? Наистина не мога да го навържа логически... Все си мисля, че за банката е по-добре да има боагати клиенти, които да депозират в нея големи влогове и така да става още по-богата...Bul-Dog написа:Току-що гледах Гриша Ганчев по Нова. Казва истината, такава макар, каквато я разбира. Но последния въпрос на Сашо Диков и отговорът на Гришата просто втрещяват.
Пита го: богат човек ли си. Богати са, каза, банките в България. За съжаление.
Ето ти отговора на снощния спор за кризата-мризата. Сети се кой държеше и държи Банката СИ и ще ти се изясни що затъваме все повече.
Избори 2013
- System_error
- Старо куче медалист
Re: Избори 2013
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Точно ти не използвай ДС като аргумент, защото НФСБ, която така ревностно подкрепяш, гъмжи от агенти на Държавна сигурност.gandjo написа:и бивш портиер в ДС
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
System_error написа: ? Наистина не мога да го навържа логически... Все си мисля, че за банката е по-добре да има боагати клиенти, които да депозират в нея големи влогове и така да става още по-богата...
Наистина не може логически. Няма логика в тая работа. Ако имаше, щеше да е лесно като две+две...
Ако банките започнеха да инвестират в щастливото бъдеще на хората, щяха да работят за собственото си загиване. Не от щастливи и богати "клиенти" им идват печалбите. Не знам за кого по-точно може да се каже, че печели от кръвта и мизерията. Не стабилност и разцвет на икономики желаят, а войни и унищожение-че от това най-много печелят.
В Стара Загора имаме два-три Мола, ще рече човек, че е инвестирано в доброто бъдеще. А в действителност имаме скучаещи магазинерки в луксозни магазини...
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- System_error
- Старо куче медалист
Тва за мен си е чиста проба комспирация, в която не вярвам. Нещо в което няма логика и не може да се обясни в 2-3 думи не вярвам.
Относно моловете-тва са съоръжения решени преди кризата, а тогава имаше погенциал за тях.
Относно моловете-тва са съоръжения решени преди кризата, а тогава имаше погенциал за тях.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
http://www.glasnaroden.bg/izbori2013/misia_i_celi.html
Да служат и защитават, а не да слушат и да се скатават
Слухови апарати, вместо СРС-та. СРС-тата – на прасетата.

http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- vkv
- Старо куче медалист
Само това ми хареса от народния гласBul-Dog написа:http://www.glasnaroden.bg/izbori2013/misia_i_celi.html

- System_error
- Старо куче медалист
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5734611
"Ще има още трудни години за българите и за всички еврoпейци. Другите партии не се готвят да управляват. Едните са малки и не могат. БСП, като другата голяма партия, също няма намерение да управлява. Те знаят, че това, което обещават, не могат да го изпълнят. Когато бях кмет всеки четвъртък имаше протест на пенсионерите. Учителската стачка беше най-дългата в България, но Вълчев и Орешарски разтуряха седянката. Тези хора протестираха за увеличение на доходите, но те не им ги дадоха, а го направиха на последното си правителствено заседание", припомни Борисов.
"Ще има още трудни години за българите и за всички еврoпейци. Другите партии не се готвят да управляват. Едните са малки и не могат. БСП, като другата голяма партия, също няма намерение да управлява. Те знаят, че това, което обещават, не могат да го изпълнят. Когато бях кмет всеки четвъртък имаше протест на пенсионерите. Учителската стачка беше най-дългата в България, но Вълчев и Орешарски разтуряха седянката. Тези хора протестираха за увеличение на доходите, но те не им ги дадоха, а го направиха на последното си правителствено заседание", припомни Борисов.
- System_error
- Старо куче медалист
http://m.vesti.bg/?tid=4040&oid=5736551
Няма криза по света. Всичко е конспирация, за която е виновно правителството...
Няма криза по света. Всичко е конспирация, за която е виновно правителството...
- FCBeroe1916
- Потребител
Един човек влиза в ресторант, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?
-150 казал човека.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологийте и т.н.
Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ той казва 80.
Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр.
Все още така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва IQ=0
Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
-И кво прайме ся? Пак ще гласуваме за ГЕРБ, нали?
Малко и забава да има..
-Колко е Вашето IQ?
-150 казал човека.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологийте и т.н.
Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ той казва 80.
Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр.
Все още така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва IQ=0
Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
-И кво прайме ся? Пак ще гласуваме за ГЕРБ, нали?
Малко и забава да има..

- System_error
- Старо куче медалист
http://www.dw.de/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0% ... a-16793259
Интересен и за мен неизвестен ход на настоящето правителство. Браво на Райков...
Интересен и за мен неизвестен ход на настоящето правителство. Браво на Райков...
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Дам, много добре ама ме съмнява да се дадат без бой.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Princo
- Старо куче медалист
Аз като ви казвам,че това е най-доброто правителство до сега ...
Ако имаше чалъм да остане то ...

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
И аз това написах преди няколко странициPrinco написа:Аз като ви казвам,че това е най-доброто правителство до сега ...

- System_error
- Старо куче медалист
Kакто се очертава доста време да не може да се състави правителство, май бая време ще е на власт временното такова. Ако ГЕРБ пък спечелят изборите, съм сигурен, че тяхното предложение за правителство, ще има много фигури присъстващи и в сегашното и съм почти сигурен, че Борисов няма да бъде кандидат премиер....
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Така или иначе мандата на сегашното изтича малко след изборите, така че...