Искам да попитам има ли някъде в града читав денонощен педиатричен кабинет или клиника?
От Стара Загора съм, но живеем в София. Ще оставяме детето на баба му и дядо му за известно време и искам да знам, ако се случи нещо непредвидено посред нощ или изобщо, къде трябва да го заведат.
денонощен педиатър в Стара Загора
-
maya_b
- Новак

- didka
- Старо куче медалист

Re: денонощен педиатър в Стара Загора
Във ВМИ има нощен кабинет,ама чак денонощен да е не ми се вярва.
През деня се ходи при личния лекар принципно.
Dog drags - no tracks...
- System_error
- Старо куче медалист

Мисля, че е денонощен но ако не - в бързва помощ със сигурност ще ви приемат.didka написа:Във ВМИ има нощен кабинет,ама чак денонощен да е не ми се вярва.
-
maya_b
- Новак

Благодаря, явно бърза помощ и педиатрията, не дай си боже ако се наложи. Доста рових в интернет и понеже не ми излезе нищо като частна педиатрична клиника или болница, попитах тук. Явно няма в родния град такива заведения още.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

Педиатричната помощ не е неотложна, за това не е задължително и денонощна. Има си спешен кабинет както беше казано във ВМИ.
- System_error
- Старо куче медалист

Да, но мисля че има и денонощен педиатричен кабинет там. Поне за през празниците съм сигурен че работи, щото съм търчал на бегом...Tenebrus написа:Педиатричната помощ не е неотложна, за това не е задължително и денонощна. Има си спешен кабинет както беше казано във ВМИ.
-
maya_b
- Новак

Да, ясно, благодаря, дано да не се налага. Понеже миналото лято търчахме като луди , първо из Поморие, после из Бургас, да търсим педиатър, та накрая ни приеха по спешност, с обезводняване и на системи, този път исках да съм подготвена предварително. Щото с малки деца не знаеш... пък личната ни е в Сф. Сега вече където и да ходим, първо проверявам педиатрите къде саTenebrus написа:Педиатричната помощ не е неотложна, за това не е задължително и денонощна. Има си спешен кабинет както беше казано във ВМИ.