Наглост ?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Null
Потребител
Потребител

Наглост ?

Мнение от Null »

За пореден път булевард Хан Аспарух е затворен в участъка от кръговото до Загорка. Докога ще продължава системната простотия на МAll Galleria или колежа по охрана, или някой друг богопомазан в този град от селски тип ?! Докога селяндурщината и мутризацията ще властва, само заради някой който си прави основно реклама и 0.001% благотворителност, скрити под наименованието 'демонстрация на' 'благотворителен маратон' 'бягайте за здраве' и подобни. Заприличахме на циганите които затварят улицата и правят сватби по 1 седмица без никакви санкций - имаш пари, играеш с властта (да не споменаваме кой е собствеик на Колежа по охрана) или МАll-a. Че последната простотия на MAll-a беше като накичи 'Жабките' , кръговото и кръстовището с голяма жълта риба прикрито под детското 'душата на океана' 'атрактивни рибки' 'част от социалната отговорност и ангажираност на компанията' . Разбира се „възможна благодарение на съвместен проект и добро партньорство на Mall Galleria Стара Загора, Община Стара Загора, Mall Galleria Бургас“ . Аз ако си платя може ли да забуча в градинката на 'Жабките' реклама на магазин за вибратори, с послание да правим любов, а не война :haha: или там право на реклама има само МАll-a :!: Освен една молба има ли някакви финансови постъпления в общината от този тип дейности 'затваряне на булеварда за 1 ден' или всичко е за сметка на хората които трябва да въртят по тесните, еднопосочни и пълни с дупки улички между къщите над киното (Димитър Благоев) Отделно че никъде никога на обществено място не се споменава за тези затваряния на булеварда през 1 седмица :spank:
fruitcake
Потребител
Потребител

Re: Наглост ?

Мнение от fruitcake »

Това е най-вероятната причина за затварянето.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Иначе си прав за всичко
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

Мол Галерия и Парк мол докарват доста хора от околните градове, което никак не е лошо за популярността на града.
Преди няколко месеца се разходих из паркинга на мол Галерия и изненадващо открих, че 1/3 от колите бяха с регистрация РВ.
По принцип се знае, че идват доста хора от Хасково, Ямбол, Сливен, но в Пловдив уж има молове (макар и доста скапани, спрямо старозагорските) и не съм очаквал оттам да има такъв наплив, честно казано.

Наскоро разглеждах най-известните световни брандове магазини какви обекти имат из България и се оказа, че 1 дузина от тях имат магазини в Стара Загора, а в Пловдив ги нямат.

Вероятно това може да е причина за пловдивския наплив към старозагорските молове или пловдивчани просто искат да избягат поне за малко от сравнително бедния си и занемарен град в богата и развита Стара Загора, или и двете в комбинация? :crazyeye:
Null
Потребител
Потребител

Мнение от Null »

Нещо ми се губи логиката ти да ми затварят булеварда през седмица. А сравнения от сорта на 'нашето село е по-голямо от вашето' :heat: Чудно какви ли са тези световни брандове, DIAMOND примерно ? Понеже Philippe patek или Hublot не съм видял в този голям универмаг
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

И аз съм против подобни глупави мероприятия,
които се налагат против волята на мнозинството
от хора,но за съжаление е в сила твърдението-
който плаща,той поръчва музиката...И по-трагично ще
става...и по-печално,за съжаление...
Реклами навсякъде,рекламни мероприятия,парадиране...
Ставам от сън и пускам радиото-реклами,по телевизията-реклами,
пощата ми долу е натъпкана с рекламни брошури,отивам на спирката-рекламен
билборд с поредните глупави реклами,минава тролея-целия в реклами на кренвирши
и молове и какво ли още не...
Изобщо е пълна гадория отвсякъде...
Dog drags - no tracks...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Половината световен бизнес се върти около рекламата. Не се косете. Ако я нямаше рекламата, нямаше да гледате безплатно телевзия, да човъркате из нета и още и още.. :grin2:
Аватар
Веско
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Веско »

Голяма работа станало,затворили улицата за един ден.Що не мрънкате когато улици се затварят за месеци заради други глупости.Ремонти на тротоари,режат дървета,работи които могат да се свършат вечерно време,както е по белия свят,а и това заради което са затворили улицата до МОЛА е заради дечицата,все пак вчера беше празник.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Цветно си представих за момент как редят тротоара и режат дърветата през нощта с фенерчета в ръка...
А шума от резачката е неописуем в тихата нощ.
:dancing:
Dog drags - no tracks...
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

Null написа:Нещо ми се губи логиката ти да ми затварят булеварда през седмица. А сравнения от сорта на 'нашето село е по-голямо от вашето' :heat: Чудно какви ли са тези световни брандове, DIAMOND примерно ? Понеже Philippe patek или Hublot не съм видял в този голям универмаг
Можеше и сам да си ги потърсиш.
Но, хайде, като едно добро дете, да ти помогна:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

New Yorker и H&M пък отвориха след Стара Загора, но поне вече ги има и таму.

