Избори 2013

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите избори?

Анкетата свършва на Нед Май 12, 2013 13:52 pm

ГЕРБ
17
34%
БСП
5
10%
ДПС
1
2%
Атака
5
10%
ДСБ
4
8%
СДС
0
Няма гласували
НДСВ
0
Няма гласували
РЗС
0
Няма гласували
ВМРО
1
2%
ГОРД
1
2%
НФСБ
3
6%
Глас народен
7
14%
Друг
2
4%
Няма да гласувам
4
8%

Общо гласове: 50

Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Re: Избори 2013

Мнение от mupk0 »

System_error написа:
mupk0 написа:Колко от големите вериги за храна/вода/ток/гориво/комуникация са български?

Колкото и ненасериозно да се взимат думи като от конференцията на Атака има истина в тях.Не съм им фен както се казва,но идеята е важна.

п.с. фостата за герП
:lol: :lol: :lol: :lol: Ревем за външни инвеститори, коита да инвестират у нас и да създадат работни места, сега ревем за обратното. Всяка ниша в икономика подлежи на запълване. Когато има търсене, има и предлагане. Още малко и ще поискаш националицазия на определени производства като онея малоумни идиоти от АТАКА?!?

Фостата за националистичните хитлеристки малоумщини.... Нямате елементарна логика, с която да навържете елементарни неща....

PS: Тва посленото много грозно изглежда, ама нали ... да съм в крак с модата и лексиката...
Няма как да те обедя в обратното щом им се кефиш.Всеки си е прав за себе си нали знаеш ;)
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Евала, той е спасението пред другите!

[video]http://vbox7.com/play:81a3ebc5b8[/video]
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Ало, атакистите, знаете ли следните думи на кого са и за кого се отнасят :lol:
Има един човек, който се е заел истински, аз съм убеден в това, да му движи държавата напред. Трябва по всякакъв начин да помагаме
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=608416

Сега вече може и да поискат касиране на изборите. Може би и за това, ГЕРБ са в режим на изчакване. Дори и да не го направят, което ще е по вероятни вариант според мен, поне ще има за какво да натякват на червено-лайняните....
zeowbad
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от zeowbad »

Норвежката компания „Теленор“ е новият собственик на „Глобул“
.................
Любопитно е, че мажоритарен акционер в „Теленор“ е норвежката държава, която държи близо 54% от акциите на компанията. Други 4,5% от капитала се държат от Държавния пенсионен фонд на Норвегия, а останалите акции се търгуват на борсите в Осло и Ню Йорк

Да не емигрираме,да преминем към Глобул да помагаме на народа на една от най богатите държави в Европа-Норвегия
Утре 17 май е националния празник на Кралство Норвегия
Честит празник
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

zeowbad написа:Норвежката компания „Теленор“ е новият собственик на „Глобул“
.................
Любопитно е, че мажоритарен акционер в „Теленор“ е норвежката държава, която държи близо 54% от акциите на компанията. Други 4,5% от капитала се държат от Държавния пенсионен фонд на Норвегия, а останалите акции се търгуват на борсите в Осло и Ню Йорк

Да не емигрираме,да преминем към Глобул да помагаме на народа на една от най богатите държави в Европа-Норвегия
Утре 17 май е националния празник на Кралство Норвегия
Честит празник
Браво на Норвегия, ама ако имам възможност предпочитам на помагам на България. За жалост, в днешно време, дупедавството властва и затова ще помагаме на Норвегия, на Свазиленд и т.н., а на нас Господ да ни е на помощ.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Не разбирам какъв ви е проблема със чуждите инвеститори??? Нали си плащат данък, от който всички се храним и създават работна ръка? Нещо много ви е изкривено мисленето. Всички нормални държави се мъчат да привлекат чуждия бизнес, само ние - не. Сами ли ще си правите телеком? Честно казано, предпочитам собственика на Глобул да е скандинавски, отколкото гръцки или кипърски, а това че мажоритарния дял е на норвежката държава - още по-добре. Поне има някаква обезпеченост. Скоро се задава и български телеком - Булсатком. Предлагам на всички "патриоти" да минат към него. Само после да не съм чул против тях...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

System_error написа:Не разбирам какъв ви е проблема със чуждите инвеститори??? Нали си плащат данък, от който всички се храним и създават работна ръка? Нещо много ви е изкривено мисленето. Всички нормални държави се мъчат да привлекат чуждия бизнес, само ние - не. Сами ли ще си правите телеком? Честно казано, предпочитам собственика на Глобул да е скандинавски, отколкото гръцки или кипърски, а това че мажоритарния дял е на норвежката държава - още по-добре. Поне има някаква обезпеченост. Скоро се задава и български телеком - Булсатком. Предлагам на всички "патриоти" да минат към него. Само после да не съм чул против тях...
Не бе, хубаво е да идват пари в държавата. Кофти е, че няма нищо смислено българско. Дано Булсатком направят нещо хубаво, че големите работещи български фирми са сведени до минимум. Това имах предвид аз.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

