Избори 2013
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Избори 2013
http://www.livenews.bg/Skasa-li-se-jich ... kov.-53177
http://dnes.dir.bg/news/sluzhitelka-bul ... 70400?nt=4
edit: темата е изчистена от глупостите на ksdh, който отново реши да се включи сякаш никога не е бил гонен от този форум и нищо не е ставало.
http://dnes.dir.bg/news/sluzhitelka-bul ... 70400?nt=4
edit: темата е изчистена от глупостите на ksdh, който отново реши да се включи сякаш никога не е бил гонен от този форум и нищо не е ставало.
- System_error
- Старо куче медалист
Их...изтървал съм веселбатаsawo написа: edit: темата е изчистена от глупостите на ksdh, който отново реши да се включи сякаш никога не е бил гонен от този форум и нищо не е ставало.

- System_error
- Старо куче медалист
- didka
- Старо куче медалист
- System_error
- Старо куче медалист

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Двете фракции на БКП се състезават в момента. Като шланговете водят два маркуча и половина пред леворезбите гEйки.System_error написа:Много ме радват кви ги раждат. Много са ми интересни телевизиите кви ще ги измислят. Миналите години бяха класации на музикални банди...

http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- System_error
- Старо куче медалист
Не влезе ли поне още една малка партия, драмата при съставяне на правителсвто, ще е голяма и ще изляза прав, за съжаление...
- besniaa
- Старо куче медалист
Да, прав ще излезеш. От друга страна обаче се радвам, че няма да гледам ДСБ, РЗС, Кун-Маймун и други кретеноиди.System_error написа:Не влезе ли поне още една малка партия, драмата при съставяне на правителсвто, ще е голяма и ще изляза прав, за съжаление...

Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- System_error
- Старо куче медалист
A, те щото сегашните кретеноиди от червената мафия и турските им приятели, са много приятни...
- besniaa
- Старо куче медалист
Не бе, не ме разбирай погрешно. И четирите партии до тук са за пещта. Това не е във възможностите ми и остава в мечтите ми. А малките продажни лайньовци, цитирани по-горе, нека гледат bTV Lady и да си почиват известно време.System_error написа:A, те щото сегашните кретеноиди от червената мафия и турските им приятели, са много приятни...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- creitars
- Потребител
http://www.livenews.bg/%D0%9F%D1%80%D0% ... 1%8F-53194
Ще блокират магистралата я ,като позволихме тия боклуци да спечелят пак и да ни управляват още 4 години.
Ще блокират магистралата я ,като позволихме тия боклуци да спечелят пак и да ни управляват още 4 години.
- System_error
- Старо куче медалист
Ма вярно не мислиш с главата си!?!? ГЕРБ няма как да съставят правителство. Сега онея озлобените, истерични боклуци ще съставят правителство. Другия вариант е нови избори, ама не ми се вярва... Честит ви нова червена мафия...creitars написа:Ще блокират магистралата я ,като позволихме тия боклуци да спечелят пак и да ни управляват още 4 години.
- creitars
- Потребител
като гледам маи ти не си със всичкия си, заяждаш се с всеки и маи аватара ти отговаря на характера ти,досега не си дал един смислен коментар.Честита ти мизерия ако герб състави правителство.
- System_error
- Старо куче медалист
Бе човек, аз ли се заяждам?!?!? Добре ли си? Толкова ли не можеш да прогледнеш, че ГЕРБ не мога да съберат 50% одобрение в парламента за гласуване на тяхно правителство.creitars написа:като гледам маи ти не си със всичкия си, заяждаш се с всеки и маи аватара ти отговаря на характера ти,досега не си дал един смислен коментар.Честита ти мизерия ако герб състави правителство.
Сега, вземи прочети постовете в темата и после ми говори тъпотии, че съм се заяждал и са ми били безсмислени постовете. Как не те беше срам изобщо да го напишеш

Допреди ти да се намесиш, темата вече 8 страници си вървеше в добрия тон. Язък и.... Един червен се появи и я омаза в лайна!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Вариантите са или ГЕРБ или нови избори ако искаме нещо поне отчасти добро за България. Колко слабоумен трябва да си, за да оставиш турци да управляват България? Влезе ли коалиция БСП/ДПС което е напълно възможен вариант, ДПС ще командват парада и започва нова ера за закопаването на България. Вместо да плюете ГЕРБ замислете се какво точно искате - не искате тях - ОК, ама изобщо не говорете за БСП.