Избори 2013

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите избори?

Анкетата свършва на Нед Май 12, 2013 13:52 pm

ГЕРБ
17
34%
БСП
5
10%
ДПС
1
2%
Атака
5
10%
ДСБ
4
8%
СДС
0
Няма гласували
НДСВ
0
Няма гласували
РЗС
0
Няма гласували
ВМРО
1
2%
ГОРД
1
2%
НФСБ
3
6%
Глас народен
7
14%
Друг
2
4%
Няма да гласувам
4
8%

Общо гласове: 50

Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Избори 2013

Мнение от System_error »

sawo написа:Вариантите са или ГЕРБ или нови избори ако искаме нещо поне отчасти добро за България. Колко слабоумен трябва да си, за да оставиш турци да управляват България? Влезе ли коалиция БСП/ДПС което е напълно възможен вариант, ДПС ще командват парада и започва нова ера за закопаването на България. Вместо да плюете ГЕРБ замислете се какво точно искате - не искате тях - ОК, ама изобщо не говорете за БСП.
Интересното е, че това също е интересно развитие на ситуацията, защото тея, които плюха срещу ГЕРБ, сега ще осъзнаят как са извикали ДПС на власт (с голямата помощ на Бареков и Пеевски) и предполагам, че още повече ще настръхнат. Ако резултатите бяха в конфигурация такава, че ГЕРБ да могат да състяват правителство,със сигурност щеше да има комунистически истерии и платени лумпенски протести отново и подривните действия щяха да продължат с пълна сила. Сега обаче червените няма на кой да се сърдят и нямат и никакъв смисъл да желаят касиране на изборите, защото при едни нови избори още утре със сигурност няма да вземат толкова гласове и осъзнават факта. Очаквам обаче, дори БСП+ДПС да съставят правителсто, онея над милион гласували против тях, да скочат и да бъдат подкрепени и от предишните протестиращи, защото ще осъзнаят как идва истинското зло.

Най са ми готини ДПС, как нямат нищо против от коалиция с АТАКА. Е те тва се вика абцолютна безпринципност. Хвала.

Абе...както казах - очаквайте Райков да е премиер още дълго време...
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Изображение

п.с. аз от политика не разбирам ама ме кефи, да чета как се "драчите" :mrgreen:
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

То си личи наистина, защото никой не е свалял правителството, то само подаде оставка и вота го показва :) Някои хора се опитваха да променят темата на протеста с помощта на силови групировки и това се доказа, когато протестиращите които издигнаха плакати с надписи СИК и т.н. получиха камъни по главите и разкървени лица.
Не е нужно да разбираш от политика а се иска само да наблюдаваш и да мислиш логично, нищо повече.
Но не се притеснявай, като дойдат ДПС на власт няма да слязат лесно и ще научиш и политика, та даже и турски може да понаучиш ;)
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Докато всичко важни фактори за живот в България са дадени на чужди фирми все ще сме така....
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

sawo написа: Но не се притеснявай, като дойдат ДПС на власт няма да слязат лесно и ще научиш и политика, та даже и турски може да понаучиш ;)
Ти щото няма да го научиш ли ?
профилактика на PS3/4
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

mupk0 написа:Докато всичко важни фактори за живот в България са дадени на чужди фирми все ще сме така....
8O Аргументирай се.
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Колко от големите вериги за храна/вода/ток/гориво/комуникация са български?

Колкото и ненасериозно да се взимат думи като от конференцията на Атака има истина в тях.Не съм им фен както се казва,но идеята е важна.

п.с. фостата за герП
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Атака са резервни бушони на някой и каквото и да си приказват, файда никаква. Плюят по всички, но нито дума против Русия. Иван Костов също казваше много по-верни неща и от тях в опозиция, но в действие всички му видяхме потенциала.
emzo написа:
sawo написа: Но не се притеснявай, като дойдат ДПС на власт няма да слязат лесно и ще научиш и политика, та даже и турски може да понаучиш ;)
Ти щото няма да го научиш ли ?
Не и ако зависи от мен и си държа очите и ушите отворени. Ако всички го направим ще имаме по-добро общество от която и да е членка на ЕС. Имам и резервен план, но се надявам да не стигам до него заради собственото ни невежество и непукизъм.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

:lol: Защо тогава говориш от мое име :?:
профилактика на PS3/4
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Кое съм казал от твое име? За турския език ли говориш? Ако е за това, не съм казал нищо от твое име, това е реалността която очаква и теб и мен ако се държим пренебрежително към това, което става в страната.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

mupk0 написа:Колко от големите вериги за храна/вода/ток/гориво/комуникация са български?

Колкото и ненасериозно да се взимат думи като от конференцията на Атака има истина в тях.Не съм им фен както се казва,но идеята е важна.

п.с. фостата за герП
:lol: :lol: :lol: :lol: Ревем за външни инвеститори, коита да инвестират у нас и да създадат работни места, сега ревем за обратното. Всяка ниша в икономика подлежи на запълване. Когато има търсене, има и предлагане. Още малко и ще поискаш националицазия на определени производства като онея малоумни идиоти от АТАКА?!?

Фостата за националистичните хитлеристки малоумщини.... Нямате елементарна логика, с която да навържете елементарни неща....

PS: Тва посленото много грозно изглежда, ама нали ... да съм в крак с модата и лексиката...
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

sawo написа:Кое съм казал от твое име? За турския език ли говориш? Ако е за това, не съм казал нищо от твое име, това е реалността която очаква и теб и мен ако се държим пренебрежително към това, което става в страната.
Aаа значи пак дойде на моето, че квото чака мен, чака и теб :!:
профилактика на PS3/4
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Да Ви е честито "новото-старо" правителство! Нека всеки малоумник, който е гласувал за ГЕРБ или БСП да осъзнание какво е причинил на сънародниците си (може би ще мине малко време докато стане това).
Нека за пореден път правото на глас да се даде на пенсионери и платени мургави гласоподаватели, а не на младите, креативни и правомислещи хора! Да живее единна България!
И нека кражбите и лъжите започнат/ продължат СЕГА!

Такава сопа си набихте в г*** драги ми колеги, че и с вазелин ще я усетите! Още веднъж браво и успех в жалкото гниене в мизерията, която създадохте!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

emzo написа:
sawo написа:Кое съм казал от твое име? За турския език ли говориш? Ако е за това, не съм казал нищо от твое име, това е реалността която очаква и теб и мен ако се държим пренебрежително към това, което става в страната.
Aаа значи пак дойде на моето, че квото чака мен, чака и теб :!:
Това чака всички ни, ако само стоим и гледаме шоу. Обаче не е задължително да се случва така - най-малкото което можем да направим е да имаме активна гражданска позиция. Тези които стоят и гледат само отстрани ще са първите изгорели бушони. Кой какъв е - преценя си сам, аз не съдя никой.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

За мен ситуацията е безнадеждна.
"Две трети от българите гласуват за БКП - привидно разделена на шофьори, милиционери, генерали, номенклатура, славянофили и националисти" - Иван Бедров
Публикувай отговор