Леко е странно, че големите брандове прескачат Пловдив, като малка гара. :crazyeye:
Наистина стандартът на живот там е доста по-нисък от Зарата и вероятно въпросните брандове не са подходящи за покупателната способност на Филибето, но все пак е немалък град.
Последно промяна от abc на Пон Юни 03, 2013 13:41 pm, променено общо 1 път.
Null
Потребител
Потребител

Мнение от Null »

VIT написа:Голяма работа станало,затворили улицата за един ден.Що не мрънкате когато улици се затварят за месеци заради други глупости.Ремонти на тротоари,режат дървета,работи които могат да се свършат вечерно време,както е по белия свят,а и това заради което са затворили улицата до МОЛА е заради дечицата,все пак вчера беше празник.
Щом наричаш поддържането на дърветата и тротоарите 'глупости' просто няма смисъл да се коментира.. И когато се режат дървета, или се ремонтират тротоарите не се затварят 'улиците', а не може да се минава по тротоарите - по уличното платно само се ограничава движението и то временно. Ходил съм по белия свят нощем никой не реже дървета и не тропа нощем да сменя бордюри, както ти го написа и didka. Айде днес заради дечицата, все пак е празник, преди седмици беше заради 10те ученика в Колежа по охрана, преди 5 седмици имаше някакъв маратон, преди време (края на миналото лято) заради някакво дамско шофиране - нервни ученички въртяха гуми и събаряха колчета по булеварда, преди това не помня поводите не ме и интересува но с настъпването на лятото поводите зачестяват всяка събота и неделя
Null
Потребител
Потребител

Мнение от Null »

abc написа: Можеше и сам да си ги потърсиш.
Но, хайде, като едно добро дете, да ти помогна:
New Yorker и H&M пък отвориха след Стара Загора, но поне вече ги има и таму.
Леко е странно, че големите брандове прескачат Пловдив, като малка гара. :crazyeye:
Наистина стандартът на живот там е доста по-нисък от Зарата и вероятно въпросните брандове не са подходящи за покупателната способност на Филибето, но все пак е немалък град.
Camel-a е в другия МОЛ, ама това е без значение, за покупателната способност на пловдивчани не ги следя нещата, нещо са ти трън в очите тези майни :grin2: Говорим за затварянето на булеварда, което няма нищо общо с това че някой от Пловдив дошъл да си купи гащи в Галерията или да се разходи до СЗ. Паркинга работи, свободни места колко искаш..
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Null написа:
VIT написа:Голяма работа станало,затворили улицата за един ден.Що не мрънкате когато улици се затварят за месеци заради други глупости.Ремонти на тротоари,режат дървета,работи които могат да се свършат вечерно време,както е по белия свят,а и това заради което са затворили улицата до МОЛА е заради дечицата,все пак вчера беше празник.
Щом наричаш поддържането на дърветата и тротоарите 'глупости' просто няма смисъл да се коментира.. И когато се режат дървета, или се ремонтират тротоарите не се затварят 'улиците', а не може да се минава по тротоарите - по уличното платно само се ограничава движението и то временно. Ходил съм по белия свят нощем никой не реже дървета и не тропа нощем да сменя бордюри, както ти го написа и didka. Айде днес заради дечицата, все пак е празник, преди седмици беше заради 10те ученика в Колежа по охрана, преди 5 седмици имаше някакъв маратон, преди време (края на миналото лято) заради някакво дамско шофиране - нервни ученички въртяха гуми и събаряха колчета по булеварда, преди това не помня поводите не ме и интересува но с настъпването на лятото поводите зачестяват всяка събота и неделя
Че то било много интересно и натоварено във вашия квартал :grin2:
Аз бих се замислил за отваряне на кафененце или кебапчийница. Със сигурност ще има оборот.
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Ако питате мене най-голямата тъпотия е , че са надраскали улицата с няква боя наподобяващо маркировка.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

+1 против затварянето на улицата. Можеше да си го направят в мола на подземните етажи. Онзи ден бутам аз количката и без да има някакви информационни табели попадам в ремонт на тротоар в следната ситуация: За да премина трябва да нося количката с детето 50 метра през пясък, за бутане през пясъка не става. На платното две ленти във всяка посока от страната от която бях едната лента беше заета от разни камиончета на онзи дето правят тротоарите и багери, а другата лента минават автобуси, коли и разни копанари състезатели. Трябваше да се върна 50 метра на зад за да пресека улицата или да отидем на платното или да отидем на долната пресечка която е на 100 метра или да пренеса количката на ръце което и направих. Хубаво е че правят улиците само, че са напълно неориентирани и после кой ли ще оправя плочките като се наложи :?: До нас тука направиха тротоара и на третия ден от паркирането на колите се развали и вече втора година е така ... няма кой да го оправи.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Не знам откъде съдиш за стандарта на живот в Пловдив, но едно е факт - че доста от нещата там са по-евтини. А това, че ги нямало някои магазини, вярвай ми, не е хич никаква загуба, магазини си имат бол, даже повече са от старозагорските. Пък и, не смятам, че един Практис е нещо кой-знае какво, освен, в отрицателно отношение.

Митът за старозагорския "стандарт" на живот, се крепи на няколкото хиляди работещи в Марица-изток, вземащи поносими за българските условия, заплати. Иначе, заплатите съвсем не са по-високи от пловдивските, даже може и да са по-ниски, не са по-различни от който и да е друг град, с подобни мащаби.
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Публикувай отговор