БСП също се наиграха хубаво :) ДПС ще предоставят "експерти", но няма да носят никаква отговорност... Най-вероятно тези експерти ще взимат и съответните хонорари като някои бивши лидери на партията... ето това му се казва да си тарикат!
http://dnes.dir.bg/news/izbori-2013-13909080?nt=4
Междувременно ГЕРБ искат касиране, Цветанов си сваля имунитета и няма да участва в правителството... определено тези избори няма да са като предишни :)
zeowbad
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от zeowbad »

System_error написа:Не разбирам какъв ви е проблема със чуждите инвеститори??? Нали си плащат данък, от който всички се храним и създават работна ръка? Нещо много ви е изкривено мисленето. Всички нормални държави се мъчат да привлекат чуждия бизнес, само ние - не. Сами ли ще си правите телеком? Честно казано, предпочитам собственика на Глобул да е скандинавски, отколкото гръцки или кипърски, а това че мажоритарния дял е на норвежката държава - още по-добре. Поне има някаква обезпеченост. Скоро се задава и български телеком - Булсатком. Предлагам на всички "патриоти" да минат към него. Само после да не съм чул против тях...
Всички нормални държави се мъчат да привлекат чуждия бизнес.
Така е.Така трябва да бъде.
Една богата Норвегия държи основния пакет акции в Теленор.
Чехия държи акции в ЧЕЗ. Всички те плашат данъци,ето пример Глобул платени данъци около 14 000 000.Печалба след данъците 128 000 000 лева. Сега да ги разпределим на Теленор 76 800 000 лева за държавата Норвегия /под една или друга форма за нейните граждани/ и 51 200 00 за останалите акционери.

Проблем е че 100% продадохме Енергото,можеше 40% но на борсата.
Сега БДЖ на 100% ли ще я продадем или само 30% и то на борсата.Това са монополисти контролния пакет винаги в държавата.
При нас липсва държавност.Ние сме като клановете в Афганистан
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

ОМГ! Аргументиран пост, пълен с факти и рационални думи. МАХНЕТЕ ГО ОТ ТУК! :lol:
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Норвегия държи голям дял акции, щото са една от най-богатите държави и могат да си го позволят. При нас имаше приватизация (ако някои са забравли) не само с идеята собствеността от държавна да се преобразува в частна, но и да се запълнят дупки в бюджета. Точно така приватизация, за пример, върви в гърция, където повече от 50% от бизнеса е държавен. Да не спонемавам за пореден път, че моето мнение е, че държавата не е добър управител на бизнес структура, особено държава като нашата с бедни, корумприрани и нископлатени (съответно не много кадърни) служители.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://www.blitz.bg/news/article/200226

Някои искрено ще се смеят на статията, но както и аз съм споменавал преди, има много сходства между двата образа. Явно не съм го забелязал само аз. За справка - прочетет историята и по точно раздела за Стамболов.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

System_error написа:http://www.blitz.bg/news/article/200226

Някои искрено ще се смеят на статията, но както и аз съм споменавал преди, има много сходства между двата образа. Явно не съм го забелязал само аз. За справка - прочетет историята и по точно раздела за Стамболов.
БСП дори не са комунисти в истинския смисъл на думата, а шайка откровени и искрени крадци. Обаче трябва да се признае, че партийната им структура е в пъти по-развита от която и да е в страната. Те може да издигнат лайно, буквално, и хормонално увредените им симпатизанти ще се юрнат да гласуват за него и да го обожествят. 99% от останалите партии са пирамидални структури - ГЕРБ, Атака, НДСВ бяха, ама починаха (което е хубаво) и т.н.. За съжаление, трябва да признаем изключително голямата прилика в устройството между тях и Мултигруп, ВИС, СИК и други организации, от 90-те години. Това устройство, при политическа партия е нещо като карцином - със сигурност ще ги убие, въпрос на време е. И колкото неприятно да звучи, ако утре Станишев се обеси - ще празнуваме 2-3дни, докато партията издигне друго хомо, което ще изпълнява неговите функции (със сигурност по-добре, разбира се). Единствено ДПС гледа да се структурира по правилния начин (справка - Ч.Дарвин: "Оцелява не най-силния, нито най-умния.... а най-приспособимия"), но дали е направено както трябва ще стане ясно в деня, в който Аллах повика Меди Д.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://www.dnes.bg/business/2013/05/22/ ... iia.188755

Като стана дума за национализация и приватизация...
Публикувай отговор