80 % от хората, които шофират са със скопени възможности на мозъчните клетки. Брутално тъп трябва да си както си караш в най-дясната лента по Патриарха да решиш, че искаш да тръгнеш в посока Складовете и да биеш спирачки и да завъртиш по време на пиков час! Защо подяволите там и на поне още 10 стратегически места няма камери, които да се следят?!
Дайте да пуснем предложение към "чичо" Живко да се монтират камери за следене на движението. Може да направим подписка направо или в профила му във фейсбук да пишем.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Контрол няма. Тва е проблема. Пуст катаджия не виждам из града. Стоят си само по традиционните стоянки. Същото важи и за полицаите. Що не пуснат 10-на човека за респект из града, ама и да глобяват наред. Хвърляш си фасчето-дай 50 лв. Плюеш си дъвката - дай 50 лв. Толково бързо ще станем хора, че не е истина.
Хубаво е да има камери, ама и хора, които да ги гледат и да съставят актове. Хем ще се пълни бюджета, хем ще се създават навици.
System_error написа:Контрол няма. Тва е проблема. Пуст катаджия не виждам из града. Стоят си само по традиционните стоянки. Същото важи и за полицаите. Що не пуснат 10-на човека за респект из града, ама и да глобяват наред. Хвърляш си фасчето-дай 50 лв. Плюеш си дъвката - дай 50 лв. Толково бързо ще станем хора, че не е истина.
Хубаво е да има камери, ама и хора, които да ги гледат и да съставят актове. Хем ще се пълни бюджета, хем ще се създават навици.
Ходил ли си скоро в столицата ? Като тях ще станем, малко катаджии , много автомобили.
Докато почнат да снимат и да пишат актове и най-вече да събират пари от тях ... много вода ще изтече.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Ходил ли си скоро в столицата ? Като тях ще станем, малко катаджии , много автомобили.
Докато почнат да снимат и да пишат актове и най-вече да събират пари от тях ... много вода ще изтече.
Защо трябва да гледаме столицата?Направи опит да спреш до.....НОИ примерно без да платиш Контрол има ,но където каже кметството.Винаги ми е било интересно какво пречи да се назначат 10 служителя(даже са много)които да заснемат нарушителите и общината да събира глобите с данъците.Сещам се за едно препятствие,но всеки закон може да се допълни.
Колкото и глоби ,полицаи,катаджии,и т.н. да има няма ли нагласа НИЕ да спазваме законите и да" не гледаме другите какво правили"нищо няма да се получи.
Как да спазваш закон дето е направен от хора,които не са се качвали на кола през живота си ...
Където има зона се плащало,те тука управниците си помислиха,че сме някъв адски голям град,та половината вече е зелена зона ...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
Princo написа:Как да спазваш закон дето е направен от хора,които не са се качвали на кола през живота си ...
Където има зона се плащало,те тука управниците си помислиха,че сме някъв адски голям град,та половината вече е зелена зона ...
Аз пък съм ЗА зелената зона. Ако я нямаше, щеше да е страшно...
Princo написа:Как да спазваш закон дето е направен от хора,които не са се качвали на кола през живота си ...
Аз пък съм ЗА зелената зона. Ако я нямаше, щеше да е страшно...
Тва е щото живееш далеч от центъра и предполагам НЕ работиш на място в зелената зона.
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
E, ти като работиш там, тогава би трябвало работодателя ти да ви осигури или пропуски за нея или места за паркиране. Да не говорим, че аз съм всеки ден в центъра с келешите и спирам извън зелената зона. Или до Руската или зад Райската ябълка... 100 метра ходене повече не ме бъркат.