Избори 2013

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите избори?

Анкетата свършва на Нед Май 12, 2013 13:52 pm

ГЕРБ
17
34%
БСП
5
10%
ДПС
1
2%
Атака
5
10%
ДСБ
4
8%
СДС
0
Няма гласували
НДСВ
0
Няма гласували
РЗС
0
Няма гласували
ВМРО
1
2%
ГОРД
1
2%
НФСБ
3
6%
Глас народен
7
14%
Друг
2
4%
Няма да гласувам
4
8%

Общо гласове: 50

Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Избори 2013

Мнение от System_error »

didka написа:Ето вижте за какво става еъпрос:
http://m.dnevnik.bg/bulgaria/2013/06/14 ... evski_ili/
Прав си. Много интересно развитие ...

Къде е сега Волен? Или си търси някое журналистче да го нахока?
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Прелиствам каналите и кво да видя-Сашо Диков снове из парламента и колкото червени депутат пита, всички бяха "шокирани, фрустрирани и в изумлени"...е кой гласува със 117 гласа, бе мамка му?

Изображение

A ся познайте кои са тея двамцата. Този в ляво е на 17!

[video]https://www.youtube.com/watch?v=h89qop0 ... ata_player[/video]
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://m.vesti.bg/?tid=4040&oid=5850631

Пребиха Люба Кулезич.

Времето на мутрите се върна...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5854911

Искам някой атакист да се появи и да аргументира действията на "лидера си". Моля ви!
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5854911

Искам някой атакист да се появи и да аргументира действията на "лидера си". Моля ви!
Тоя наистина не е добре, както се е запенявил, ще вземе да го тресне някой инсулт, че отиде, та се не видя...Много го боли, че се оказа мишена на протестите, досега беше свикнал той да ги оглавява, да се прави на герой. Е да, ама не, скоро ще си изпее лебедовата песен, при предсрочни избори заминава в небитието, затова, със зъби и нокти ще се държи за това правителство и мнозинство, иначе, келепира свършва!

Не знам защо, отново, масово се тиражира тезата, че протестиращите искали да върнат ГЕРБ. Пълни глупости на търкалета, с цел да се прикрие страха, че неизбежното наближава неумолимо - статуквото ще падне един ден, и току-виж, честни хора вземат властта, и потърсят отговорност от всички, управлявали досега!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Е, откъде ще дойдат тез"честни" хора, ей тая работа не ми е ясна. Държава в която всички сме брат'чеди, че и паразити към милион-милион и нещо...

Викаше ми баба едно време: ще дойде време, честен човек със свещ да търсиш, ма няма да намериш..Щото, казваше, хората вече не слушат Господ, вяра нямат, ами коремите си гледат и тях слушат...Малък бях, не я разбирах тогава. Е, поживях, видях...Мерси!

Да се спазват правилата, законите, нормите...Аз не мисля, че е възможно в това "общество", с тоя "матрЯл" дето сме в момента тука останали. Но пък винаги има надежда. самия факт, че все пак излязоха хората на улицата при назначението на тоя свинчок..Не всичко е загубено явно...Винаги има надежда-има ли Вяра още по-добре!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Прав си за съжаление, с всичко написано...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Bul-Dog написа:Е, откъде ще дойдат тез"честни" хора, ей тая работа не ми е ясна. Държава в която всички сме брат'чеди, че и паразити към милион-милион и нещо...

Викаше ми баба едно време: ще дойде време, честен човек със свещ да търсиш, ма няма да намериш..Щото, казваше, хората вече не слушат Господ, вяра нямат, ами коремите си гледат и тях слушат...Малък бях, не я разбирах тогава. Е, поживях, видях...Мерси!

Да се спазват правилата, законите, нормите...Аз не мисля, че е възможно в това "общество", с тоя "матрЯл" дето сме в момента тука останали. Но пък винаги има надежда. самия факт, че все пак излязоха хората на улицата при назначението на тоя свинчок..Не всичко е загубено явно...Винаги има надежда-има ли Вяра още по-добре!

Абе то и под турско робство бяхме 500 години, клали са ни, потурчвали са ни, но все пак се намериха хора, които направиха Априлското въстание, и показаха на света, че ни има! Защо и сега да няма свестни хора, готови наистина да работят за народа си? Има ги, а това, че не ги виждаме, е ясно защо - избутани са нейде по перифериите, управляващата олигархическа класа няма интерес те да излязат напред, и ще направи всичко, за да не ги допусне до властта! Само че, хората взеха да се пробуждат и осъзнават, наистина, мъчително бавно, но все пак се пробуждат!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
creitars
Потребител
Потребител

Мнение от creitars »

при нови избори ни чака по голяма мизерия ,защото може да ни управляват истинските виновници за кризата в БЪЛГАРИЯ ЗА КОЯТО СА ВИНОВНИ ЕТО ТЕЗИ:
http://anonybulgaria.wordpress.com/2013 ... %BE%D0%B2/
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

creitars написа:при нови избори ни чака по голяма мизерия ,защото може да ни управляват истинските виновници за кризата в БЪЛГАРИЯ ЗА КОЯТО СА ВИНОВНИ ЕТО ТЕЗИ:
http://anonybulgaria.wordpress.com/2013 ... %BE%D0%B2/
:haha: Te сегашните с мед да ги мажеш. Спретнаха прекрасна компроматна война на Борисов и много балъци им се вързаха, ама гледам че същите тези балъци още си харесват и Пеевски и Гея, и Бея, и Злодея.... Дай да си останем с тях. И Белене да върнем и забраната за цигарите да отменим и гетата на ромите да узаконим и ДАНС да си остане в сегашната форма и.... вече взех да забравям простотиите им изсрани за 2 седмици!!!

Силно се надявам едни нови избори да изгонят голяма част от ДПС/БСП/Атака от парламента и на тяхно място да влязат други партии. Дано доживеем една нова десница с нови формации и лидери. Ако са с акъла си, сега е момента да действат. При тоталното отчаяния от сегашните мастодонти, много бързо която и да ясно заявена формация с нови лица и идеи, бързо може да спечели симпатизанти...
PS: А ако някой ми излезе с глуспотта за загубени преговори с ЕС, ще има да взема. Нали докато се избере ново правителство, Олигарски си е на власт и може да договри и полет до Марс, ако иска?!? Назначат ли ново правителство, то поема щафетата. Времеви дупки няма.
Последно промяна от System_error на Пон Юни 17, 2013 19:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
creitars
Потребител
Потребител

Мнение от creitars »

ДО System_error

съгласен съм с теб но по добре ли е да ни управляват мафиоти ,бандити,мошеници и други тем подобни, поне видяхме какво направиха 4 години,трябваше да се съберат и да решат заедно да управляват и герб и БСП.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

ГЕРБ може да не са най-честната и безкористна партия, но смея та твърдя, че направиха най-много от всички в прехода, както и най-много се опитваха да се съобразят с интересите на обществото. Останалите от ГБЗ са на светлинни години пред тях в олиграхични и корупционни обвързаности... Предпочитам ГЕРБ и леките им залитания и криволичения, пред ГБЗ и наглостта и безочието им... Поне докато не изскочи някой по-убав.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

И за себе си най - много направиха, просто случиха момент на криза и хората усетиха как ги прекарват, а когато управляваха бсп все още нямаше криза и хората бяха добре. Иначе политиците винаги са мислили за кръговете които ги издигат и за себе си. Доган го каза в едно от шоутата на слави по бтв и беше прав, но истината боли и веднага го нападнаха хората.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Все така ще е нататък...

Изображение

...да "спечелиш" обичта на хората. :mrgreen:
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар